- oglas -

THE VOICE: Vinko Ćemeraš je pobjednik Voicea

Pročitajte i ovo

Pogledajte NOVE NAREDBE štaba Federalne Civilne zaštite

S ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusa (Covid-19) na području FBiH, u Sarajevu je danas održana 14. izvanredna sjednica Federalnog...

Druga strana Vlašića: Bosanska ljepotica zatrapana smećem

Malo tko od Vas nije čuo za planinu Vlašić, koja se nalazi u srcu Bosne.Smještena između Travnika, Banjaluke i...

DAJANA MAROS: Moj Vitez je poznat po velikom srcu

Naš portal u kontinuitetu pokušava kroz razgovor sa ljudima iz različitih zanimanja i različitih karijera svojim čitateljima prenijeti poruke,...

Sva četiri finalista imaju po tri nastupa. Jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo, odnosno izvesti pjesmu s audicije, jednu pjesmu pjevaju s autorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, a današnja završna emisija bit će njihov vrhunac. Sve je spremno za veliko finale pjevačkog showa ‘The Voice Hrvatska’. Albina Grčić (21), Bernarda Bobovečki (20), Filip Rudan (20) i Vinko Ćemeraš (25) danas se bore za titulu pobjednika, o čemu će odlučiti gledatelji.

Sva četiri finalista imaju po tri nastupa. Jednim će nas podsjetiti kako je sve počelo, odnosno izvesti pjesmu s audicije, jednu pjesmu pjevaju s autorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja.

Led je probio Filip iz tima Vanna s izvedbom pjesme ‘Someone you love’.

– Nisam očekivao da ću doći do ovog stadija. Tu su svi užasno talentirani. Osim mojih roditelja, podrška u showu mi je prijatelj Martin – rekao je Filip.

foto: HRT/screenshot

Vanna ga je pohvalila i prisjetila se kad je istu pjesmu pjevao na audiciji.

– Sjećam se dobro ove audicije. Čini me sjetnom kad se sjetim što je to bilo. Dečak je čak bio ljut što nisi odabrao njegov tim – komentirala je Vanna (49).

Nakon Filipa nastupila je Albina. Pjevala je pjesmu ‘En Cambio No’. Nakon izvedbe publika je oduševljeno pljeskala.

foto: HRT/Screenshot

– Ja sam jako zadovoljan što sam mogao upoznati tako divnu djevojku, koja mnogo bolje pjeva na nastupu nego na probi. Albina razumije glazbu, nadam se da ćeš nastaviti s tim – komentirao joj je Massimo (57).

Nakon Albine na pozornicu je stala Bernarda s izvedbom pjesme ‘Hurt’.

foto: HRT/screenshot

– Zažmirio sam dok si pjevala. Tako sam sretan što imam jednu tako divnu osobu u svom timu. Tako si drugačija, svoja, jako sam ponosan na tebe – rekao je Ivan Dečak (40) Bernardi.

Potom je zapjevao i Vinko, posljednji od četiri kandidata koji se bore za pobjedu u showu. Izveo je pjesmu ‘Pyro’.

foto: HRT/screenshot

– Ja sam sve kroz ovu sezonu rekao Vinku – rekao mu je mentor Davor Gobac (56) te skinuo kapu pa dodao: ‘To je sve što ti mogu reći’.

Nakon solo izvedbi kandidata, kandidati su nastupili sa svojim mentorima. Najprije su na pozornicu stali Filip i Vanna. Otpjevali su Vanninu pjesmu ‘Loš trenutak’. Nakon njih, Massimo i Albina otpjevali su Massimov hit ‘Suze nam stale na put’.

foto: HRT/Instagram

Pjesmu ‘Vatra’ potom su izveli Dečak i Bernarda. Energičnim nastupom ‘zapalili’ su publiku.

foto: HRT/Screenshot

Naposljetku svoj duet su otpjevali Vinko i Gobac. Pjevali su hit grupe Psihomodo pop ‘Pinokio’. Publika im je pljeskala već na početku izvedbe, a nastup im je također bio prilično energičan. Potom je uslijedio gromoglasan pljesak.

foto: HRT/Screenshot

Nakon nastupa žiri je komentirao izvedbe svojih kandidata u duetu s njima. Pohvalili su ih, a Dečak je izvdojio kako je Bernarda prvi put izvela pjesmu na hrvatskom jeziku. Rekao je kako smatra da joj ide jako dobro.

