- oglas -

STRAŠNO Tužiteljica na glas u sudnici pročitala stravična pitanja koja je guglao muž nestale Srpkinje nakon ubojstva

Pročitajte i ovo

Martinović: Na teret Fonda solidarnosti treba staviti nove usluge

Na posljednjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta FBiH podržan je Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za...

Tetovirani bivši vojnik i MMA borac radi kao odgajatelj u Splitu: “Kad kažem što radim, misle da se šalim”

‘‘Barba Petar, barba Petar..‘‘ odjekuje splitskim Dječjim domom Maestral već u prvih 10 minuta kako smo stigli. Jan (6)...

Uznemirujući prizori iz Zenice: Rijeka Bosna “krvava”

Zeničani su se jutros probudili uz uznemirujući prizor - rijeka Bosna je pocrvenila "kao krv". Zeničanin Safet Kubat snimio je...
- Advertisement -

Ana i Brian Walshe 31. prosinca priredili su novogodišnju zabavu za prijatelje, no nitko od gostiju koji su te večeri prisustvovali druženju nije mogao ni pretpostaviti da će 18 dana kasnije čuti ono što je izrečeno na sudu: Brain je optužen za ubojstvo supruge, njeno tijelo je raskomadao i kako se sumnja, bacio na smetlište.

- Advertisement -

Zabava u domu Walsheovih završila je oko 1.30 i nakon toga počinje horor u njihovom domu. Brian Walshe optužen je za ubojstvo u srijedu na Okružnom sudu u Quincyju, gdje su tužitelji detaljno opisali iscrpan i inkriminirajući popis google pretraživanja koje je on navodno napravio nakon smrti Ane Walshe.

Brian je tri dana pretraživao stravične detalje od toga kako se riješiti tijela, ukloniti krv i tek nakon tri dana pretraživanja 4. siječnja policiji je prijavio da je njegova žena otišla iz kuće kako bi riješila hitan problem u Washingtonu.

Istražitelji kažu da se Brian koristio iPadom svog sina za istraživanje niza tema povezanih s odlaganjem Aninih ostataka. Tužiteljica je pred prepunom sudnicom naglas pročitala sva pitanja na koja je na internetu pokušao saznati odgovore.

Policijska potraga je tako otkrila da je Brian već u 4.55 počeo na internetu istraživati, a prvo što je napisao je – “koliko dugo vremena treba proći prije nego što tijelo počne smrdjeti?”, piše Dnevnik.

Zatim u 4.58 ga je zanimalo kako spriječiti raspadanje tijela. U 5.20 je guglao – “kako vezati tijelo”, a nakon toga u 5.47 istražuje “10 načina kako se riješiti mrtvog tijela, ako zaista treba”.

Nakon toga u 6.25 ispituje -“koliko dugo treba proći od nečijeg nestanka”, nakon čega istražuje mogu li se baciti dijelovi tijela.

Nekoliko sati kasnije, u 9.29 traži odgovore na pitanja – “što radi formaldehid, koliko traje DNK te može li identifikacija biti napravljena samo na dijelovima tijela”.

Nakon toga u 11.34 istražuje “koji su najbolji načini za odlaganje tijela”, nakon čega ga zanima “kako očistiti krv s drvenog poda”. Također ga zanima “što je luminol za otkrivanje krvi”.

Oko 1.08 istražuje na internetu “što se događa kada stavite dijelove tijela u amonijak” te “je li bolje baciti odjeću s mjesta zločina ili je oprati?”.

Sljedećeg dana u 12.45 traži na internetu “koji je najbolji alat za komadanje” te ga zanima “može li osoba biti optužena za ubojstvo bez tijela”, nakon čega opet “može li se osoba identificirati sa slomljenim zubima”.

Sljedećeg dana, 3. siječnja u 1.02 gugla “što se događa s dlakama na mrtvom tijelu”, nakon čega na internetu pokušava saznati “raspada li se tijelo brže u plastičnoj vreći ili u šumi” te svoja stravična pitanja završava upitom “može li  tijelo bolje mirisati uz pomoć sode bikarbone”.
Centralna.ba

Najnovije vijesti

Martinović: Na teret Fonda solidarnosti treba staviti nove usluge

Na posljednjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta FBiH podržan je Financijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH za...

Tetovirani bivši vojnik i MMA borac radi kao odgajatelj u Splitu: “Kad kažem što radim, misle da se šalim”

‘‘Barba Petar, barba Petar..‘‘ odjekuje splitskim Dječjim domom Maestral već u prvih 10 minuta kako smo stigli. Jan (6) i Sara (4) dočekali su...

Uznemirujući prizori iz Zenice: Rijeka Bosna “krvava”

Zeničani su se jutros probudili uz uznemirujući prizor - rijeka Bosna je pocrvenila "kao krv". Zeničanin Safet Kubat snimio je jutros rijeku Bosnu, uzeo uzorke...

Mislila da se dopisuje s poznatim glumcem pa mu poslala novac

Policijska uprava istarska još jedno upozorava građane da budu oprezni tijekom komunikacije na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje. Prevaranti tragaju za žrtvama putem interneta,...

NAJVEĆA ZVIJEZDA NAPUŠTA MILAN! POSVAĐAO SE S LEGENDOM KLUBA, RASTANAK JE SADA BLIŽI NEGO IKAD

Talijanski mediji, a pogotovo La Gazzetta dello Sport, navode kako je moguć skorašnji razlaz između aktualnog talijanskog prvaka Milana i njegove velike zvijezde, portugalskog...

Povezane vijesti