U Kiseljaku predstavljena knjiga ”Otisak srca” autorice Sanijele Matković

24

U organizaciji Zajednica žena HDZ BiH ”Kraljica Katarina Kosača” OO Kiseljak , 9. veljače u Hrvatskom domu , upriličena je promocija knjige ”Otisak srca” , autorice Sanijele Matković.

-- Oglas ---

Knjiga ”Otisak srca” izašla je u nakladu Matica Hrvatska Široki Brijeg, treća je to knjiga autorice Matković, čije su knjige ”Partiture sna” i ”Panta rei”. O knjizi su govorili Predrag Kožul, Matica Hrvatska i Anita Martinac, pjesnikinja iz Mostara.

Knjiga pjesama ”Otisak srca” je religioznog karaktera, sadrži sedam igrokaza i sedam pjesama. Glavni cilj njenih knjiga jest ljubav, njene knjige dotaknu dušu čitatelja, istakli su to u svom predstavljanju Martinac i Kožul. Autorica Sanijela Matković, kazala je kako nastoji svojim pjesmama ostaviti trenutke u vremenu i prostoru, te ističe kako njene pjesme i sve što piše jest otisak srca.

”Nije problem napisati pjesmu kada imate ljude koji vas nadahnjuju, svi koji imaju sklonosti za pisanjem, neka se odvaže, jer tako sam i ja krenula pisati” poručila je autorica svim nazočnim na promociji knjige.