Poveži se s nama

Moda

FOTO: Fashion M priredio modni spektakl za pamćenje u clubu Exotic u Vitezu

Objavljeno

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održano je 7. prednatjecanje za Izbor Fotomodela FBIH.   

Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama,muzičkih spotova i sl.

Direkcija kroz pripreme radila je na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i Regije.

Oglas

Na sedmom prednatjecanju predstavilo se 9. djevojaka iz Viteza, Travnika, Novog Travnika i Busovače te se borilo za plasman i titulu koja im je osigurala natjecanje na federalnom nivou. Sedam prvoplasiranih steklo je pravo sudjelovanja na federalnom natjecanju, a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i sudjelovanje na njihovoj prvoj reviji.

Na daljnje natjecanje se plasirala Semina Halepović titula FOTOMODEL FASHION LAŠVANSKE DOLINE, Anela Muratović titula FOTOMODEL FACEBOOKA LAŠVANSKE DOLINE, Denisa Osmančević titula FOTOMODEL INSTAGRAMA LAŠVANSKE DOLINE, Anja Topalović titula FOTOMODEL FASHION M LAŠVANSKE DOLINE, Ana Šamija titula II PRATILJE FOTOMODELA LAŠVANSKE DOLINE, Naida Varupa titula I PRATILJE FOTOMODELA LAŠVANSKE DOLINE i pobjednica večeri prelijepa Leona Blaž TOP FOTOMODEL LAŠVANSKE DOLINE.

 

Oglas

Trenutno je u tijeku priprema relalizacije, obuke sudionica za federalno natjecanje i priprema izrade promotivnih fotografija te sudjelovanje na modnoj reviji. Direkcija će voditi računa o fizičkom i mentalnom stanju sudionica kroz pripreme koje slijede u narednom periodu.

Hvala prelijepim djevojkama iz plesnog kluba DANCE ET koje su upotpunile show svojim plesom .

Generalni sponzori show-a su bili Club Exotic Vitez i Tadex group, a sponzori izbora su bili Cvjećarna Vitez, Frizerland,Beauty bar by Gabrijela Šimić, Imperium Beauty studio, Dolina sreće, Beauty centar Anita, DM Functional Fitness, Restoran Arena, Auto otpad Opel tim, Piano caffe bar, Hendrick’s wholesale drinks supplier, Grain Bakery, Frizerski salon Jole, Bossil.

Oglas

Za frizure pobrinuo se Frizerski salon „Queen“ kao i za make up Wellnes &Spa centar Central i Valentina make up.

Predivne bukete koje smo uručili pobjednicama pripremila je Cvjećarna Vitez kao i poklone Zlatarna „Madonna“,Frizerland,Imperium beauty studio.

Za ovu priliku iz Tuzle je doputovala jedna od najboljih modnih dizajnerica u našoj zemlji, Svjetlana Ceca Vuković koja je predstavila novu kolekciju haljina.  

Oglas

Hvala medijskim pokroviteljima koji su nas pratili sa najavama kroz čitave pripreme Centralna.ba, Dolina Lašve, Vitez.info, Viteški.ba.

Oglas

Moda

Miss Hrvatske je Tomislava iz Tomislavgrada

Objavljeno

Piše

U ZAGREBU je izabrana 27. Miss Hrvatske – Tomislava Dukić, Miss hrvatske dijaspore.

Lana i Antea su pratilje

Pratiljama novoizabrane miss proglašene su Lana Valentić kao druga pratilja i Antea Krnić kao prva pratilja.

Tko je nova Miss Hrvatske?

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo.

Oglas

Proputovala je puno zemalja. Nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih planova i projekata.

