Poveži se s nama

Promo

Poznati trgovački lanac “Sinsay” otvara poslovnicu u Travniku, prilika za posao!

Objavljeno

Poznati trgovački lanac “Sinsay” uskoro otvara trgovačku radnju u Travniku. Lokacija još nije poznata ali na svojoj Instagram stranici objavili su oglas za posao.

Sinsax će u narednom razdoblju postati bogatiji za još jednu radnju, u Travniku. U potrazi smo za novim članovima Sinsay tima u ovom gradu, navode u objavi na Instagramu.

Prodavac

Oglas

Ukoliko želiš da postaneš dio velike LPP obitelji, svoju prijavu uz obvezan prilog CV-ja i naslov “Prodavac Travnik” možeš poslati na adresu: sinsaycareers.ba@lppsa.com. Rok za prijave je do 30. travnja 2024. godine.

Ukoliko ti trebaju dodatne informacije, javi nam se direktnom porukom.

ČEKAMO VAS! – navode iz Sinsay-a.

Oglas

Oglas

Promo

UZ 17. SVIBNJA: I HT Eronet podsjeća na značaj digitalnih inovacija za održivi razvoj

Objavljeno

Piše

Sedamnaesti se svibnja u svijetu obilježava kao Svjetski dan telekomunikacija i informacijskog društva, a ove se godine odvija pod motom: „Digitalne inovacije za održivi razvoj“.

Stoga je ovaj datum prigoda za podsjetiti na golemu ulogu i značaj digitalnih inovacija za održivi razvoj, čemu se pridružuje i HT Eronet. Naime, održivi je razvoj jedan od osnovnih postulata današnjega društva i integriran je u dugoročnu strategiju razvoja HT Eroneta.Jedan od temelja našega poslovanja leži u spoznaji o važnosti digitalizacije i digitalnih inovacija kao ključnih pretpostavki za razvoj društva. U tom kontekstu, HT Eronet naglašava i održivi razvoj kao jedan od najvažnijih postulata svoga djelovanja u zajednici. Podsjetimo samo, primjerice, na projekte „zelene tranzicije“ koje je HT Eronet radio u suradnji sa SUM-om i Ericssonom Nikolom Teslom: Leo Rover robot, projekt Smart Campus, Smart parking i sl.ovogodišnjoj poruci Međunarodne unije za telekomunikacije glavna tajnica Doreen Bogdan-Martin ističe kako inovacije u današnjem svijetu može pokrenuti svatko od nas.

„Digitalizacija ne samo da nam omogućava povezivanje naših ideja, već i povezivanje jednih s drugima. Omogućava povezivanje svake škole na svijetu na internetsku mrežu. Stoga nam se pridružite u obilježavanju 17. svibnja o temi digitalnih inovacija za održivi razvoj i zajedno slavimo snagu inovacije koja potiče održivo blagostanje za sve nas.“

U povodu Svjetskoga dana telekomunikacija i informacijskog društva, oglasila se i IKT asocijacija Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine koja je pozvala sve informacijsko-telekomunikacijske tvrtke u BiH da kontinuirano razvijaju nova tehnološka rješenja koja će podržati održivi razvoj naše zajednice i doprinijeti stvaranju boljega svijeta za generacije koje dolaze. „Digitalna je revolucija već tu, i svi zajedno imamo priliku oblikovati bolju budućnost. Izgradnja održive budućnosti zahtijeva inovativno razmišljanje i djelovanje, a posebno u digitalnom svijetu“, navode.

Oglas

Inače, Svjetski dan telekomunikacija i informacijskog društva obilježava se od 1969. godine. Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU) osnovana je 1865. u Parizu, a na taj je dan potpisana i Prva međunarodna telegrafska konvencija. Svoje današnje ime dobiva 1932., a 1947. postaje specijalizirana agencija Ujedinjenih naroda za informacijske i komunikacijske tehnologije.

Nastavi čitati

Promo

OGLAS ZA POSAO: Potreban komercijalista za Srednju Bosnu

Objavljeno

Piše

Nastavi čitati

Promo

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima

Objavljeno

Piše

Danas su u Vitezu i Banja Luci uručene glavne nagrade velike FIS-ove nagradne igre „FIS biraj – nagrade dobivaj“ – dva automobila Škoda Fabia Active.

Prvom sretnom dobitniku Škode Fabia, gospodinu Ekremu Žeriću iz Bihaća novi automobil svečano je predat u FIS-u u Vitezu.

