Poveži se s nama

Muzika

Mate Bulić: “Thompson mi je uvijek bio desna ruka”

Objavljeno

Malo je onih koji se mogu pohvaliti 40 godina dugom glazbenom karijerom te energičnim nastupima koji publiku nikada ne ostave ravnodušnom.

Kralj dijaspore Mate Bulić iza sebe ima više od deset albuma, više od stotinu koncerata diljem svijeta i podužu listu hitova. Unatoč brojnim zdravstvenim preprekama s kojima se susreo za vrijeme korone, od glazbe ne odustaje.

Među najvjernijim obožavateljima je njegova obitelj, koja mu je potpora u svemu što radi. Slobodno vrijeme rado provodi s unucima, a nedavno je ponovno postao djed, što mu je najveća sreća u životu.

Uz obitelj, mnogo mu znači i potpora prijatelja, pogotovo njegova kuma Marka Perkovića Thompsona. On je napisao neke od najpoznatijih Bulićevih pjesama te mu je desna ruka kada je u pitanju glazbeno stvaralaštvo.

Oglas

To je najviše njegova zasluga i on je to cijeli život mene poticao u tom pravcu da pjevam onako kako on smatra da je to, a on je to najbolje odabrao, kazao je Mate za medije u Hrvatskoj.

Ovaj svestrani glazbenik i zabavljač trenutačno aktivno radi na autobiografiji u koju će pretočiti svoju životnu priču. Knjigu će podijeliti u nekoliko dijelova, u kojima će obuhvatiti sve – od djetinjstva preko rada na gradilištu u Njemačkoj do glazbene karijere.

Oglas

Muzika

Baby Lasagna predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu

Objavljeno

Piše

Donedavno javnosti nepoznati mladić iz Umaga, Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna “upao” je kao rezerva na ovogodišnju Doru. No, u kratkom roku oduševio je brojne fanove Dore i Eurosonga. Večeras je odnio čvrstu pobjedu na Dori, izboru hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije.

Senzacija je time veća jer mladi glazbenik rekao kako mu uopće nije bio plan ići na Doru te da pjesma “Rim Tim Tagi Dim” nije bila pisana ciljano za festival.

– Kad je sve ovo počelo bio sam jako uplašen kako ćemo organizirati show, na što će to sve ličiti, tko će mi pomoći… I bilo me strah kako će sve to ispasti, rekao je Baby Lasagna prije Dore.

No, objavom pjesme “Rim Tim Tagi Dim”, u samo dva dana pomeo je konkurenciju na YouTubeu i zauzeo prvo mjesto u trendingu, a zanimanje za pjesmu pokazali su domaći, ali i inozemni fanovi.

Oglas

Marko u svojoj pjesmi pokušava, za one koji dobro slušaju, prenijeti dublju poruku o brigama i mukama naše okoline, a upravo “Rim Tim Tagi Dim” govori o momku koji teškog srca napušta svoje selo u potrazi za boljim životom.

Baby Lasagna je tri dana prije Dore objavio i spot koji je snimio u rodnoj Istri za svoju pobjedničku pjesmu, a on je vrlo brzo obišao Europu te pokupio simpatije gledatelja i slušatelja.

– Hrvati, ovo je materijal za pobjedu na Eurosongu, 12 bodova za vas iz Austrije.”, “Ovo je prilika koja se dobiva jednom u životu”, “Ovo je povijesna šansa, ako sad ne pobijedite, nećete nikada, 12 bodova iz Srbije”, samo su neki od komentara.

Inače, Hrvatska je na portalu Eurovision World prije objave pjesama bila na 33. mjestu po izgledima za osvajanje Eurosonga, a nakon objave pjesama i spotova izgledi su nam porasli te se Hrvatska trenutačno nalazi na 3. mjestu.

Oglas

Na spomenutoj stranici najveće šanse za pobjedu daju Ukrajini, a iza nje slijede Italija i upravo – Hrvatska.

