- oglas -

BRUTALNO UBOJSTVO U NJEMAČKOJ: 28-godišnjak ubo majku 111, a očuha 70 puta

Pročitajte i ovo

Savjeti uz koje ćete zauvijek istjerati moljce iz ormara

Izvadili ste iz ormara svoju omiljenu vunenu vestu, a s njom je na sunce izletio i moljac? To je...

Croatia Airlines, Obzor putovanja i Aerodrom Saraevo predstavili letove koji će spajati BiH s Europom

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će...

PLEHAN – Za nastavak gradnje Franjevačkog samostana na Plehanu potrebna daljnja potpora

U župi sv. Marka evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini 30 godina nakon ratnog egzodusa još nisu zacijeljele ratne...
- Advertisement -

U Hannoveru je u srijedu, 7. prosinca, počelo suđenje Ioannisu K. (28) kojeg se sumnjiči za dvostruko ubojstvo krajem svibnja ove godine.

- Advertisement -

Ioannis K. je navodno vlastitu majku izbo 111 puta, a prije nje ubio je i njezinog supruga Franka S.

Mjesto zločina je kuća u selu Hagen, u okrugu Neustadt am Rübenberge (Hanover). Krajem svibnja na ovom mjestu pronađeno je dvoje mrtvih. Ioannis K. (28) navodno je brutalno ubio svoju majku Anju S. i njezinog supruga Franka S. Optužbe i njegovi razlozi za rodbinu su gotovo nepodnošljivi.

Prema optužnici, 20. svibnja 2022. kada Ioannis K. otvara prozor kupaonice u kući svoje majke i očuha i provaljuje u kuću. Par je u kupnji. Kad su se Anja i Frank S. vratili, nisu mogli otvoriti ulazna vrata. Ioannis K. je slomio ključ u bravi kako bi namamio par na stražnji ulaz u kuću. Kada su majka Ioannisa K. i njezin suprug ušli u kuću sa stražnje strane, mladić je izašao iz sobe njihovog unuka i s leđa izbo očuha.

Ioannis K. navodno je izbo svoju majku 111 puta, a očuha 70 puta. Članovi obitelji ne mogu objasniti količinu nasilja koje je mladić upotrijebio.

Državno tužiteljstvo rekonstruiralo je sate i minute prije nego što je optuženi pojavio na Zemaljskom sudu u Hannoveru. Rođaci para su na suđenju plakali i pokrivali uši kako ne bi čuli užasne detalje o nanesenim ozljedama. Prisutni novinari, koji redovito sudjeluju u suđenjima za ubojstva, zgroženi su razmjerima brutalnosti.

Ioannis K. odmahuje glavom čitajući neke detalje o tijeku navodnih ubojstava. Ali ne čini se da poriče opću optužbu za dvostruko ubojstvo.

Prije brutalnog ubojstva, 28-godišnjak se jednostavno prestao pojavljivati ​​na svom poslu i očito dao otkaz bez prethodne najave. Smatrao je kako ima pravo na kuću u kojoj su živjeli njegov očuh Frank S. i majka Anja S. U svakom slučaju, bez kuće i bez prihoda, Ioannis K. bio je na rubu siromaštva.

Umjesto zahtjeva za državnu potporu, Ioannis K. je financijsku potporu očekivao od svoje majke Anje S.

Čeka se psihijatrijski nalaz

Ioannis K. je u zatvoru u Hannoveru od uhićenja u lipnju. On je samac, njegovu obitelj su činili prvenstveno dvoje braće i sestara te majka Anja S. Nije odrastao uz očuha i njegovo dvoje odrasle djece. S očuhom je imao problematičan odnos, rekla je glasnogovornica suda.

Optužnica pokazuje da je bilo ponavljanih svađa. Majka Ioannisa K. sve je više stala na stranu svog partnera te je 20. svibnja ove godine spor je vjerojatno eskalirao.

Sud sad čeka i psihijatrijski nalaz. Ioannis K. prvog dana suđenja nije pokazao pokajanje piše Fenix-magazin

Centralna.ba

 

 

Najnovije vijesti

Savjeti uz koje ćete zauvijek istjerati moljce iz ormara

Izvadili ste iz ormara svoju omiljenu vunenu vestu, a s njom je na sunce izletio i moljac? To je...

Croatia Airlines, Obzor putovanja i Aerodrom Saraevo predstavili letove koji će spajati BiH s Europom

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines, Obzor putovanja i Međunarodni aerodrom Sarajevo danas su u Sarajevu predstavili letove koji će u narednom razdoblju spajati Bosnu...

PLEHAN – Za nastavak gradnje Franjevačkog samostana na Plehanu potrebna daljnja potpora

U župi sv. Marka evanđelista na Plehanu u Bosanskoj Posavini 30 godina nakon ratnog egzodusa još nisu zacijeljele ratne rane. Svi se slažu kako...

Olivera Ćirković o Mirnesi za “Avaz”: Nije izdržala pritisak, ovo joj je pametna odluka

Nakon višemjesečne potrage, Mirnesa Bešlić, porijeklom iz Busovače, predala se policiji na aerodromu u Stuttgartu, objavili su danas njemački mediji. Za portal “Avaza“ ovo je...

Procurila fotografija mlade Hercegovke koja je zavela Zdravka Mamića

Nakon vijesti o mogućoj, trećoj ženidbi Zdravka Mamića s trideset godina mlađom djevojkom iz Hercegovine, u medijima se pojavila i fotografija djevojke za koju...

Povezane vijesti