12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija

Nakon višednevnih priprema 12 djevojaka natjecalo se u pet kategorija: intervju, sport, talent, top model i multimedija. U Top 8 super finalistica plasirale su se Luna Marija Novak, Tia Stilinović, Lana Valentić, Tomislava Dukić i Patricija Dimitrovski, koje su svoje mjesto osigurale pobjedom u pojedinačnim kategorijama, dok su se Leona Maroši, Tara Begedin i Antea Krnić u super finale izbora Miss Hrvatske 2023. plasirale odlukom stručnog ocjenjivačkog suda.

Top 8 super finalistica odgovaralo je na pitanja stručnog ocjenjivačkog suda, koji je imao težak zadatak odabrati najkompletniju djevojku koja će imati čast predstavljati Hrvatsku na 72. izboru za miss svijeta.

Oglas
Nastavi čitati

Moda

Travničanka Monika Bodulović izabrana za prvu pratilju Miss dijaspore za Miss Hrvatske

Objavljeno

Piše

Prikaz talenta, ljepote i šarma – Monika Bodulović iz Travnika ostvarila je  zavidan uspjeh na natjecanju za Miss dijaspore za Miss Hrvatske održanom u Tomislavgradu.

Monika Bodulović u Tomislavgradu je ostvarila veliki uspjeh na natjecanju za izbor Miss Hrvatske. Mlada i talentirana Monika izabrana je kao prva pratilja Miss dijaspore za Miss Hrvatske. Njeno osvajanje ovog prestižnog naslova pruža joj priliku da zablista na nacionalnoj razini, pokazujući svoju ljepotu, samopouzdanje i šarm.

Monika se istaknula među brojnim natjecateljicama zahvaljući svojoj prirodnoj ljepoti, karizmi i samouvjerenosti. Njena strast prema svijetu mode i ljepote oduvijek je bila vidljiva, a sada je dobila priliku da pokaže svoj talent širem auditoriju. Uz to, njen izbor za prvu pratilju Miss dijaspore svjedoči o njenom uspjehu i predanosti.

Oglas

 

Monika je osvojila srca mnogih prisutnih na natjecanju svojom elegancijom i pobjedničkim stavom. Njena prirodna ljepota, izraženi stil i skladno držanje doprinijeli su njenom uspjehu na pozornici. Nadmetanje na takvom natjecanju zahtijeva mnogo truda, vježbe i samodiscipline, a Monika je sve to demonstrirala sa sjajnim rezultatima.

Njena uloga kao prve pratilje omogućit će joj približavanje novim prilikama i otvaranje vrata ka daljnjem uspjehu. Ovo iskustvo donosi joj priliku da upozna industriju mode, razvija profesionalne veze i dalje gradi svoju karijeru.

Oglas

 

Monika Bodulović zasigurno će i dalje biti uzor mnogima, inspirirajući ih da sanjaju velike snove i teže postizanju svojih ciljeva. Njena želja, predanost i spremnost da se izdvoji predstavljaju putokaz za mlade žene koje žele slijediti svoje strasti.

 

Oglas

Čestitamo Moniki Bodulović na ovom velikom dostignuću i želimo joj puno uspjeha i sreće u budućim pothvatima. Ona je sjajan primjer kako talent, rad i odanost mogu otvoriti vrata ka izvanrednim prilikama i uspjehu.

Nastavi čitati

Društvo

Hrvatska je dobila Miss Dijaspore!

Objavljeno

Piše

Nakon više od petnaest godina i dijaspora ima svoju predstavnicu na izboru Miss Hrvatske. Ona je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada

 

U dvorani Gospodar prstenova u Tomislavgradu sinoć se održao izbor Miss hrvatske dijaspore 2023. powered by Eko Stridon. Pobijedila je dvadesetpetogodišnja Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu , vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima te zdravom životu. Za njezine pratilje proglašene su Monika Bodulović i Margita Hrženjak.