Podsjećamo, izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u švedskoj Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

Sada se napokon zna tko će nas predstavljati u Švedskoj, a mladom glazbeniku možemo samo poželjeti puno sreće i dati mu vjetar u leđa za što bolji plasman na najvećem europskom glazbenom natjecanju.

Oglas

Nastavi čitati

Muzika

Alan Hržica održao koncert u Grazu, dio sredstava ide za obnovu crkve u Bugojnu

Objavljeno

Piše

Alan Hržica održao je susret molitvenog slavljenja u Grazu gradu u Austriji. Na ovom putu, njegovu misiju je podržala i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. Svoje djelovanje redovito izražavaju molitvom na Kamenitim vratima svakog utorka, kao i kroz večernje online molitve na Facebooku.

Atmosfera je bila iznimno lijepa, s molitvom i pjesmom koje su odjekivale iz srca svih prisutnih kroz cijelu večer. Ovaj događaj bio je i prilika za prikupljanje financijskih sredstava namijenjenih obnovi župne crkve u Bugojnu. U znak zahvalnosti, svoje prisustvo je uveličao i fra Ivan Pilić, koji je za ovu prigodu doputovao iz Bugojna.

Ovaj susret ne samo da je bio duhovno obogaćujući za sve sudionike, već je i pokazao snagu vjerskog zajedništva u ostvarivanju plemenitih ciljeva.

Oglas

Nastavi čitati

Društvo

Mate Bulić otkrio čega se odriče za Korizmu

Objavljeno

Piše

-Ove godine početak korizme pada na Valentino? Ah, netko tko živi ljubav kroz cijelu godinu neće mu biti problem odreći se nečega na Čistu srijedu. Ništa od toga nije teško za pretrpjeti, ljudi nose puno veće križeve, govori Jole za 24sata.

Splićanin se godinama odricao slatkih užitaka na 40 dana. Ali lani je, kako kaže, pokleknuo.

– Baš sam godinama to prakticirao. Odrekao se alkohola i cigareta. No dvaput sam bio i odustao. Lani su dvojica prijatelja dobila djecu, pa kako neću nazdraviti s njima – kaže Jole.

Dodaje da čašu vina uglavnom popije tijekom objeda, tako da će se ove godine odreći cigareta.

Oglas

– Gušt mi je zapaliti uz kavu. Ma svatko to prakticira i gleda kako želiš. – kaže Jole.

Njegov stariji kolega Mate Bulić je pomalo drastičniji.

– Odričem se honorara. Za korizmu ne nastupam – rekao je Bulić za 24sata.

Oglas

Nastavi čitati

Muzika

Jelena Rozga oduševila i Skoplje: Spektakl kakav se ne pamti, Arena Boris Trajkovski ispunjena do zadnjeg mjesta!

Objavljeno

Piše

Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih muzickih  zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na glazbenoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje „Minut srca mog“.

Arenu „Boris Trajkovski“ u Skoplju do posljednjeg mjesta ispunili su obožavatelji koje je regionalna pop-zvijezda stekla tokom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili tokom cijelog koncerta potvrđuje da su jedva dočekali da uživo osjete energiju i snažan vokal Jelene Rozge. Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput „Okus mentola“, „Nirvana“, „Ne tiče me se“, „Bižuterija“, „Ginem“ i brojne druge.

Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove: „Hvala, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni ‘Boris Trajkovski’. Vaša podrška je nešto posebno i uvijek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!”

Jelena na turneji nosi kostime domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji je za nastavak turneje dizajnirao dva nova kostima. Upravo publika u Skoplju imala je priliku prva vidjeti nove kostime.

Oglas

Nakon rasprodanih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Skoplju Jelena počinje s pripremama za nastavak svoje regionalne turneje „Minut srca mog”. Sljedeći nastup je u Zadru 8. marta, a potom u sarajevskoj „Zetri“ 2. novembra.

