Poveži se s nama

BiH

Dodik poslije sastanka poručio da trebaju datum od EU: Ako ne date datum, niste nam ništa dali

Objavljeno

Lider SNSD-a Milorad Dodik obratio se danas nakon sastanka koji je održan u zgradi Parlamenta BiH, a na kojem su prisustvovali predstavnici stranaka Trojke te lider HDZ-a Dragan Čović.

Na početku obraćanja, Dodik je naglasio da je za europski put Bosne i Hercegovine, ali, očekivano, da ne pristaje ni na što što nametne visoki predstavnik Christian Schmidt.

Ukoliko on bude bilo šta učinio, od EU puta BiH nema ništa, naglasio je Dodik.

Potom je nastavio o drugim temama rekavši da Kod zakona o sudu ima konfuzije. Ustanovili smo da on ima četiri radna prijedloga. Radna grupa će sve to koncentrisati i ondje gdje se ne slažemo na tome će raditi radna grupa. Što se tiče zakona o pranju novca i finansiranju terorizma, mi apsolutno moramo sve to da usvojimo do kraja ovog mjeseca ukoliko želimo da budemo kredibilni. On je u domu naroda i čeka jasan dogovor. On podrazumijeva i saglasnost koju smo danas dali – da se u apeilu stavi na sto zakon i izboru sudija u Ustavnom sudu BiH. On će u aprilu biti u struktura, nećemo sada da ga opterećujemo, kaže Dodik.

Oglas

Što se tiče izbornog zakona, Dodik je poručio:

Mi nastavljamo dalje da radimo i njemu, mi ne bježimo od njega da se implementiraju tehničke mjere integriteta izbornog procesa, ali nećemo dati saglasnost na zakon koji hoće da nametne Schmidt.

Konkretno, kada je riječ o EU integracijama, Dodik je ponovio da podržava put ka EU, ali je i dodao:

Dakle, naš prijedlog je da se napiše jedan apel ili izjav. Taj apel je upućen EU – ako nam date pregovore, a ne date datum – ništa nam niste dali. Ako smo u nečemu jedinstveni – to je ovo – Ako nema datuma, mislim da nema ni svrhe sa radimo dalje. Ako nema datuma, BiH nastavlja da bude kolonija koja nema suverenitet da vodi kredibilne dogovore sa EU institucijama. Slažem se za evropski put BiH i niko nikom ovdje niko nikom ništa ne može da nametne,  ističe Dodik.

Oglas

Oglas

BiH

Čović potvrdio da nije postignut kompromis, Dodik prijetio Schmidtu

Objavljeno

Piše

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je kako na današnjem sastanku predstavnika stranaka, članova koalicije na državnoj razini nije postignut dogovor o tri ključna zakona koji su preduvjet za otvaranje bh. pristupnih pregovor s Europskom unijom (Izborni zakon, Zakon o Sudu BiH, Zakon o sukobu interesa).

– Zaključak o ova tri zakona u osnovi nismo dogovorili niti su povjerenstva mogla dogovoriti, ali su došli do razine od 70, 80 ili 90 posto, da se ne nadmudrujemo o postotcima – kazao je Čović na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, povjerenstva će nastaviti s radom i ako netko od povjerenstava usuglasi zakon, taj zakon će ići pred Vijeće ministara i Parlament BiH.

– Žao mi je što nismo uspjeli napraviti ogroman iskorak koji se od nas očekivao. Povjerenstva su napravila ozbiljan posao, ali evidentno je da mi nismo uspjeli napraviti dovoljno osnove da se ona usuglase, pa smo se našli u raskoraku – dodao je Čović.

Oglas

– Vjerujemo da možemo u idućih 7-10 dana riješiti još nekoliko pitanja. Ostao je okvir od nekoliko zakona koji se spominju, Zakon o Sudu, Zakon o sprečavanju sukoba interesa i Izborni zakon, i naravno Zakon o izboru ustavnih sudaca u Sudu BiH, koji smo rekli da ćemo rješavati odmah nakon ožujka, znači u travnju mjesecu. To je jedan konsenzus koji imamo ovdje – rekao je Milorad Dodik u obraćanju novinarima.

