Poveži se s nama

Promo

Firmi iz Viteza potrebni magistar arhitekture ili građevine!

Objavljeno

Firma Expert d.o.o. Vitez raspisuje natječaj za posao (2 izvršitelja) :

 

– Magistri arhitekture, elektrotehnike, građevine, zaštite na radu ili bilo kojeg drugog tehničkog smjera.

 

Oglas

Osnovni uvjeti:

Završen VII stupanj sa minimalno dvije godine radnog iskustva.

Poželjan stručni ispit.

 

Oglas

Potrebna dokumentacija:

 

1. Kopija diplome o završenom visokom obrazovanju

 

Oglas

2. Kraći životopis

 

Potrebnu dokumentaciju poslati na e-mail adresu: expert@tel.net.ba

Oglas

Oglas

Promo

Novo u Busovači: Gutman Rent a Car!

Objavljeno

Piše

Tražite savršeno vozilo za vaše putovanje? Ne morate dalje tražiti! U Busovači se nalazi Gutman Rent a Car, koji će ispuniti sve vaše želje.

Smješten u ulici 1. ožujak/mart, Gutman Rent a Car nudi širok izbor vozila koja će vam pružiti udobnost i pouzdanost tijekom putovanja.

Nudimo razne mogućnosti iznajmljivanja vozila:

  • Rent a Car na dan, za one koji trebaju vozilo na kratko vrijeme;
  • Rent a Car na mjesec, za duža putovanja ili poslovne svrhe;
  • Rent a Car sa vozačem, ukoliko želite da neko drugi upravlja vozilom za vas.

  • Ali to nije sve! Za ljubitelje avantura, u ponudi imamo i Rent a Quad. Na raspolaganju vam je najbolji izbor quadova i sva potrebna oprema za vožnju.Za sva pitanja i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte na broj 063/804-800. Naša ljubazna ekipa će vam rado pomoći!

    Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite još ugodnijim s Gutman Rent a Car.

    Uživajte u vožnji!

    Oglas

Screenshot

Nastavi čitati

Promo

EUROPA 2023. najljepša je marka HP Mostar

Objavljeno

Piše

Proglašena je najljepša marka HP Mostar te su izvučeni sretni dobitnici nagradne igre „Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!“ na ovogodišnjem Sajmu gospodarstva u Mostaru.

Izdanje poštanske marke „EUROPA 2023. – Mir – najveća vrijednost čovječanstva“ autora dizajna Linda Bos/Runa Egilsdottir/Marin Musa najljepša je marka Hrvatske pošte Mostar u 2023. godini.

Pristiglo je 185 glasačkih listića, a prebrojani glasovi odlučili su o prva tri mjesta. Vijeko Lučić, autor je izdanja „Međugorje 2023 „koje je osvojilo drugo mjesto. Izdanje „Etnološko blago 2023. – Kolijevka“ autorice Božane Bošnjak osvojilo je treće mjesto.
U 2023. godini tiskano je 21 poštanska marka. O najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u Hrvatsku poštu Mostar do 15. travnja 2024.

Povjerenstvo je i ove godine provelo izvlačenje dobitnika nagradne igre „Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!“ te donosimo imena deset najsretnijih glasača nagrađenih vrijednim nagradama:

Oglas

    1. nagrada – trodnevni boravak s doručkom (dva noćenja) za dvije osobe u hotelu Buna (Mostar) – Sanja Raguž, Stolac
    2. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2023. – Lidija Ramljak, Čapljina
    3. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2023. – Mario Šaravanja, Široki Brijeg
    4. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2022. – Blanka Belužić, Čakovec, Hrvatska
    5. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2022. -Josipa Martinović, Mostar
    6. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2021. -Nermin Zlatkić, Orašje 
    7. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2021. – Edina Zlatkić, Orašje
    8. nagrada – Godišnja zbirka maraka 2021. – Lucija Gabrić, Mostar
    9. nagrada – Poklon paket HP Mostar – Jadranka Maksimović, Orašje
    10. nagrada – Poklon paket HP Mostar – Marija Galić, Kiseljak

Čestitamo svim sretnim dobitnicima i autorima nagrađenih poštanskih maraka!