Oglas

Djevojke su nosile odjeću dizajnerice iz Tomislavgrada Marijane Dukić odnosno njen brand torbi Mon Cheri, večernje haljine Angels fashion-a iz Mostara, te vjenčanice salona vjenčanica Nikolina. Kako bi zablistale na izboru pobrinuli su se beauty studio M by Martina Kelava, frizerski salon „Z“ by Zdravka Mihojević,  beauty studio „Milla“ by Milla Mamić, beauty studio „DM“ Dragice Mioč, make up artistica Dražena Tokić i frizerski studio Pink Lady  Cecilije Smiljanić.

 

U programu, koji su vodili Frano Ridjan i Maja Pašalić, nastupio je Ivan Ivica Martić te kao specijalni gost večeri Mate Bulić i umjetnica na violini Nikolina Pandža Skoko iz Mostara.

Oglas

Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek naglasila je kako je izuzetno raduje što je nakon toliko godina uspjela realizacija eventa Miss hrvatske dijaspore. “Zahvaljujem se vladi Hercegbosanske županije i gospodinu Ivanu Vukadinu, načelniku općine Tomislavgrad Ivanu Buntiću, gradu Livnu, generalnom sponzoru Eko Stridonu, zlatnim sponzorima HT Eronetu, Marina Frapa resortu iz Rogoznice, BTG-u d.o.o Tomislavgrad, kao i domaćinu, dvorani Gospodar prstenova“, istaknula je Iva.

 

Izbor za Miss hrvatske dijaspore ujedno je i posljednji održan izbor na kojem se birala predstavnica za finale. Ona se, kao i sve županijske pobjednice, plasirala direktno u finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, izbora za Miss Hrvatske 2023. Ove se godine slavi njegova 30. obljetnica, a najljepša Hrvatica bit će okrunjena 27.studenog u Zagrebu.

Oglas
Nastavi čitati

Moda

08.10. u Tomislavgradu bira se Miss hrvatske dijaspore

Objavljeno

Piše

Nakon dugogodišnje stanke vraća se i izbor Miss hrvatske dijaspore 2023. powered by EKO STRIDONkoji će se održati 8. listopada u Tomislavgradu u dvorani Gospodar prstenova s početkom u 19 sati.  Pobjednica ovog izbora plasirat će se direktno u finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, izbora za Miss Hrvatse, koji ove godine slavi 30. obljetnicu, a održati će se 27.studenog u Zagrebu. 

U dvorani Gospodar Prstenova bit će predstavljeno 9 lijepih natjecateljica koje dolaze iz raznih krajeva, a u tri različita izlaza pokazat će se žiriju, koji će svojim pitanjima odlučiti o najljepšoj djevojci te večeri. U programu nastupit će i specijalni gost  Mate Bulić, te na violini mlada umjetnica Nikolina Pandža iz Mostara. Program će vodit Frano Ridjan i Maja Pašalić.

Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek naglasila je “Izuzetno me veseli što smo nakon toliko godina uspjeli realizirati i organizirati Miss hrvatske dijaspore. Zahvaljujem Vladi Bosansko – hercegovačke županije na čelu s predsjednikom Vlade Ivanom Vukadinom, načelniku općine Tomislavgrad Ivanu Buntiću, gradu Livnu, generalnom sponzoru EKO STRIDONU, zlatnim sponzorima HT ERONETU, Marina Frapa resortu iz Rogoznice, BTG-u d.o.o Tomislavgrad, kao i domaćinu, dvorani Gospodar prstenova“.

Oglas

Ulaznice za ovaj događaj, po cijeni od 30 KM, moći ćete kupiti na sam dan održavanja, na ulazu u dvoranu Gospodar prstenova od 18 sati, a svojom podrškom natjecateljicama budite dio ‘najljepše priče’ u Tomislavgradu.

