- oglas -

KOLUMNA CENTRALNA.BA: Standard nikad gori, drva i pelet nikad skuplji, a političari na plakatima kao glumci

Pročitajte i ovo

UŽIVO GOOOOL! SAD vodi pogotkom američkog Hrvata, u pitanju je veliki ulog

Od 20 sati reprezentacije Irana i SAD-a igraju u 3. kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Katru.   Iran je trenutačno...

Ruski milijarder kod Monaka poginuo pod sumnjivim okolnostima

Ruski milijarder Vjačaslav Taran poginuo je u misterioznim okolnostima nakon što se njegov helikopter srušio po lijepom vremenu u blizini...

IVAN VIDOVIĆ (HDZ 1990) : Ideja zajedništva mora biti svestrana – nije zajedništvo ono što HDZ BiH smatra da jeste

Nižu se reakcije nakon preotimanje mandata za Dom naroda u ZHŽ-u. Sa izjavom je istupio i Ivan Vidović član HDZ1990...
- Advertisement -

Predizborna kampanja je gotova, sutra je izborna šutnja, možemo reći napokon. Predizborna kampanja nas podsjeća tko će biti ljepši, tko ima bolji spot,  o tome kako će im se babe ili tetke ove zime grijati niko ni riječi. Nisam komentirao kampanju, ali jedan kratki osvrt na proteklih mjesec dana svakako moramo zapisati.

- Advertisement -

Piše: Ivica Džambas/glavni urednik

O tome koga osobno podržavam na Izborima neću javno, osim što mogu napisati dajmo glas Borjani, pa šta bude, kako kaže naš narod “U Božje ruke”.

Dalje od svoje Srednje Bosne ne bih išao, a iskreno puno me i ne zanima. Jedni mašu zelenim zastavama, jedni šahovnicama, ovi crveni kažu nek nam svane dan, a svi opet pozivaju na neko zajedništvo, ko biva neko nekom prijeti. Najbolje zaradiše vozači autobusa i tiskare, neka hvala Bogu, bar neko, ako je plaćeno, samo da nije neka kompenzacija..

Vozaju se od Busovače do Uskoplja, os Novog do Kiseljaka, a drugi sa Han Bile lete u Jajce, pa u Bugojno, i tako mjesec dana.

– Jadni narod dođe, pojede čevap, popije pivu, mazne upaljač, a njemu dnevnica i dalje 30 – 40 maraka, ako je i dobije na kraju mjeseca.

Životni standard građana je izuzetno ugrožen zbog stalnog skoka cijena hrane i energenata, dok istovremeno radnici odlaze u EU. Svi nam vele kako treba zaustaviti odlazak mladih, a nitko ne nudi rješenje, naprotiv ni njihova djeca nisu ovdje. Nitko ne spominje kako će nam babe nabaviti drva, kako jadna sirotinja da preživi zimu.

Corona otišla preko noći, pelet skočio, ulje i brašno poskupili, omladine nema, a jedni druge plašimo i prebrojavamo. Prebrojavajte se Vi, dok nam mladost odlazi i druži se u Njemačkoj, čak ss i skumile, u mene sestra iz Bučića i Almedina iz Šišave. Da, dobro ste pročitali. Kume. I to dobre, svaki dan se druže.

E pa nemojte je…t konju majku, nego ajmo živjeti, raditi zajedno, za bolje sviju nas.

Zar nam nije bilo lijepo na utakmici BiH – Hrvatska u Travniku, kad nas je cijeli svijet gledao i divio nam se. Nama treba život, a ne suživot.

Sretno svim strankama u nedjelju, i zelenim i crvenim i plavim, ne znam ima li “rozih”.

Vidimo se u ponedjeljak na kavi negdje kod Kenana u Travniku  ili kod Stjepana u Novom Travniku, a mogli bi kod Edina u Jajce ili Bore u Vitez.

Živjeli i pozdrav od Tročlanog predsjedništva iz Novog Travnika.

 

 

Najnovije vijesti

UŽIVO GOOOOL! SAD vodi pogotkom američkog Hrvata, u pitanju je veliki ulog

Od 20 sati reprezentacije Irana i SAD-a igraju u 3. kolu skupine B Svjetskog prvenstva u Katru.   Iran je trenutačno...

Ruski milijarder kod Monaka poginuo pod sumnjivim okolnostima

Ruski milijarder Vjačaslav Taran poginuo je u misterioznim okolnostima nakon što se njegov helikopter srušio po lijepom vremenu u blizini Monaka, piše Daily Mail. Poduzetnik je...

IVAN VIDOVIĆ (HDZ 1990) : Ideja zajedništva mora biti svestrana – nije zajedništvo ono što HDZ BiH smatra da jeste

Nižu se reakcije nakon preotimanje mandata za Dom naroda u ZHŽ-u. Sa izjavom je istupio i Ivan Vidović član HDZ1990 u Vitezu koji je u...

Cijeli parlament je zanijemio nakon riječi Olene Zelenske: ‘Imala je četiri godine. Rusi su je silovali…‘

Olena Zelenska, ukrajinska Prva dama, trenutačno se nalazi u Londonu gdje se susrela s mnogim visokim dužnosnicima, a u ovim trenucima drži govor u britanskom...

OD 20:00 Ludnica u skupini gdje je Engleska. Svi mogu proći i svi mogu ispasti

OD 20 sati odlučujuće treće kolo u skupini B igraju SAD i Iran te Engleska protiv Walesa. Za Sjedinjene Američke Države u zadnjem kolu...

Povezane vijesti