Nastavi čitati

Promo

Pridruži se Viber platformi Brza Pošta 1323

Objavljeno

Piše

Brza Pošta 1323 sada pruža još bolje iskustvo svojim korisnicima putem Viber platforme! Od sada, naša usluga je dostupna i na Viber poslovnom kanalu i Viber bot-u omogućujući još bržu razmjenu informacija o dostavi pošiljaka uz brojne dodatne pogodnosti.

Viber platforma Brze pošte 1323 omogućava korisnicima da prate status svoje pošiljke u realnom vremenu, bez potrebe za pozivima ili provjerom na drugim komunikacijskim kanalima. Personalizirane poruke i dostupnost informacija 24/7 kao i mogućnost ugovaranja slanja pošiljaka Brzom poštom 1323 samo su neki od pogodnosti koje pruža komunikacija na Viber platformi.

Uz lansiranje Viber bota i poslovnog kanala, Brza Pošta 1323 stavlja naglasak na inovaciju i poboljšanje korisničkog iskustva. Ovaj korak ne samo da modernizira način na koji se komunicira s korisnicima, već i jača poziciju Brze Pošte 1323 kao lidera u industriji dostave.

Oglas

Nastavi čitati

Promo

Telemach fondacija odabrala pobjednike Programa regionalnih grantova za 2024. godinu

Objavljeno

Piše

Nakon detaljne evaluacije i nekoliko krugova selekcije, provedenih u periodu od 19. marta do 15. aprila, odabrani su pobjednici trećeg ciklusa Programa regionalnih grantova Telemach fondacije.

Od ukupno 110 prijava iz 25 gradova širom Bosne i Hercegovine, grant sredstva i mentorsku podršku za implementaciju projekata u lokalnim zajednicama dobilo je 13 neprofitnih organizacija.

Lista pobjednika dostupna je na linku, a dolaze iz: Srpca, Doboj Istoka, Tomislavgrada, Livna, Konjica, Kaknja, Bileće, Domaljevca, Bratunca, Donje Lovnice, Čapljine, Lopara i okolnih naselja Zenice.

U skladu sa strategijom Programa regionalnih grantova, svi ovi projekti su posvećeni ostvarivanju dugoročnog pozitivnog utjecaja u području obrazovanja i zaštite okoliša u malim sredinama.

Oglas

„Imali smo najveći broj prijava i najjaču konkurenciju do sada, što znači da Program regionalnih grantova iz godine u godinu ima sve veći potencijal i prepoznatljivost. Najbolje projekte, one koji se ističu kvalitetom, svrhom i održivošću, bilo je zaista teško odabrati. Svi su posvećeni unapređenju lokalnih prilika i stvaranju perspektivnijeg okruženja koje građanima otvara mogućnosti za kvalitetniji i ispunjeniji život. Uz čestitke, pobjednicima želimo puno sreće i uspjeha u implementaciji. Radujemo se što možemo podržati ovako sjajne, inspirativne inicijative i skupa stvarati pozitivne promjene u našim malim, lokalnim zajednicama“, istakla je Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije.

Kako bi odabrani projekti ostvarili što bolje rezultate, ukupan budžet Programa regionalnih grantova za 2024. godinu povećan je na 61.668 KM, a maksimalan iznos grant sredstava po projektu je 5.000 KM.

„Ova sredstva dobili su projekti usmjereni na ekološki aktivizam mladih, izgradnju planinske eko kućice, biciklističkih i pješačkih staza, podizanje „jestivih“ parkova u urbanim naseljima, uređenje izletišta, edukaciju djece, zdrave stilove života i drugo. Cilj nam je podići svijest o važnosti očuvanja životne sredine i potaknuti mlade da se više uključuju u ovakve projekte. Vjerujemo da će u njihovim rezultatima uživati i buduće generacije“, istakla je Maida Bilal, direktorica Fondacije Krug života Kruščica i jedna od članica žirija Programa regionalnih grantova 2024.

Za više informacija o ovom programu i rezultatima prethodna dva ciklusa posjetite web stranicu Telemach fondacije.

Oglas

Nastavi čitati

Gospodarstvo

HT Eronet na sajmu pod sloganom “Ponovno najbrži”

Objavljeno

Piše

Počeo je 25. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru na kojemu se HT Eronet, na svome izložbenom prostoru u paviljonu 2, predstavlja pod sloganom Ponovno najbrži.

