- oglas -
Centralna.ba portal je nezavisni informativni portal, sa sjedištem u Novom Travniku, a donosi Vam vijesti iz oblasti drustva, gospodarstva, sporta, politike, show bizza, te svakodnevne servisne informacije.
Portal mjesečno ima preko milijun jedinstvenih korisnika, što ga čini jednim od najčitanijih  na području središnje Bosne.
GLAVNI UREDNIK
Ivica Dzambas
Urednicki kolegij
JOSIP KRIŽANOVIĆ
JOSIPA DZAMBAS
SANJA KRIŽANOVIĆ
IVO DRAŽIĆ
AMAR DELIĆ
Vlasnik
Udruga ORAH Novi Travnik
Adresa 
Kralja Tvrtka bb
72290 Novi Travnik
Bosna i Hercegovina
Kontakt
Uredništvo:
Telefon +387 63 829 516
Marketing
+387 63 829 516
Molimo Vas da vase vijesti, priopćenja i dojave šaljete na mail centralna@centralna.ba
Centralna.ba je član Vijeća za tisak u BiH Centralna.ba je punopravni član Vijeća za štampu u BiH. Reagiranja na izvješćivanje portala možete slati na adresu info@vzs.ba
  • Centralna.ba poštuje politiku društvene mreže Facebook kad je u pitanju provjeravanje činjenica te uspješno surađuje s domaćim fact-checkerima Raskrinkavanje.ba.
  • Centralna.ba je punopravni član Vijeća za štampu i online medije BiH, samoregulacijskog tijela koje prati poštivanje etičkog novinarskog kodeksa u bosanskohercegovačkim tiskanim i online medijima.
  • Centralna.ba je uvijek spremna objaviti demant ili ispravku pogrešnih navoda ili činjenica. Cilj portala Centralna.ba je istinito i objektivno izvještavati javnost o događajima u Srednjoj Bosni, BiH i svijetu.