Mirko Filipović nokautirao Aliakbarija i osvojio Rizinov Grand Prix

27

-- Oglas ---

Cro Cop  je pokorio Japan! Mirko Filipović je na Staru godinu nokautirao bivšeg sumo borca, prošao u finale Rizinovog Grand Prixa, a onda ga i osvojio pobjedom protiv Iranca Aliakbarija. Obojicu je sredio u prvoj rundi i svojoj bogatoj kolekciji dodao još jednu titulu. 

“Bio je ovo težak turnir. Imao sam problema s ozljedama, ali na kraju dana pojas je tu. Pripreme su mi bile teške, možda i najteže u karijeri. Hvala mojim prijateljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće”, rekao je Mirko nakon pobjede, javlja Index.hr.

“Ovo je posebna večer za mene, 10 godina nakon što sam ovdje osvojio PRIDE-ov Grand Prix, puno je emocija, puno mi toga prolazi kroz glavu. Hvala vam”

Zatim je Mirko uzeo mikrofon i uputio još jednu poruku na hrvatskom jeziku. 

“Hvala svima koji su mi dali podršku u Hrvatskoj. Veliki pozdrav mom Ivanu kojem želim posvetiti ovaj pojas. To je moja sreća i moj ponos. Filip je još premali da razumije što mu tata radi, Ivan to razumije i zato mu posvećujem ovaj pojas”.

 Filipović je nokautirao Amira Aliakbarija u finalu Rizinovog Grand Prixa i okitio se titulom najboljeg u ovoj prestižnog organizaciji.

Iranac je u Saitama Areni krenuo veoma agresivno u borbu, no Mirko je vješto izbjegavao njegove udarce

{youtube}oTQRqyQtM8s{/youtube}