U nastavku donosimo biografije i fotografije lijepih natjecateljica:

Monika Bodulović

Oglas

Monika nam dolazi iz Travnika. Violinistica i modna dizajnerica koja na svaki način voli umjetnost, modu i kreativnost. Završila je srednju školu za odjevnog tehničara, te postala inženjer modnog i tekstilnog dizajna na Tekstilno – tehnološkom fakultetu. Ima 23 godine, te ju je ljubav prema modi nagnala da se prijavi na izbor za Miss. Želi upoznati ljude sa sličnim razmišljanjima i idejama, kako bi u konačnici ostvarili neku modnu suradnju.

 

Lea Nevistić

Oglas

Ova mlada dvadesetogodišnjakinja je završila ugostiteljsku školu i školu za modni dizajn, tečaj za nail art te posjeduje certifikat za vizažista. Svestrana Lea jako voli druženja i nova prijateljstva, voli putovati i isprobavati nešto novo, jer svako novo iskustvo joj je nova prilika. Jako je iskrena, pozitivna i dobra osoba i stava je da treba najprije vjerovati u sebe i imati podršku svojih najmilijih.  Najveća želja joj je upisati željeni fakultet, pomagati onima kojima je potrebno i otputovati u Istanbul. Volontirala je u Crvenom križu i jako voli životinje. Sport joj je velika ljubav ali najviše voli košarku. Govori talijanski, engleski i turski. Prijavila se na ovaj izbor jer voli nove izazove i upoznavati nove ljude, stjecati iskustva i dizati samopouzdanje i uživa u tome.

 

Magdalena Fofić

Oglas

Magdalena nam dolazi iz Rame i studentica je radiologije. Voli složene i komplicirane zadatke i uvijek svojom dijagnostikom nađe najbolji i najlakši put. Studij će joj još više pomoći da postigne teorijska znanja i praktične vještine u primjeni dijagnostičkih i terapijskih metoda. Uz fakultet trenira odbojku, a uživa u plesu koji joj je pravi mali talent. Govori engleski jezik i veseli se novom iskustvu kojeg će steći na ovom izboru, također se nada da će proširiti svoj krug poznanstava i da će upoznati ljude iz svijeta modelinga koji obožava, a tu ima iskustva od nekoliko godina jer je model u agenciji Talia model.

Natalia Jeličić

Natalia nam dolazi iz Cordobe u Argentini. Hrvatske korijene vuče od djeda i pradjeda. Trenutno živi u Zagrebu i uči hrvatski jezik. Natalija je farmaceutkinja i jako voli eksperimentirati i kemija joj je bila jedan od najdražih predmeta u školi. Povremeno radi kao barmen, a sklona je avanturama i ekstremnim sportovima. Voljela bih upoznati što više ljudi sličnih njoj samoj te je to bio jedan od razloga što se prijavila na izbor za Miss dijaspore.

Oglas

 Petra Rakovac

Petra  je završila Pazinski kolegij-jezičnu gimnaziju, a trenutno je na trećoj godini redovnog studija fizioterapije u Zagrebu.  Već 16 godina se bavi mažoretkinjama i plesom i predstavlja Hrvatsku na europskim i svjetskim natjecanjima.  Izuzetno je spretna tako da radi i s vatrenim rekvizitima s kojima nastupam najviše ljeti. Jedno je vrijeme radila kao trenerica mažoretkinja, no ipak se odlučila da je bolje raditi na sebi, što je bila odlična odluka jer je višestruka  državna, europska i svjetska prvakinja i viceprvakinja u više kategorija. U slobodno vrijeme trenira i voli provoditi vrijeme u prirodi.  Strani jezici koji su joj bliski su engleski, njemački i talijanski dok je u srednjoj školi  imala i satove španjolskog i francuskog jezika. Jako je empatična i voli pomagati drugima, tako je u srednjoj  školi volontirala u snimanju knjige za slabovidne i slijepe. Vjeruje da će prijavom na ovaj izbor dobiti novo predivno iskustvo i proširiti poznanstva.