Mogu kazati kako se HT Eronet, svojim projektima, ponudom usluga i uređaja, učvršćuje kao lider, predvodnik digitalizacije na ovim prostorima, a na izložbenom prostoru svaki će sajamski dan biti ispunjen događanjima, bilo da se radi o promociji ili prezentaciji uređaja, usluga, gamingu ili promociji društveno-odgovornih projekata.

Od niza sajamskih zanimljivosti, istaknuo bih i potpisivanje sporazuma o poslovno-tehničkoj suradnji s tvrtkom Ericsson Nikola Tesla za razvoj rješenja baziranih na platformi za nadzor okolišnih parametara s ciljem podrške pametnim gradovima. Sukladno potpisanoj suradnji, razvijena je nova ICT usluga, konkretno web aplikacija za mapiranje turističkih resursa koja omogućava označavanje najvažnijih odredišta i znamenitosti s važnim informacijama namijenjenim turistima i posjetiteljima.

Usluga će biti predstavljena kroz pilot-projekt s Gradom Mostarom i njegovom Turističkom zajednicom. Također ćemo promovirati i društveno-odgovorni projekt „Glavu gore! Stop korištenju mobitela u prometu“ koji radimo u suradnji s Federalnim ministarstvom prometa i komunikacija, izjavio je predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević.

Članica Uprave i izvršna direktorica za marketing i prodaju mr. sc. Sanja Primorac Brkić naglasila je:

Složit ćete se sa mnom kada kažem da su komunikacija, mobilna telefonija i Internet sastavni dio, ako ne i najvažniji dio, svakodnevnog ekonomskog života bilo da ste mali obrtnik, startup entuzijast ili velika kompanija. Sajam je svakako jedinstvena prilika da izađemo iz naših uredskih prostorija i uživo razgovaramo s našim klijentima, partnerima i korisnicima, razmijenimo iskustva i kreiramo ideje za neke buduće zajedničke projekte.

Oglas

Ove godine, između ostaloga, predstavljamo uslugu Event WiFi, namijenjenu poslovnim korisnicima koji imaju potrebu za WiFi uslugom prilikom organiziranja sajmova, kongresa, konferencija i sličnih skupova. Opremu osiguravamo mi, dakle HT ERONET, a implementaciju, nadzor i promociju radimo skupa s partnerom. Jednu takvu otvorenu mrežu osigurali smo i za posjetitelje sajma, tako da će potencijalni poslovni korisnici na svojim mobilnim uređajima moći vidjeti o čemu se zapravo radi i svakako se dodatno raspitati kod naših poslovnih predstavnika.

Predsjednica Ericssona Nikola Tesla Gordana Kovačević i predsjednik Uprave HT Eroneta dr. sc. Goran Kraljević potpisali su Sporazum o poslovno-tehničkoj suradnji za razvoj rješenja temeljenih na platformi za nadzor okolišnih parametara s ciljem podrške pametnim gradovima.

Potpisom ovog ugovora nastavljamo naše putovanje prema digitalnoj zelenoj tranziciji u smislu najmodernijih digitalno transformacijskih rješenja za gradove i industrije ekološki orijentirane. HT Eronet je naš dugogodišnji partner i zajedno smo u ovoj priči otpočetka te se nadamo da će se ta suradnja, na obostrano zadovoljstvo, i nastaviti, kazala je predsjednica Ericssona Nikole Tesle.

Sukladno potpisanoj suradnji, razvijena je nova ICT usluga, konkretno web aplikacija za mapiranje turističkih resursa koja omogućava označavanje najvažnijih odredišta i znamenitosti s važnim informacijama namijenjenim turistima i posjetiteljima, kazao je predsjednik Uprave HT Eroneta dr.sc. Goran Kraljević.

Javnosti će ova aplikacija i službeno biti predstavljena sutra u sklopu sajamskih zbivanja.

Oglas

Izložbeni prostor HT Eroneta na Sajmu gospodarstva u Mostaru u utorak su posjetili i Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković s članovima svoga kabineta, a u pratnji direktorice Sajma Dalfine Bošnjak, predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto i zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, dr. Dragana Čovića.