„Zaista sam uzbuđen što sam baš ja dobitnik novog automobila Škoda Fabia, što zaista nisam očekivao ali sa FIS-om ste uvijek na dobitku. To pouzdano znam, stalni sam  kupac u prodajnom centru u Bihaću, od prvog dana. FIS mi je omiljeno mjesto kupovine i evo, sad mi je donijelo i sreću. Zahvaljujem se FIS-u, a novi automobil ću dati na raspolaganje svojim snahama da voze prema svojim potrebama“ –izjavio je sretni dobitnik Ekrem Žerić.

Ključevi novog automobila danas su u Banja Luci uručeni i drugom dobitniku gospođi Neni Lukić iz Nove Topole.

Oglas

„FIS redovno posjećujem godinama i kupujem gotovo sve za sebe i svoju porodicu, zato što imate najraznovrsniju ponudu i najpovoljne cijene. Kupovina se dodatno isplatila, sada me je FIS obradovao sa novim automobilom i veoma sam sretna što sam postala vlasnikom nove Škode Fabie. Bila sam iznenađena, nagradu nisam očekivala ali ipak, svako ko igra nada se dobitku. Zahvaljujem se FIS-u i sretnoj ruci koja je od toliko kupona izvukla upravo moj“- izjavila je sretna dobitnica Nena Lukić.      

Nagradna igra „ FIS biraj- nagrade dobivaj”  trajala je od 19. 1. do 30.4., a osim dvije glavne nagrade – dva automobila Škoda Fabia, učestvovanjem u nagradnoj igri kupci su imali priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

  • 5 x Smart TV Philips 55“
  • 5 x perilica rublja Gorenje
  • 2 x Lumea Philips 
  • 5 x štapni usisavač Philips 
  • 5 x mobitel Samsung 
  • 5 x trimer Philips
  • 5 x pametni sat 
  • 50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u  

“U ime kompanije FIS čestitam sretnim dobitnicima glavnih nagrada i želim da sa novim automobilima u ugodnoj vožnji pređu hiljade sigurnih kilometara. Čestitam i sretnim dobitnicima 82 druge vrijedne nagrade koje smo podijelili u nagradnoj igri „FIS biraj nagrade dobivaj“. Izuzetno nam je drago što smo i dalje omiljeno mjesto kupovine u cijeloj BIH. Kroz nagradne igre sa vrijednim nagradama želimo obradovati naše kupce i nagraditi njihovu lojalnost, i posebno, iskazati zahvalnost za dugogodišnju vjernost našem brendu“ –kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga u FIS-u.

Javno izvlačenje nagrada održano je u FIS centru u Vitezu 9. 5. i FIS-u u Banja Luci 10. 5., a spisak svih dobitnika nagradne igre „ FIS biraj- nagrade dobivaj”  možete pogledati na sljedećem linku.

Oglas

Nastavi čitati

Promo

SiM-Optic Vitez, predstavila novu kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala

Objavljeno

Piše

U potrazi ste za sunčanim naočalama ili dioptrijskim, posjetite SiM Optic Vitez, PC96, Franšizni centar BiH u prizemlju

Uz bogatu ponudu koja se objavi svaki dan na služenim stranicama SiM Optic izdvajamo Oftalmološki pregled na koji se možete naručiti na broj telefona 030/711-200.

Napominjemo da ugovore imamo s mnogo firmi za otplatu na rate ali ako niste u toj kategoriji pozovite nas u svoju firmu i mi ćemo sklopiti ugovor.

Najpoznatiji svjetski brendovi Ray-Bam, Armani, Vogue i drugi… u ponudi a naše ljubazno osoblje će vam pomoći prilikom odabira.

Oglas

A na fotkicama možete vidjeti novu kolekciju a uskoro dolazi još jedna:

Nastavi čitati

Promo

Job Lab program Telemach fondacije okupio srednjoškolce Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Donjeg Vakufa i Bugojna

Objavljeno

Piše

Job Lab, poseban kreativni program edukacije i osnaživanja mladih u BiH o ključnim vještinama za poslove budućnosti, stigao je i u Gornji Vakuf gdje je 8. maja održana još jedna u nizu interaktivnih radionica u organizaciji Telemach fondacije i Inkubatora društvenih inovacija MUNJA. U ovom događaju učestvovali su srednjoškolci i srednjoškolke iz nekoliko gradova: Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Donjeg Vakufa i Bugojna. U opuštenoj atmosferi, kroz niz dinamičnih predavanja i zanimljivih aktivnosti, Job Lab edukatori su se potrudili da mladi iz navedenih gradova dobiju što potpunije informacije o prilikama i potrebama na tržištu rada, poslovima budućnosti, pruživši im korisne smjernice i informacije za dalji razvoj potrebnih vještina.