Nastavi čitati

BiH

Otkazan koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu

Objavljeno

Piše

Otkazan je koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu koji se trebao održati ispred Vječne vatre u okviru obilježavanja 40. godišnice održavanja Zimskih olimpijskih igara, saopćili su iz producentske kuće Stage Production.

“Iako je Vlada Kantona Sarajevo, na zahtjev organizacionog odbora za obilježavanje 40. godišnjice ZOI-a, obezbijedila i doznačila sredstva za koncert Tonyja Cetinskog, Gradsko vijeće je u srijedu, 24. januara donijelo odluku da ne prihvati pokroviteljstvo pravdajući svoju odluku ‘zakonskim preprekama”’, navodi Stage Production.

U svojoj ranijoj izjavi za mediji gradonačelnica Benjamina Karić je rekla da je odluka o neprihvatanju pokroviteljstva donesena jer je organizator koncerta registrovan kao d.o.o. društvo te je iz tog razloga Gradsko vijeće donijelo ovakvu odluku.

“Međutim, prema odluci Gradske uprave Grada Sarajeva o uslovima i postupku prihvatanja poktoviteljstva objavljenog u Službenim novinama Kantona Sarajevo se navodi da zahtjev mogu podnijeti pravna i fizička lica te organizatori društvenih, naučnih, kulturnih, sportskih ili drugih manifestacija, što znači i d.o.o. društva kao pravno lice. Prema članu 2. istog pravilnika navodi se da gradonačelnik donosi odluke o prihvatanju pokroviteljstva uz finansijske obaveze Grada do 25.000,00 KM, dok Gradsko vijeće donosi odluke o prihvatanju pokroviteljstva uz finansijske obaveze u iznosima većim od 25.000 KM”, dalje navodi.

Oglas

Stage Production je dalje napomenuo da je na prvoj sjednici organizacionog odbora za obilježavanje 40. godišnjice Olimpijade u Sarajevu održanoj drugog novembra, a na kojoj je između ostalih bila prisutna i gradonačelnica Benjamina Karić, prihvaćen prijedlog da se koncert Tonyja Cetinskog uvrsti u zvanični program obilježavanja 40. godišnjice Olimpijade u Sarajevu.

“Nadalje, 22. decembra je organizacioni odbor uputio zahtjev Vladi Kantona Sarajevo u kojem traži sredstva za program obilježavanja 40. godišnjice Olimpijade u Sarajevu, između ostalog i za koncert Tonyja Cetinskog koji je uvršten u isti. Na press konferenciji održanoj osmog januara na kojoj su, između ostalih, bili prisutni predsjednik organizacionog odbora Jasmin Ademović, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda i gradonačelnica Benjamina Karić predstavljen je program obilježavanja uključujući i koncert Tonyja Cetinskog. Na četvrtoj sjednici organizacionog odbora održanoj 22. januara donesen je zaključak o raspodjeli sredstava dobijenih od strane Vlade Kantona Sarajevo u kojem se između ostalog navodi – primjena Odluke o uslovima prihvatanja pokroviteljstva Grada Sarajeva 60.000 KM za pokroviteljstvo koncerta Tonyja Cetinskog u organizaciji Stage Production d.o.o. Sarajevo pokroviteljstvo Gradskog vijeća. Zaključak je upućen gradonačelnici Grada Sarajeva, Gradskoj službi za obrazovanje, kulturu, sport i mlade te Gradskoj službi finansija na daljnje postupanje”, naveli su.

Oni dalje tvrde da je organizacioni odbor na četvrtoj sjednici donio zaključak da se prihvavati pokroviteljstvo koncerta Tonyja Cetinskog, a prema pravilniku i uslovima iz priloga 1 u kojem se navodi da inicijativu za pokroviteljstvo Grada Sarajeva mogu podnijeti pravna i fizička lica te organizatori društvenih, naučnih, kulturnih, sportskih ili drugih manifestacija, što znači i d.o.o. društva kao pravna lica.

