Uvjeti korištenja

168

Otvaranjem i korištenjem sadržaja na web portalu Centralna.ba smatrate se upoznatim i prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Kao korisnik web portala Centralna.ba obvezujete se da nećete kršiti zakonske propise BiH kao i međunarodne propise (kršiti zakonska pravila, objavljivati reklamne poruke, vrijeđati na bilo kojoj osnovi, slati zaštićene i tajne podatke i informacije, širiti nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu mržnju, objavljivati lažne informacije i sl.), u bilo kojem obliku (tekst, fotografija, video), kako na web portalu Centralna.ba tako i na stranicama korištenim na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube i dr.).

Svi sadržaji objavljeni na web portalu Centralna.ba se mogu preuzimati uz obvezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta unosi se poveznica na članak u obliku (Centralna.ba). Ukoliko se radi o sadržaju prenesenom iz drugog medija, obvezno je potpisati izvorni medij te poštivati pravila i uvjete korištenja datog medija.

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima autora, ne izražavaju stavove redakcije portala Centralna.ba, nego su to stavovi autora kolumne i komentara. Centralna.ba nije odgovorna za sadržaje koji se pojavljuju na vanjskim linkovima i u djelokrugu autora istih.

Svi multimedijalni sadržaji poslani redakciji portala mogu, ali i ne moraju biti objavljeni na portalu te se za ovaj samoinicijativni čin ne isplaćuju nikakve naknade. Pošiljatelj multimedijalnih sadržaja (fotografija, video uradak, tekst i slično) jamči posjedovanje autorskih prava i pravo na javno ustupanje sadržaja na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja mogu, u svakom trenutku, biti promijenjeni bez prethodne najave.