*PR

Nastavi čitati

Promo

Biobalance: Vratimo se prirodi

Objavljeno

Piše

Otkrijte tajnu savršene kože, kozmetiku vrhunskih performansi u skladu s prirodom i izravno iz prirode u potpunoj ravnoteži između vaših potreba i prirodnih sastojaka, ali uz potpunu prilagodljivost vašem proračunu.

Biobalance je već neko vrijeme na tržištu Bosne i Hercegovine i može biti vaš idealan partner u beauty i skincare rutini. Ključ kvalitete Biobalance je istraživanje i razvoj proizvoda koji su prirodni, sigurni, klinički odobreni. Biobalance istražuje sinergijske učinke vitamina, biljnih ekstrakata te prirodnih minerala koristeći ih u pravim količinama i kombinacijama koje su učinkovitije od njihovog, standardnog oblika. Iskoristite moć balansa s prirodom i uvrstite Biobalance u svoju svakodnevnu rutinu.

Kroz našu galeriju možete otkriti samo neke od proizvoda iz širokog asortimana:

Biobalance proizvode potražite u obližnjim drogerijama, a sve detalje možete pronaći i na Biobalance BiH profilima na društvenim mrežama (facebook i instagram).

Nastavi čitati

Promo

Postbox Hrvatske pošte Mostar – Moderan pristup dostavi pošiljaka

Objavljeno

Piše

Hrvatska pošta Mostar postavlja nove standarde u efikasnosti dostave pošiljaka korisnicima usluge Brze pošte 1323 uvodeći Postbox. Moderni paketomat, nazvan Postbox omogućava korisnicima da preuzmu svoje pošiljke onda kada im to najviše odgovara.

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Mostar Mate Rupčić rekao je kako: „Postbox predstavlja budućnost poštanskih usluga. Hrvatska pošta Mostar ne samo da ide u korak s inovacijama, već ih i predvodi. Ponosni smo što smo prvi od tri javna poštanska operatera u BiH koji uvode Postbox, što će značajno olakšati dostavu pošiljaka našim korisnicima.”

Postbox-ovi omogućavaju korisnicima preuzimanje pošiljaka kada god to žele, što je naglašeno od strane Ivana Sušca, izvršnog direktora za razvoj sustava i marketing Hrvatske pošte Mostar. “Važnost Postbox-a za naše korisnike ogleda se u jednostavnijem upravljanju lokacijom i vremenom isporuke, pružajući time neophodnu fleksibilnost u poslovanju.”

Ljubo Vujica, izvršni direktor za poštansku tehnologiju ističe dodatne mogućnosti koje Postbox-ovi pružaju klijentima i poslovnim korisnicima. “Postbox otvara nove mogućnosti u dostavi pošiljaka, odražava fleksibilnost i praktičnost koju korisnici poštanskih usluga traže.”

Oglas

Postbox-ovi će u prvoj fazi biti postavljeni na 7 lokacija, od kojih će se 4 nalaziti u Mostaru, po jedan u Ljubuškom, Širokom Brijegu i na području Međugorja.

Postbox-ovi su inovativna rješenja koja će ne samo ubrzati isporuku pošiljaka već i omogućiti korisnicima da preuzmu pošiljke kad god to žele. Uz nekoliko dimenzija ladica, prilagođenih različitim potrebama, ovi Postbox-ovi će pružiti vrhunsku uslugu kako individualnim korisnicima tako i poslovnim partnerima. Očekujemo da će Postbox-ovi postati ključno sredstvo za efikasnu dostavu pošiljaka u različitim sektorima, uključujući e-trgovinu, logistiku i transport, financijski sektor te javnu upravu.

 

 

Oglas

 

 

 

 

Oglas

Nastavi čitati

Promo

Poznati trgovački lanac “Sinsay” otvara poslovnicu u Travniku, prilika za posao!

Objavljeno

Piše

Poznati trgovački lanac “Sinsay” uskoro otvara trgovačku radnju u Travniku. Lokacija još nije poznata ali na svojoj Instagram stranici objavili su oglas za posao.

Sinsax će u narednom razdoblju postati bogatiji za još jednu radnju, u Travniku. U potrazi smo za novim članovima Sinsay tima u ovom gradu, navode u objavi na Instagramu.