“Uzimajući u obzir pravilnik o uslovima pokroviteljstva Grada Sarajeva, uvrštavanje koncerta u zvanični program obilježavanja, zahtjev Organizacionog odbora upućen Vladi Kantona Sarajevo te zaključan Organizacionog odbora o prihvatanju pokroviteljstva, ostaje nejasno na bazi čega je Gradsko Vijeće donijelo svoju odluku. Također je nejasno, ako nije bilo ‘zakonske osnove’ da se podrži koncert, zašto je isti najavljen na zvaničnoj press konferenciji održanoj osmog januara?!”, upitali su iz Stage Productiona.

Oglas

Nastavi čitati

Društvo

Oliver i ekipa Dolina lašve opet su rasprodali cijelu salu prije koncerta

Objavljeno

Piše

Balkansko veče u Frankfurtu je ponovno privuklo ogromnu pažnju ljubitelja dobrog zvuka i vrhunskog cjelovečernjeg provoda. Naime, 10. februara 2024. godine, Oliver i članovi tima Dolina Lašve uz muzičare održat će Balkansko veče uz rasprodanu salu 10 dana prije koncerta.

Sala u Frankfurtu bit će ispunjena do posljednjeg mjesta. Ovo nije prvi put da ekipa Dolina Lašve postaje sinonim za nezaboravne koncerte. Trud, posvećenost i rad su se ponovo isplatili, te smo uspjeli da osvojimo srca ljudi i u Njemačkoj koji vole balkansku muziku i veselje ali dovodimo i naše drage goste muzičare da napravimo ludu atmosferu u Frankfurtu.Balkansko veče ima sve što je potrebno za nezaboravnu zabavu zajedno s vama koji ćete biti dio tima Dolina Lašve (svi koji su u Sali) u Frankfurtu. Naši gosti za Balkansko veče u Frankfurtu su: Sanel Smolo, Kanita Karić, Ivan Stanić i Željko Jevtović – Jele zajedno sa Oliverom i timom Dolina dovest će cijelu salu do usijanja. Svi posjetioci su dužni ponijeti dobro raspoloženje jer u sjajnom repertoaru koji obuhvata najveće balkanske hitove svi ćemo da uživamo. Veče smo obećali da će biti ispunjeno energijom, veseljem i plesom i tako mora da bude a svi koji nisu kupili karte za ovo Blakansko veče mogu nas pratiti putem YouTube i facebook u live prijenosu na stranicama Dolina Lašve.

Muzika će biti isključivo uživo svirana tokom cijele noći, što će samo dodatno doprinijeti nevjerovatnoj energiji koja je zagarantirana u sali. Atmosfera je već užarena te se osjećaju vibracije pozitivnosti i sreće, a publika je naše najveće bogatstvo i već po ne znamo koji put ste uz nas, dobili smo na stotine pozitivnih poruka koje nas uvijek oduševe „da jedva čekamo početak Balkanske večeri“.

Oliver Topalović i ekipa Dolina Lašve su ponovo dokazali zašto smo jedni od pozitivnijih likova iz BiH i nimalo nije skroman naziv „Balkansko veče“ koji skuplja široku publiku sa prostora Balkana. Naša muzika spaja ljude, oslobađa emocije i donosi nevjerojatan provod. Niti jedna ulaznica nije ostala neprodana, što jasno govori o popularnosti ovog događaja.

Oglas

 

 

Budući koncerti „Balkansko veče“ već su najavljeni a uskoro objavljujemo lokaciju, stoga nemojte propustiti priliku da budete dio nezaboravne noći u Frankfurtu ili na budućim Balkanskim večerima. Ukoliko želite da osjetite isti onaj provod kakav su doživjeli posjetioci u Augsburgu (Minhenu), Linzu te Frankfurtu, pratite nas i držite se informiranim o novim koncertima. Vidimo se uskoro i pripremite se za još jedno nezaboravno Balkansko veče koje prenosimo uživo i to je ono što nas čini posebnim!

