- oglas -

THE VOICE: Gledatelji odlučili: U finale idu Filip, Albina, Bernarda i Vinko

Pročitajte i ovo

KISELJAK: Završetak radova na rekonstrukciji gradskih ulica

U tijeku su završni radovi na rekonstrukciji gradske ulice Kraljice Mira u Kiseljaku. Urađena je nova sekundarna vodovodna mreže i...

Zapalio se stan u Vitezu (VIDEO)

Večeras nešto prije 18 sati u cebtru Viteza zapalio se stan.Kako neslužbeno doznaje naš portal stan se zapalio od...

Zastupnici DF-a uputili Vladi FBiH prijedlog sa 16 mjera za spas gospodarstva

Zastupnici Demokratske fronte u Parlamentu FBiH uputili su prijedlog hitnih mjera prema Vladi Federacije BiH.Proglašena pandemija koronavirusa je zaustavila...

Osmero kandidata, a mjesta u finalu ima samo za četvero. U napetoj polufinalnoj borbi svoje mjesto izborili su dvije dame i dva muškarca koji će se boriti u velikom finalu

Krenula je polufinalna večer showa ‘The Voice’. Pravila su takva da će nakon nastupa svih natjecatelja gledatelji odlučiti tko ide u veliko finale. Ovaj put žiri ima nešto zahvalniju ulogu za razliku od prošle emisije kada su njihovi glasovi mogli spasiti jednog kandidata.

Prva se na pozornicu popela Darija Ramljak s pjesmom legendarnog Olivera Dragojevića ‘Nocturno’. Voditelji su joj odmah čestitali na još jednom sjajnom nastupu.

– Kakvo otvaranje. Nadam se da je originalni pjevač negdje to čuo – rekla je Vanna, Darijina mentorica

foto: HRT

Odmah nakon Darije na pozornicu je stigao Filip Rudan. Pozitivne komentare ‘zaradio’ je nakon što je otpjevao hit Harry Stylesa ‘Sign of The Times’.

– Ne znam što da kažem. Imao je sve – kratko je rekla ponosna mentorica Vanna.

foto: HRT

I Darija i Filip dobili su velik broj glasova, a nijanse su odlučivale o ‘pobjedniku’. Ipak, gledatelji su odlučili da će u finalu svoj talent pokazati Filip Rudan.

– Ja vam samo mogu obećati da će se Darija još slušati – rekla je Vanna. Nakon što je jedina dama u žiriju dobila svog finalista, vrijeme je za kandidate Davora Gopca. 

‘Led je probila’ Dora Juričić s pjesmom ‘The Middle’.

– Dora je uvijek u teškim situacijama odlična. Imala je nekoliko teških situacija…- rekao je Davor.

foto: HRT

Idući se na pozornicu popeo Vinko Ćemeraš, mladić iz Čapljine koji je svojim nastupom na audiciji ‘okrenuo’ četiri mentorske stolce. Legendarnom pjesmom ‘Nothing Compares 2U’ ‘zaradio’ je pohvale.

– Što da kažem. Vinko je jedan stabilni spol. Kao i uvijek – bravo – rekao je kratko Gobac.

foto: HRT

Gledatelji su odlučili kako u finalu iz tima ‘Gobac’ žele gledati Vinka Ćemeraša.

– Tvoja karijera tek počinje, a ovo što leti po zraku to su dolari – rekao je Davor nakon što je Dora ispala iz natjecanja.

foto: HRT

Na pozornicu je stigao i najmlađi natjecatelj, 19-godišnji Zagrepčanin Jakob Grubišak. 

 To su te nove generacije. Je li čuješ kako pjevaju. Zadovoljan? To je preslaba riječ. Bravo Jakobe – rekao je mentor Ivan Dečak. 

foto: HRT

Odmah nakon Jakoba, svoje vokalne sposobnosti pokazala je i Bernarda Bobovečki s pjesmom ‘Jolene’. .

– Imali smo jako malo vremena. Razvalila je ovu pjesmu i samo mogu reći fenomenalno – rekao je Ivan. Svoje mjesto u finalu izborila je Bernarda.

– Jakob je mlad, ali se od njega može puno naučiti. On je super lik i napravit će nešto i nakon showa – rekao je njegov mentor.

foto: HRT

Na red je stigao i tim Massimo. Prva iz njegovog tima nastupila je mlada Splićanka Adriana Vidović s Oliverovom pjesmom ‘Stine’, a nakon nastupa osvojila je gromoglasni pljesak publike.

foto: HRT

Na red je stigla i još jedna Dalmatinka, Albina Grčić.

– Ona me svaki put odnese u neki drugi svijet. Teško mi je što će neka djevojka ispasti – rekao je Massimo. Iako je borba bila teška, gledatelji su odlučili. Posljednja finalistica treće sezone showa ‘The Voice’ je Albina.

– Pomoći ću Adriani koliko bude potrebno – rekao je Massimo.

foto: HRT

IZVOR: 24sata.hr

Najnovije vijesti

KISELJAK: Završetak radova na rekonstrukciji gradskih ulica

U tijeku su završni radovi na rekonstrukciji gradske ulice Kraljice Mira u Kiseljaku. Urađena je nova sekundarna vodovodna mreže i...

Zapalio se stan u Vitezu (VIDEO)

Večeras nešto prije 18 sati u cebtru Viteza zapalio se stan.Kako neslužbeno doznaje naš portal stan se zapalio od peleta, a na teren su...

Zastupnici DF-a uputili Vladi FBiH prijedlog sa 16 mjera za spas gospodarstva

Zastupnici Demokratske fronte u Parlamentu FBiH uputili su prijedlog hitnih mjera prema Vladi Federacije BiH.Proglašena pandemija koronavirusa je zaustavila slobodno kretanje ljudi, a većinom...

OVAKO SE VOLI BIH! Travnički poduzetnik donirao respirator i postavio izazov bh. privrednicima!

Travnička kompanija ABA je danas najavila da kupuje respirator za JU Bolnica Travnika izazvala je oduševljenje medicinskih radnika i građana Travnikai ostatka BiH!Adnan Baltić, direktor...

NOVI TRAVNIK / Nakon dezinfekcije otpad iz “Solitera” ide na Mošćanicu

Općinski štab Civilne zaštite Novi Travnik na današnjoj vanrednoj sjednici donio je naredbu JKP Vilenica Čistoća d.o.o da nakon dezinfekcije komunalnog otpada iz zgrade...

Povezane vijesti