Job Lab program je ušao u četvrtu godinu postojanja. Za to vrijeme obišao je 67 bh. gradova i stvorio veliku zajednicu sa više od 1600 mladih ljudi. Među njima je sada i Nedžma Hajdarević, učenica Mješovite srednje škole Gornji Vakuf.

„Bilo je zabavno, upoznala sam nove ljude i stekla vještine koje će mi sutra biti jako korisne u zapošljavanju i životu inače. Željela bih da se ovo ponovi“, istakla je Nedžma.

„Ovdje sam prvi put i bilo mi je super. Radionica ima taj interaktivni sadržaj, koji je jako važan za mlade ljude“, napomenuo je Samed Hadžić, učenik Mješovite srednje škole Donji Vakuf.

Oglas

Po završetku srednje škole mladi ljudi se nalaze na životnoj raskrsnici. Od njih se očekuje nastavak obrazovanja i/ili uspješna integracija u društvo i preuzimanje trajnih društvenih uloga. Kako bi bili što spremniji za izazove i promjene koje na tržište rada donosi munjeviti napredak tehnologije, Telemach fondacija nastoji biti njihov oslonac.

„Kroz Job Lab program želimo im otvoriti neke nove poglede na njihovo obrazovanje i buduću karijeru. Pružanjem informacija i znanja nastojimo doprinijeti razvoju ključnih vještina kod mladih, koje će im sutra biti vodilja pri prvim poslovnim koracima. Pokušavamo kod njih razviti svijest, odnosno promjenu cijelog mindseta o važnosti njihove proaktivnosti i poduzetnosti. Na ovaj način mladi stiču važna znanja i preduslove za daljnji poslovni rast. Svjesni činjenice da je znanje najbolji zalog budućnosti, ponosni smo što i na ovaj način pridonosimo razvoju i perspektivi cjelokupnog društva i budućnosti naše zemlje“, istakla je Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije.

Nakon Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Job Lab program odlazi u posjetu srednjoškolcima Gacka i Bileće, a zainteresiranim učesnicima iz cijele Bosne i Hercegovine dostupna je online radionica. Ukoliko pohađate srednju školu, prijavite se. Najaktivnije učesnice i učesnike svih radionica očekuje studijska posjeta kompaniji Telemach BH, uz mnogo zanimljivih prilika za edukaciju, druženje i zabavu.

 

Oglas

 

 

 

 

Oglas

 

 

 

 

Oglas

 

 

Nastavi čitati

Društvo

KUĆNI SAJAM U VITEZU – FIS CENTAR ZA KUĆU I VRT

Objavljeno

Piše

S početkom proljeća,već tradicionalno, poduzeće FIS organizira Kućne sajmove –manifestaciju sjajnih popusta na najširem asortimanu proizvoda za uređenje doma i vrta.
Kućni sajmovi se održavaju u svim prodajnim centrima FIS širom Bosne i Hercegovine sa ciljem da se kupcima ponude dodatne pogodnosti za što bolju i povoljniju kupovinu.
U danima vikenda, 10. i 11. maja, održat će se zadnji u nizu ovogodišnjih sajmova u Centru za kuću i vrt u Vitezu.
I ovog puta, na sajmu će biti ponuđen veliki izbor artikala namijenjenih za održavanje kuće i okućnice sa odličnim popustom od 20%. Popust će obuhvatiti kompletne asortimane ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona, linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluproizvoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.
Proljetno vrijeme donosi aktivniji boravak na otvorenom što je i novi izazov za uređenje vrtnih i dvorišnih prostora, ali je ovo i period kada se planira i gradi ili renovira prostor za svakodnevni boravak. Stoga je kućni sajam u Vitezu jedinstvena prilika da kupci na jednom mjestu, po odličnim sajamskim cijenama, odaberu najnovije i najkvalitetnije proizvode iz navedenih asortimana.
Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite Fisov Centar za kuću i vrt u danima Kućnog sajma 10. i 11. maja.
Za sve posjetitelje Kućnog sajma biće organizirana cjelodnevna prezentacija renomiranih brendova električnih alata, građevinskog i vrtnog asortimana, a sve to uz roštiljadu i pivo za ugodniju sajamsku atmosferu i potpuni ugođaj.
Poduzeće FIS koje godinama opravdava povjerenje svojih kupaca, srdačno vas poziva da im se pridružite.