 

Oglas

Tomislava Dukić

Tomislava nam dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo, oprezna je u sportu tako i u kuhinji jer je svjesna da tijelo pamti. Proputovala je jako puno i nada se da će joj ovaj izbor omogućiti još nekoliko putovanja, a i upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji svojih budućih planova i projekata.

 

Oglas

Ema Elez

Ova mlada devetnaestogodišnja Splićanka je kozmetičarka po struci. Jako voli svoj posao i uživa uljepšavati klijentice i prijateljice. Visoka je 171 cm i u slobodno vrijeme uz ples, svoju liniju i kondiciju održava u teretanu. Odlično govori engleski jezik i izuzetno je vedra i  komunikativna, a to je i jedan od razloga što se prijavila na izbor za Miss, voli stjecati nova poznanstva i prijateljstva.

 

Oglas

Margita Hrženjak

Ova mlada sedamnaestogodišnjakinja  buduća stomatologinja pohađa Zdravstveno učilište za dentalnog asistenta. U međuvremenu je završila osnovnu školu za violinu što joj je velika ljubav i rado je zasvira obitelji i prijateljima, te je usavršila nail art. Govori engleski, a  njemački jezik  nadograđuje pohađanjem škole za strane jezike. Vrlo je komunikativna, otvorena, pristupačna i dobronamjerna. Volontira u skloništu za pse, donosi im hranu i šeće ih. Vrlo je empatična i simpatična, ima puno prijatelja tako da s dobrim društvom često vole dobro jesti i uživati i putovati. Od malena je u svijetu mode, bila je lice s tv ekrana u raznim reklamama i rado bi proširila svoje horizonte u svijetu modelinga i glamura. Nada se da će joj ovaj izbor biti odskočna daska za svoje planove, a i da će upoznati nove ljude.

 

Oglas

Sanda Hušidić

Sanda trenutno pohađa srednju strukovnu školu Mješovitu industrijsko-obrtničku školu za pedikere/kozmetičare za zanimanje pediker u Karlovcu. Od malih nogu je imala oko za lijepo i voljela se šminkati s maminom šminkom, lakirati noktiće i glumiti malu princezu. Tata joj je uvijek govorio da je prelijepa baš kao Miss i da bi volio kada bi jednog dana postala Miss. Nastavila je u stilu ljepote, glamura, mode te pohađa brojne edukacije o kozmetici i nail artu. Govori engleski jezik. Prijavila se na izbor za Miss kako bi tati ispunila želju, a i upoznala nove ljude  i stekla nova prijateljstva.

 

Oglas
Na ovom linku se nalaze fotografije djevojaka,

Nastavi čitati

Ljepota i zdravlje

FROSCH ponosno ponio značku Superbrands

Objavljeno

Piše

Sinoć je u hotelu Hills upriličen događaj dodjele Superbrands značke. Ovu titulu za 2023. godinu kući su odnijeli brandovi koji su se na tržištu izdvojili svojim kvalitetom, različitošću te povjerenjem i emocijom koju bude kod potrošača. Na tržištu se kao takav izdvojio i brand domaćeg distributera Ovnaka – Frosch.

Brand Frosch na tržištu je prisutan još od 1986. godine. Osim što je nježan prema našoj koži i koži naših najmlađih, potpuno je siguran za naš jedini dom, planetu Zemlju. Proizvodi ne sadrže dodatne parabene i sulfate. Prirodna, visokoučinkovita snaga čišćenja već godinama izdvaja Frosch kao vrhunski EKO brand.

• Sve ambalaže proizvoda Frosch su napravljene od 100% recikliranih materijala

Oglas

• U proizvodnji se koristi inovativna, prirodna formula na biljnoj bazi

• Proizvodnja je potpunosti naklonjena održivom razvoju

Spektar Frosch proizvoda

Oglas

Frosch je razvio koncept proizvoda s prirodnim sastojcima i orijentiran je na korištenje dokazanih sredstava, kao što su ocat, limun i soda. Također, pojedini proizvodi sadrže i ulje narančine kore, još od davne 1990. godine.