Prodavac

Oglas

Ukoliko želiš da postaneš dio velike LPP obitelji, svoju prijavu uz obvezan prilog CV-ja i naslov “Prodavac Travnik” možeš poslati na adresu: sinsaycareers.ba@lppsa.com. Rok za prijave je do 30. travnja 2024. godine.

Ukoliko ti trebaju dodatne informacije, javi nam se direktnom porukom.

ČEKAMO VAS! – navode iz Sinsay-a.

Oglas

Nastavi čitati

BiH

Hrvatska pošta Mostar predstavlja novitete na Sajmu gospodarstva u Mostaru

Objavljeno

Piše

Hrvatska pošta Mostar s ponosom najavljuje svoj nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru gdje ćemo predstaviti najnovije novosti na našem štandu svim posjetiteljima Sajma i korisnicima naših usluga.

Inovacija u dostavljanju pošiljaka Brze pošte 1323 na Postbox uređajima jedna je od zanimljivosti koja će biti prezentirana na ovogodišnjem Sajmu. Svi posjetitelji će moći preuzeti prigodne poklone upravo na Postboxu.

Također, svi naši korisnici sada imaju priliku pridružiti se Viber poslovnom kanalu i koristiti Viber bot-a Brze pošte 1323. Ova platforma omogućava ne samo još bržu razmjenu informacija o dostavi pošiljaka, već donosi i brojne druge pogodnosti koje će dodatno olakšati iskustvo naših korisnika.

Već tradicionalno Hrvatska pošta Mostar na Sajmu predstavlja sve novosti vezane za asortiman Devia dodatne opreme za mobitele koja je dostupna u poštanskim uredima i online na www.epostshop.ba te u maloprodajama naših renomiranih partnera.

Oglas

Na Sajmu ćemo održati i proglašenje najljepše poštanske marke iz 2023. godine i izvlačenje dobitnika nagradne igre „Sjajne nagrade osvoji, najljepšu marku odvoji!“.

Hrvatska pošta Mostar poziva sve posjetitelje Sajma da nam se pridruže na našem štandu te da zajedno obogatimo ovogodišnje izdanje Sajma gospodarstva u Mostaru.

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Društvoprije 1 minuta

Održana V. Izborna skupština Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača ŽSB

U petak, 19.travnja 2024. u Vitezu, u Franšiznom centru BiH, održana V. izborna skupština Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina...

Sportprije 10 sati

Remi Sarajeva i Borca na Koševu

Nogometaši Sarajeva i Borca remizirali su u derbiju 27. kola Wwin lige BiH odigravši 1:1. Uzbuđenja su krenula u 12....

Sportprije 15 sati

Zrinjski slavio protiv Sloge i nastavio potjeru za Borcem

Nogometaši Sloge iz Doboja i Zrinjskog iz Mostara odigrali su svoju utakmicu u novom kolu WWIN lige Bosne i Hercegovine....

Društvoprije 15 sati

TRAVNIK: Održan XXIV. susret ministranata Vrhbosanske nadbiskupije

Uoči Nedjelje Dobrog Pastira – Svjetskog molitvenog dana za svećenička i redovnička zvanja, u subotu 20. travnja u KŠC-u „Petar...

Politikaprije 15 sati

Zakazana 27. sjednica Općinskog vijeća Vitez

Zakazana je 27. sjednica Općinskog vijeća Vitez, sjednica će se održati dana 24.04.2024.godine (srijeda) u dvorani Općinskoga vijeća Vitez sa...

Društvoprije 15 sati

SREDNJA BOSNA: Pogledajte stambeni kompleks koji je idealno mjesto za stanovanje

Projektom ”Adriale Living stambeni kompleks” se stvara ambijent koji Kreševo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će obitelji imati...

Društvoprije 15 sati

Načelnik Kreševa na otvorenju 60. Venecijanskog bijenela

Na 60. Venecijanskom bijenalu suvremene umjetnosti koje ove godine nosi temu “Stranci posvuda”, Bosnu i Hercegovinu predstavlja Muzej moderne umjetnosti...

BiHprije 16 sati

Teška prometna na M-17: Poginula 66-godišnja B.Z.

Žena inicijala B. Z. (66) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se danas u 16:10 sati dogodila u mjestu Mravići...

Oglas
Oglas
LM