Radujemo se vašem dolasku na naše buduće koncerte.

Oglas

Vole vas i zahvaljuju vam se Oliver i tim Dolina Lašve na podršci koju nam redovno šaljete i dajete a dokaz je Frankfurt koji smo napunili do posljednjeg mjesta!

Nastavi čitati

Muzika

Šejla Zonić ponovo oduševila u “Zvezdama Granda”: Ovo niko nikada nije bolje otpjevao

Objavljeno

Piše

Bivša članica sastava Divanhana Šejla Zonić ne prestaje oduševljavati žiri takmičenja “Zvezde Granda”.

Tako je Šejla za peti krug takmičenja ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” nastupala u prvom duelu s takmičarkom Ivanom Šundić. Njihov nastup možete pogledati od četvrte minute.

Šejla je za prvu pjesmu izabrala sevdalinku “Ah, što ćemo ljubav kriti”, nakon koje je osvojila tri glasa. Potom je Šejla zapjevala pjesmu Lepe Brene “Imam pesmu da vam pevam”, a nakon čijeg je izvođenja osvojila i preostala tri glasa.

Budući da su obje takmičarke osvojile jednak broj glasova, žiri je odlučio da će izvesti po još jednu pjesmu, gdje je Šejla Zonić na kraju osvojila pet glasova, dok je njena protivnica u duelu osvojila jedan glas. Pjesma koja je presudila da Šejla nastavi svoje takmičenje u “Zvezdama Granda” bila je “11”, koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Oglas

“Šejla, otpjevala si sve fantastično. Bravo. Prva pjesma nije bilo neko veliko iznenađenje. Druga jeste i mislim da si ti tu pjesmu ‘Imam pesmu da vam pevam’ otpjevala najbolje od svih takmičarki koje su tu pjevale. Pjesma ’11’ tačno sve. Bravo. Idemo dalje”, poručila je Marija Šerifović.

Njeno mišljenje podijelio je i Saša Popović koji je rekao da se ova pjesma pjeva više od 20 godina u ovom takmičenju.

“Moram priznati da je niko nikada bolje nije otpjevao od Šejle”, poručio je Popović.

Drugi su rekli da je bila tačna i bolja od prve takmičarke te da je sve bilo perfektno. Đorđe David je tokom svog govora spomenuo da je Šejla nekada bila članica Divanhane i rekao da je slušao kako je ona pjevala i prije takmičenja.

Oglas

“Postoje dvije vrste atraktivnosti. Postoji fizička atraktivnost na stageu, a postoji vrsta atraktivnosti gdje se publika zaljubi u vokal i u emocije koje izlaze. To je ono što ti daješ i ko god tebe da sluša, jednostavno ga ‘razoružaš’ ga na tu foru što si neprikosnovena za ovu priču. Što se mene tiče, drugi kandidat koji je odmah za finale. Važno je za nekoga reći da je ‘ubica’ kao pjevač i emocija i kao sklop svega toga”, objasnio je Đorđe David.

Nastavi čitati

Crna kronika

Preminuo član klape Intrade

Objavljeno

Piše

Trebao se dogoditi koncert, ali nažalost, došla je tužna vijest. Napustio nas je član klape Intrade.

– Na putu smo dobili tužnu vijest da nas je zauvijek napustio naš prijatelj, kum, brat i dobri duh klape, naš Mladen Brižić…. Iako Mlađo to od nas sigurno ne bi tražio, zbog tako jako tužne vijesti za nas morali smo otkazati večerašnji nastup…. Tuga u klapi je prevelika…. Zahvaljujemo se organizatorima i svima Vama na razumijevaju….., objavila je klapa Intrade na svomFacebook profilu.

Prije ove objave, klapa Intrade objavila je još jednu vijest te su napisali:


“Počivao u miru naš Mladene. Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto…

Oglas

– Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmjehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobročudnošću i dobrotom.

Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek.

Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći.

U klapskom svijetu Mladen ostaje zapamćen kao izniman bas, baš kao i izniman čovjek, ljudina, kako bi sam za neke rekao.

Oglas

I neće ga pamtiti samo članovi nekadašnjih Zadarskih madrigalista i klapa Školjić, Maraska i Ankora gdje je pjevao do Intrada s kojima je od početka, od 1985. Pamtit će ga publika sa svih nastupa i koncerata, sve do onog posljednjeg, prije niti dva mjeseca u zagrebačkoj Ciboni.

Pamtit će ga suborci iz Otočnog bataljuna u kojemu je bio već u listopadu 1991.god. i nadasve njegove Intrade, nakon vlastite, druga mu obitelj, u kojoj su svi vezani kadenom.

Naš će Mlađo tamo gore naći svoju klapu, ljude po svojoj mjeri.

Nama ostaje golema tuga što više nismo dio njegovog svijeta, objavila je klapa Intrade.

Oglas

Nastavi čitati

Muzika

Severina se javila s aerodroma: Odoh u BiH, ali ne bježim kao “naši dečki”

Objavljeno

Piše

Nakon što je Vrhovni sud Severini oduzeo skrbništvo nad 11-godišnjim sinom Aleksandrom, a ta je odluka izazvala burne reakcije javnosti, pjevačica se ponovno oglasila na Instagramu. Objavila je video na storyju na kojem se vidi da se nalazi na zagrebačkom arerodromu.

“Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi ‘naši dečki’ bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga”, rekla je Severina na snimci te za kraj poručila: “I’ll be back”, (Vratit ću se), popularnu frazu koju izgovara Arnold Schwarzenegger u Terminatoru.

Inače, Severina će u BiH večeras imati koncert.

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Politikaprije 8 sati

U četvrtak 35.sjednica Vlade SBK

Na osnovu člana 28. Zakona o Vladi Srednjobosanskog kantona (Službene novine Srednjobosanskog kantona, broj: 5/03 – pročišćeni tekst i 14/03)...

Sportprije 9 sati

Košarkaši Francuske slavili u grotlu “Mejdana”

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u drugom kolu kvalifikacija za Eurobasket od selekcije Francuske rezultatom 74:64. Izjednačena košarka...

Promoprije 10 sati

Prigodnim poštanskim markama HP Mostar obilježava Međunarodni dan vina

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je prigodnu poštansku marku u povodu Međunarodnog dana vina s motivom hercegovačke autohtone sorte vinove...

Sportprije 10 sati

Široki Brijeg bolji od Željezničara, plavi i dalje bez boda u gostima

U odgođenom susretu 20. kola WWin lige BiH Široki Brijeg je u Čitluku pobijedio Željezničar rezultatom 2:0. Ova utakmica trebala...

BiHprije 10 sati

Sastanak stranaka državne koalicije u utorak u Mostaru

U utorak, 27. veljače, u Domu HDZ-a BiH (Ulica kneza Domagoja bb) s početkom u 15 sati održat će sastanak...

Svijetprije 10 sati

Švedska ulazi u NATO kao 32. članica

Mađarski parlament odobrio je pristupanje Švedske NATO-u u ponedjeljak i uklonio posljednju prepreku u povijesnom koraku te nordijske zemlje nakon...

Crna kronikaprije 11 sati

Udes na magistrali iznad Novog Travnika, hitna i policija na terenu

Kako nam javljaju naši čitatelji na magistralnom putu iznad Novog Travnika dogodila se prometna nesreća. Na terenu su policija i...

Sportprije 12 sati

HNS kaznio Brunu Petkovića!

HRVATSKI nogometni savez kaznio je Brunu Petkovića zbog komentara o Robertu Jarniju, bivšem izborniku U-17 reprezentacije. Petković je kažnjen s...

Oglas
Oglas
LM