Proizvodi su zbog svog sastava ekološki prihvatljivi i neškodljivi za čovjeka i okoliš. Kombinacija prirodne, vrlo učinkovite snage čišćenja i prijateljskog ponašanja prema koži i okolišu su svojstva koja danas Frosch čine uspješnim eko pionirom u čišćenju i njezi.

U srži Froscha kao brenda je društvena odgovornost koja se ogleda kroz očuvanje okoliša, ali i podršku za sve segmente društva koji žele svoj okoliš žele napraviti boljim i svoju životnu sredinu čišćom i urednijom. Promotivne kampanje Froscha, pored standardnih marketinških promocija, posebice na društvenim mrežama, uvijek uključuju snažnu potporu za ekološke i društveno osviještene aktivnosti.

Oglas

 

 

 

Oglas

 

 

 

Oglas

 

 

 

Oglas

 

 

Oglas
Nastavi čitati

Moda

Vraća se i izbor Miss hrvatske dijaspore, prijave otvorene  

Objavljeno

Piše

Trideseta obljetnica najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj održat će se ove godine 27.studenog u Zagrebu.
Nakon pauze uzrokovane svjetskom pandemijom koronavirusa Miss Hrvatske 2023. birat će se kroz gotovo sve hrvatske županije pa je do kraja listopada planirano da svaka županija ima svoju predstavnicu na velikom finalu.
” Nakon dugogodišnje stanke vraća se i izbor Miss hrvatske dijaspore 2023.koji će se održati 8.listopada u Tomislavgradu u dvorani Gospodar prstenova pa stoga pozivamo sve djevojke od 17-27 godina s hrvatskim državljanstvom s prebivalištem izvan Republike Hrvatske, da se prijave na www.miss.hr, prijavu mogu izvršiti do 5.listopada.
Na dosadašnjim izborima za Miss Hrvatske natjecale su se i Hrvatice koje žive izvan Republike Hrvatske. Mnoge od njih imale su značajnog uspjeha, a Anica Martinović, Duvanjka koja je živjela u Njemačkoj, 1995. godine bila je Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta. Svi se još uvijek sjećaju lijepe plavuše Ivane Vasilj koja je krunu najljepše Hrvatice ponijela 2009.godine također kao predstavnica hrvatske dijaspore. ” – rekla nam je Iva Loparić Kontek -vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta
Tri desetljeća hrvatske ljepote u svijetu ostat će zapamćeno po našim lijepim predstavnicama svih ovih godina. Dosadašnje nositeljice titule Miss Hrvatske su:
Elena Šuran (1992.), Fani Čapalija (1993.), Branka Bebić (1994.), Anica Martinović (1995.), Vanja Rupena (1996.), Martina Novosel (1997.), Lejla Šehović (1998.), Ivana Petković (1999.), Andreja Ćupor (2000.), Rajna Raguž (2001.), Nina Slamić (2002.), Aleksandra Grdić (2003.), Ivana Žnidarić (2004.), Maja Cvjetković (2005.), Ivana Ergić (2006.),Tajana Jeremić (2007.), Josipa Kusić (2008.), Ivana Vasilj (2009.), Katarina Banić (2010.), Katarina Prnjak (2011.), Maja Nikolić (2012.), Lana Gržetić (2013.), Antonija Gogić (2014.), Maja Spahija (2015.), Angelica Zacchigna (2016.), Tea Mlinarić (2017.), Ivana Mudnić Dujmina (2018.) te Katarina Mamić (2019.)
Nastavi čitati

Moda

Veliko interesovanje za izbor Miss turizma BiH: Do sada prijavljeno 175 djevojaka

Objavljeno

Piše

Za učešće na izboru za Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta do sada se prijavilo 175 djevojaka iz cijele zemlje.