 

 

 

Oglas

Nastavi čitati

Promo

NOVO U VITEZU: Iznajmite quad i otkrijte slobodu na četiri kotača

Objavljeno

Piše

Napravite svoju avanturu nezaboravnom upravo s quadovima! Razbijte monotoniju svakodnevnice i istražite divljinu predivnog područja Viteza, ali i šire na četiri kotača. Bez obzira jeste li avanturistički duh ili tražite nešto novo za uživanje s prijateljima ili obitelji, quadovi su pravi izbor za to.

Od sada su u Vitezu dostupni najnovijih modeli quadova, koji vam pružaju nezaboravno iskustvo vožnje.

Sigurnost im je prioritet, pa su vam osigurani pouzdani i dobro održavani quadovi, uz vrhunske kacige i naočale.

Oglas

Sve informacije možete dobiti na broj +387 63 676 211 ili putem instagram stranice gdje ime glasi Quad4you M&M.

U prilogu fotografije.

Nastavi čitati

Društvo

SREDNJA BOSNA: Uskoro se otvara novi rekreativni sadržaj za djecu, hostel, etno selo, restoran, umjetno jezero…

Objavljeno

Piše

Srednja Bosna i Novi Travnik pripremaju se za otvaranje vrata jedinstvenog rekreativnog raja koji će očarati sve ljubitelje prirode, tradicije i opuštanja. U srcu ove predivne regije, naše Lašvanske doline, tik uz rijeku Lašvu uskoro će se otvoriti moderni hostel sa 16 luksuznih soba, etno selo sa šest kučica na sprat sa pogledom na Lašvu, jacuzzijem i moderno uređenim eneterijerom, restoran i umjetno jezero, stvarajući nezaboravno iskustvo za posjetitelje.

 

Hostel: Udobnost i Pristupačnost

Za one koji žele istražiti ljepote Srednje Bosne bez trošenja bogatstva na smještaj, na raspolaganju će biti moderan hostel s udobnim sobama i svim potrebnim sadržajima. Bez obzira jeste li solo putnik ili dolazite u društvu, naš hostel pružit će vam ugodan boravak uz pristupačne cijene. Hostel se nalazi na samom ulasku u općinu Novi Travnik, u naselju Nević polje, tik uz raskrsnicu koja će vas povezivati sa brzom cestom. Hostel će sadržavati moderni restoran sa tradicijskim jelima, te kongresnu dvoranu za 200 osoba.

Oglas

Etno Selo: Putovanje Kroz Vrijeme

Zaronite u bogatu baštinu i kulturu Srednje Bosne kroz posjet našem etno selu. S tradicionalnim kućama, autentičnim obrtima i lokalnim gastronomskim delicijama, ovo selo oživljava duh prošlih vremena, pružajući vam jedinstvenu priliku da se povežete s naslijeđem regije. Moderne, a ipak tradicionalne kučice imat će jacuzzi, s pogledom na rijeku Lašvu i Vlašić, te će enterijer biti urađen od drveta sa područja Srednje Bosne.

Restoran: Okusi Tradicije

Naš restoran poziva vas na gastronomsko putovanje kroz tradicionalne okuse Srednje Bosne. Uživajte u autentičnim jelima pripremljenim od svježih lokalnih sastojaka, uz vrhunsku uslugu i ugodnu atmosferu. Svaki zalogaj nosi priču o regiji i njezinom kulturnom bogatstvu.

Oglas

Umjetno Jezero: Oaza Opuštanja uz Lašvu i ribolov

Za sve ljubitelje aktivnog odmora i prirode, naša oaza mira nudi umjetno jezero okruženo zelenilom i predivnim pejzažima. Bilo da se odlučite za opuštajuće šetnje uz obalu Lašve ili aktivnosti poput ribolova ili čamcarenja, ovdje ćete pronaći savršen bijeg od gradske gužve.

Dobrodošli u Srednju Bosnu

Srednja Bosna i Novi Travnik s nestrpljenjem očekuje dolazak svih ljubitelja prirode, tradicije i dobre zabave. Naši novi rekreativni sadržaji pružit će vam nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti očaranima i željnima povratka. Dobrodošli u našu oazu autentičnosti i ljepote!