Uslijedio je posljednji dio natjecanja. Natjecatelji su izveli pjesme kojima su se oprostili od gledatelja koji su ih podržavali tijekom nastupa. Led je ponovno probio Filip, a izveo je pjesmu ‘All I Ask’.

foto: HRT/Screenshot

Publika nije krila oduševljenje pa ga je počastila gromoglasnim pljeskom.

– Obećao sam sam sebi da neću plakati, hvala tebi – rekao je Vanni i dodao: ‘I sretan rođendan tati. Hvala na svemu’.

– On ovu pozornicu čini čarobnom, stvarno. Za tebe je budućnost toliko svijetla da ne znaš koliko – poručila mu je Vanna.

Nakon Filipa od publike se oprostila Albina pjesmom ‘Korake ti znam’.

foto: HRT/screenshot

– Ovo je bio trnovit put za mene, ali sam zahvalna svima koji su bili uz mene. Pogotovo Vanni i Massimu, bez vas ne bi bila ništa – rekla je Albina. Massimo joj je poručio kako se mora nastaviti glazbom.

Nakon Albine, Bernarda je otpjevala pjesmu ‘Only Love Can Hurt Like This’.

foto: HRT/screenshot– Pamtit ću ovu sezonu po divnim poznanstvima, po izvedbama koje sam mogla čuti od drugih kandidata. Definitivno mogu reći da mi je ovo najbolje iskustvo u životu – rekla je Bernarda.

Posljednji se od svoje publike oprostio Vinko pjesmom ‘Pelin i med’.

foto: HRT/Screenshot

– Drago mi je da smo se i Dine sjetili i da si ovu pjesmu otpjevao – rekao mu je Gobac u suzama, ponosan na Vinka.

– Svi koji su kročili ovom pozornicom od početka do kraja su pobjednici – poručila je Vanna nakon izvedba svih kandidata i nestrpljivog čekanja proglašenja pobjednika.

Potom je uslijedio i taj dio. Proglasio se pobjednik. Najmanje glasova osvojila je Bernarda, nakon nje bila je Albina, a naposljetku Filip. Pobjednik je Vinko.

IZVOR: 24sata.hr

Najnovije vijesti

Pogledajte NOVE NAREDBE štaba Federalne Civilne zaštite

S ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusa (Covid-19) na području FBiH, u Sarajevu je danas održana 14. izvanredna sjednica Federalnog...

Druga strana Vlašića: Bosanska ljepotica zatrapana smećem

Malo tko od Vas nije čuo za planinu Vlašić, koja se nalazi u srcu Bosne.Smještena između Travnika, Banjaluke i Zenice, ova bh lepotica godišnje...

DAJANA MAROS: Moj Vitez je poznat po velikom srcu

Naš portal u kontinuitetu pokušava kroz razgovor sa ljudima iz različitih zanimanja i različitih karijera svojim čitateljima prenijeti poruke, ali i razmišljanja naših sugovornika....

Norveška uspjela dovesti epidemiju koronavirusa pod kontrolu

 Norveška je stavila pod kontrolu epidemiju Covida-19, objavio je u ponedjeljak tamošnji ministar zdravstva Bent Høie, a piše Reuters.Razlog ovoj velikoj objavi je podatak...

BMW-ove tvornice u Europi i Sjevernoj Americi neće raditi do kraja travnja

 Njemački proizvođač automobila BMW prolongirao je obustavu rada u europskim i sjevernoameričkim fabrikama do kraja travnja.Ranije je rukovodstvo BMW-a najavilo da će obustava trajati...

Povezane vijesti