Djevojke koje su se prijavile i one koje će to tek učiniti u narednom period imaće ne samo priliku da učestvuju na izboru za Miss Turizma Bosne i Hercegovine, nego i da postanu predstavnica ove zemlje na izboru za Miss Turizma Svijeta.

’’Ovo je njihova šansa da osvoje srca svjetske publike i pokažu svoju ljepotu, šarm i inteligenciju na globalnoj sceni’’, saopšteno je danas iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Oglas

Kako je navedeno, ovaj izbor je platforma koja promoviše turizam, kulturu i prirodne ljepote BiH, a kroz ovaj prestižni događaj djevojske iz cijele BiH imaće priliku da promovišu bogatu baštinu, zapanjujuće pejzaže i gostoprimstvo Bosne i Hercegovine.

’’Učestvovanjem na izboru za Miss Turizma BiH, djevojke će imati nezaboravno iskustvo i priliku da upoznaju nove ljude, stvore prijateljstva širom svijeta i prošire svoje horizonte. Kroz različite treninge, radionice i pripreme, razvijaće samopouzdanje, komunikacijske vještine i scensku prisutnost’’, navodi se u saopštenju.

Istaknuto je da će sve djevojke koje budu učestvovale na izboru za Miss turizma BiH, imati neprocjenjivo iskustvo rada u industriji ljepote, mode i turizma, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade i da se povežu sa poslovnom zajednicom u BiH, regionu i svijetu.

Oglas

’’Učesnice izbora za Miss turizma BiH imaće priliku da rade sa renomiranim stručnjacima iz svijeta mode, medija i turizma. Ova mreža otvara vrata ka brojnim profesionalnim prilikama Zato, hrabro zakorači prema svom snu i već danas se prijavi se na izbor Miss Turizma Bosne i Hercegovine. Ovo je tvoja prilika da osvojiš svijet, da budeš inspiracija drugima i da stvoriš vlastitu priču koja će oblikovati tvoju budućnost’’, poručuju iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Izbor za Miss turizma BiH biće održan 28. oktobra, a pobjednica putuje na izbor za Miss turizma Svijeta na Filipinima.

Iz Direkcije za izbor Miss turizma BiH pozvali su djevojke iz cijele BiH da se prijave na kasting za Miss turizma BiH online na:

Oglas

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Oglas

Elektronska pošta:

prijava@missturizmabih.com

prijavazamissturizmabih@gmail.com

Oglas

 

 

 

Oglas

 

 

 

Oglas
Nastavi čitati

Moda

BeautiFUL 2023: Treći sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH

Objavljeno

Piše

Mjesec septembar u BiH biće centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, Sarajevo će biti domaćin trećeg Međunarodnog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 u našoj državi.

Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje. Cjelokupna javnost ima priliku na jednom mjestu upoznati se sa proizvodima i novitetima iz beauty svijeta.

BeautiFUL 2023 – jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa biće održan 16. i 17.9.2023 godine u centru Skenderija.

Oglas

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, te nagrade samo su dio sadržaja. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, tako da kompanije izlagači pored sajamskih popusta pripremaju i posebne ponude za sve posjetioce.

Organizatori pozivaju da im se pridružite i da skupa uživate u odličnoj ponudi i raznovrsnom sadržaju koji pripremaju za vas.

Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu https://sajam.beautiful.ba/

Oglas

 

 

 

Oglas

 

 

 

Oglas
Nastavi čitati

Moda

Prvi “Moda fest Travnik” izazvao ogromno interesovanje posjetitelja

Objavljeno

Piše

Na Centralnom gradskom trgu sinoć je nakon mirne šetnje Bosanskom ulicom u znak podrške u borbi protiv nasilja nad ženama, uz prisustvo brojnih posjetitelja održan prvi festival mode i dizajna pod nazivom “Moda fest Travnik 2023”.

 

Prije samog početka zvaničnog programa Festivala, svi prisutni su minutom šutnje odali počast tragično stradalim građanima Gradačca.

