Online oglašavanje

301

Mogućnosti online oglašavanja

Online oglašavanje najučinkovitije je područje oglašavanja kompanija u svijetu. Obzirom na maskimalne mogućnosti targetiranja ciljanih kupaca, online oglašavanje omogućuje potpunu efikasnost.

U posljednjih nekoliko godina trend porasta ulaganja u online oglašavanje naglašen je i na područjima ovog dijela Europe koji postepeno, ali sigurno prati europske i svjetske trendove.

Zakup reklamnog prostora na web portalu (web bannera) je moguće učiniti na dva načina, na određen vremenski rok ili pak na određen broj prikazivanja (CPM – cijena za 1000 prikazivanja) čime se točno mjeri broj prikaza vaše reklame. Na taj način postiže se i krajnja evidencija učinkovitosti oglašavanja.

Pored prikaza web bannera svojim klijentima nudimo i objave sponzoriranih članaka te promoviranja putem vlastitih kanala na društvenim mrežama.

Reklamni prostor (web banneri)

Naš web portal pruža različite mogućnosti pozicioniranja bannera. Banneri na naslovnici predstavljaju najatraktivnije pozicije vašeg oglasa. Pozicije i dimenzije bannera možete pogledati ovdje! Za cijene navedenih pozicija obratite se na mail centralna@centralna.ba.

Pored toga, nudimo i mogućnosti oglašavanja na podstranicama, odnosno pozicioniranje vaših bannera u ciljane kategorije koje odgovaraju vašoj ciljanoj klijenteli. U ponudi su banneri širine 300px u kategorijama: Vijesti, Gospodarstvo, Sport, Kultura, Magazin i Multimedija.

Suradnja

Za više informacija oko cijena online oglašavanja na našem portalu kao i medijskih pokroviteljstava budite slobodni obratiti nam se putem našeg e-maila redakcije portala centralna[at]centralna.ba

Medijska pokroviteljstva

Portal Centralna.ba stoji na raspolaganju svim zainteresiranim za medijska pokroviteljstva sportskih, kulturnih, humanitarnih i drugih događaja.

U dosadašnjim aktivnostima portal Centralna.ba sponzorirao je neke od najznačajnijih događaja: Dani trgovine BiH 2010. i 2011., koncerte Zdravka Čolića, Parnog valjka, Ede Maajke, Prljavog kazališta, Gibonnija, TBF-a, Hladnog piva, Galije, Adastre, HillTon Fest, TNT Fest, Code Music Fest, manifestacije Mali akordi, Dok teče Lašva te nekoliko važnih humanitarnih događaja i akcija.

Download Centralna.ba logotipa

Ovdje možete preuzeti naše logotipe u vektorskom obliku!