Kupujmo.ba: Osvojite romantičnu večeru + noćenje s doručkom

33

Kupujmo.ba u suradnji sa Etno selom Čardaci Vitez Vam je spremio super iznenađenje. Osvojite romantičnu večeru + noćenje sa doručkom u prelijepom ambijentu Etno sela Čardaci Vitez!

-- Oglas ---

Kako osvojiti ovu super nagradu? Pošaljite fotografiju Vas i drage Vam osobe sa kojom želite podijeliti večer i spavanje u Etno selu Čardaci, uploadajte sliku i ako se baš Vaša slika svidi najviše našim fanovima Vi ste dobitnik. Natječaj završava 13.02.2013 u 12:00, a ponudu možete iskoristiti 14.02.2013 godine.  

U turističko-rekreacionom kompleksu „Viteški dol“ u Vitezu nalazi se prekrasno etno selo „Čardaci“, koje svojim izgledom, ali i samom ponudom odaje veliki značaj prošlim vremenima, tradiciji i obiteljskim vrijednostima.

Etno selo “Čardaci” je prava oaza mira koja će upotpuniti i ostale sadržaje kompleksa koji su na svaki način podređeni čovjeku i odmoru.
Ovim putem pozivamo sve putnike namjernike ali i slučajne prolaznike, da svrate u Vitez i sami se uvjere u bogatu ponudu koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Sponzorirani članak