Oglas

 

U organizaciji Agencije Fotomodel i Općine Travnik, ovogodišnja tema festivala mode i dizajna je bila “nosimo domaće, nosimo bh. dizajn”, te je velika pažnja posvećena upravo domaćim tekstilnim proizvođačima i modnim dizajnerima.

 

Oglas

Stoga su sinoć finalistice Izbora za fotomodela Bosne i Hercegovine nosile revije bosanskohercegovačkih modnih dizajnera.

 

Festival mode i dizajna kao još jedan turistički proizvod općine Travnik, teži da postane tradicionalno mjesto susreta u i prezentacije modnih brendova u Travniku, kao jednom od sjedišta modne industrije BiH.

Oglas

 

Na travničkom festivalu mode svoje kolekcije su predstavili: modna revija No 1- Sportska oprema iz Travnika; modna revija brenda Senses – Mirela Džinić iz Travnika; modna revija AMS desing – Amina Vehabović iz Gračanice; modna revija Belma Delibašić iz Kaknja; modna revija Naida Vilić iz Sarajeva; modna revija Neyra Fashion Atelier iz Sarajeva i modna revija Svjetlana Vuković-Ceca iz Tuzle.

Nakon Travniku, u organizaciji Agencije Fotomodel u danas 13.08.2023. godine Sarajevu se održava finale Izbora za fotomodela BiH.

Oglas

Generalni pokrovitelji “Moda Fest Travnik” su Općina Travnik i Ministarstvo obrazovanja, nauke, mladih, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona.

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Događanjaprije 1 sat

BUGOJNO: Promocija knjige „Svjetske poslovice“ Zibe Edželović

U petak, 08.12.2023. u 18,00 sati u Maloj sali KSC Bugojno će se održati promocija knjige „Svjetske poslovice“ Zibe Edželović....

Sportprije 1 sat

BBB ostaju u grčkim zatvorima još najmanje pola godine

Boyse Grci terete za osnivanje i pridruživanje zločinačkoj organizaciji, izazivanje snažne eksplozije u blizini sportskog objekta prije utakmice, posjedovanja eksplozivnih...

Sportprije 1 sat

Sprema se navijačka invazija za EURO 2024., koje su varijante najisplativije?

Naime, prema dostupnim informacijama na Booking.com, cijene smještaja proteklih su dana skočile “u nebo”. Oni sretniji, privremeno će preseliti kod...

BiHprije 1 sat

Selmo Cikotić osuđen na tri godine zatvora

Vijeće Suda BiH nepravomoćno je proglasilo krivim bivšeg ministra sigurnosti Selmu Cikotića (SDA) za zloupotrebu položaja, piše Avaz.   On...

Svijetprije 3 sata

OVO JE POTJERNICA ZA PALČOM PALEVSKIM, MUŠKARCEM KOJI JE LIKVIDIRAO 14-GODIŠNJU VANJU

Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije objavilo je potjernicu za Ljupčom Paleskim Palčom, prvim osumnjičenim za brutalno ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske...

BiHprije 3 sata

Teška prometna nesreća, jedna osoba smrtno stradala

Teška saobraćajna nesreća se desila jutros kod Rajlovca u smjeru Vogošće. Kako je potvrdila za portal “Avaza” portparolka MUP-a KS...

Sportprije 4 sata

Nikad izdašnije nagrade Uefe: Evo koliko vatreni mogu zaraditi na Euru i kako će se dijeliti novac

Hrvatska reprezentacija doznala je protivnike u skupini Europskog prvenstva, koje će se održati u Njemačkoj od 14. lipnja do 14....

Servisne informacijeprije 4 sata

Objavljena prognoza do 18. prosinca: Najavljen snijeg i veliko zahlađenje

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je srednjoročnu vremensku prognozu do 18. prosinca. Kao i u prethodnom periodu i u nastavku prosinca...

Oglas
Oglas
LM