Oglas

Ovaj moderni kompleks uz hostel s 16 soba i etno selo, sadrži i samouslužnu praonicu, punjač za električne automobile, nogometni teren s umjetnom travom, dva teniska terena, klupice uz Lašvu za ribolov, te dva toaleta, i poseban toalet za osobe s invaliditetom.

Vidimo se uskoro u etno selu obitelji Anić, tik uz brzu cestu na ulazu u općinu Novi Travnik…

Dobro nam došli…

 

Oglas

Nastavi čitati

Promo

Proslavite Praznik rada s vrhunskim mesom iz mesnice Blaško u Busovači! 

Objavljeno

Piše

Praznik rada se bliži, a mesnica Blaško u Busovači je pripremila posebnu ponudu kako biste obilježili ovaj dan s najukusnijim jelima s roštilja. Naša mesnica, poznata po kvaliteti i svježini, osigurala je da za ovogodišnji 1. maj imate samo najbolje od mesa na svojim stolovima.

Odaberite iz bogatog asortimana koji uključuje teletinu, junetinu, raznovrsne kobasice, domaće ćevape, sočne bifteke, ramsteke, suđukice i pljeskavice. Ne zaboravimo i na našu vrhunsku ponudu piletine, koja je uvijek idealan izbor za sve ljubitelje laganih i zdravih obroka. Svako meso koje nudimo dolazi sa sela, iz domaće proizvodnje, od pažljivo odabranih dobavljača, osiguravajući vrhunski okus i kvalitetu.

Posjetite nas u Mesnici Blaško i uvjerite se u širinu i kvalitetu naše ponude. Naše iskusno osoblje rado će vam pomoći odabrati savršene komade mesa za vaše praznične obroke, bilo da planirate veliko okupljanje s prijateljima i obitelji ili mirno obiteljsko druženje.

Ne propustite priliku da ove godine Praznik rada proslavite s najfinijim specijalitetima s roštilja. Mesnica Blaško u Busovači mjesto je gdje se tradicija susreće s kvalitetom. Čekamo vas na dobro poznatoj adresi – centar u Busovači. Za više informacija pišite nam na naš Facebook ili Instagram profil, odnosno na broj telefona +387 63 843 988!

Oglas

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Promoprije 3 sata

UZ 17. SVIBNJA: I HT Eronet podsjeća na značaj digitalnih inovacija za održivi razvoj

Sedamnaesti se svibnja u svijetu obilježava kao Svjetski dan telekomunikacija i informacijskog društva, a ove se godine odvija pod motom:...

Društvoprije 3 sata

Turistička ponuda srednje Bosne predstavljena u Zagrebu

U prostorijama Kulturno-informativnog centra (KIC) Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Zagrebu, predstavljena turistička destinacija Srednje Bosne. Uz prisustvo mnogobrojnih veleposlanika...

BiHprije 6 sati

Večeras 23. Večernjakov pečat

Večeras se održava 23. Večernjakov pečat u organizaciji Večernjeg lista i BHRT-a. Riječ je o najvećem društvenom događaju u Bosni...

Crna kronikaprije 6 sati

Mali maturanti zapalili krov škole u Podgorici

Mali maturanti podgoričke Osnovne škole “Vlado Milić” zapalili su krov te obrazovne ustanove tokom bakljade kojom su obilježavali kraj školovanja....

Događanjaprije 9 sati

Godišnji koncert SGŠ Jakova Gotovca

Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, u ponedjeljak, 20. svibnja održat će tradicionalni godišnji koncert. Učenici škole, prisutnima će...

Promoprije 9 sati

OGLAS ZA POSAO: Potreban komercijalista za Srednju Bosnu

BiHprije 10 sati

Sejo Sekson uputio jasnu poruku političarima: Naše etno poglavice žive u svom svijetu. Pokušavaju da nas odvoje, ali ta priča gubi dah

Kako se bliži datum glasanja o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici – intenzivira se i retorika koja zabrinjava čak i...

Društvoprije 22 sata

Humane zvijezde Hrvatske slavile protiv Humanih zvijezda BiH u Novom Travniku

Humane zvijezde & prijatelji BiH i Humane zvijezde Hrvatske odigrale humanitarnu utakmicu u Novom Travniku, a utakmica je završena pobjedom...

Oglas
Oglas
LM