A onda je počeo prijetiti visokom predstavniku u BiH.

— Ukoliko ovaj nelegalni pokuša bilo što da uradi, srušio je europski put BiH. Ako bi slučajno krenuo da nameće zakone, ja ništa ne prijetim, ja samo govorim što ćemo mi uraditi. Dakle, ukoliko bi nametnu bilo što što se odnosi na RS, u bilo kojem segmentu, RS istupa iz procesa na način da će donijeti svoj zakon o izborima i provesti te izbore na svoj način. Dakle, ako netko hoće da sruši europski put BiH ima Schmidta koji to može uraditi. I ranije smo na prošlom sastanku rekli da tražimo da on ne postupa na taj način da nameće rješenja, vjerujem da smo i sada istog opredjeljenja svi mi zajedno ovdje – poručio je Dodik.

Oglas

Nastavi čitati

BiH

Rudnik cinka i olova u Varešu tvrtke Adriatic Metalsa i službeno s radom počinje 5. ožujka

Objavljeno

Piše

Nakon petogodišnjeg perioda istražnih radova, 5. ožujka će i službeno s radom početi Rudnik cinka i olova u Varešu – potvrdila je Feni članica Nadzornog odbora tvrtke Adriatic Metals BiH Sanela Karić.

Tijekom istražnih radova, ustanovljene su i značajne koncentracije zlata u rudi, a istraživanja u zadnjih pet godina, na lokaciji Rupice značajno su, dodaje, povećali kapacitet te životni vijek ovog projekta.

-Uz dodatak Rupice Northwest (RNW), koji je doprinjeo statusu projekta prve klase, količina rezervi rude povećana je za 89 posto, u odnosu na prethodnu procjenu rezervi rude iz srpnja 2021. godine.

Značajan porast rezervi rude produžuje vijek trajanja rudnika na 18 godina- prvobitna procjena bila je 10 godina pa, sada, seže do 2041. godine, a temeljen je na nominalnom kapacitetu prerade od 800.000 tona rude godišnje.

Oglas

Procjena rezervi rude provedena je na vrlo visokoj razini, primjenom najbolje prakse i metodologija industrije. Planiramo nastaviti s uspješnim istraživačkim programima koje smo do sada provodili, s namjerom da dodatno produžimo vijek trajanja rudnika- najavila je Karić.

U sklopu priprema za službeni početak radova na eksploataciji, obnovljena je i željeznička pruga iz Vareša, kojom će , uglavnom, biti transportirana iskopana ruda.

-U suradnji s Željeznicama Federacije Bosne i Hercegovine, obnovili smo 24 kilometra pruge na dionici Podlugovi – Vareš Majdan, a što je podrazumijevalo i obnovu 18 tunela te šest mostova.

Ovom prugom će se transportirati koncentrat do luke Ploče (Hrvatska), odakle će biti transportirana do finalnih odredišnih destinacija, odnosno kupaca koncentrata. U potpunosti obnovili i Željezničku postaju Vareš Majdan te vratili teretni prevoz, nakon više od 30 godina u ovaj grad. Ujedno smo povećali značajno prihode javnom poduzeću, te uspjeli ugovoriti projekat elektrifikacije ove dionice u narednom periodu, čime idemo u pravcu dekarbonizacije- kazala je Karić.

Oglas

Projekat vareškog rudnika dobio je podršku vlada Federacije BiH i Zeničko-dobojske županije te Općine Vareš, koji će ponovo postati važan rudarski centar.

-ZDK i resorno ministarstvo gospodarstva važni su partneri u ovom projektu, imajući u vidu činjenicu da su upravo oni davatelji 30 godišnje koncesije našoj tvrtci. Najviše financijskog benefita od koncesije imat će upravo loklna zajendica i Županija.

Nastavljamo dobru  i pozitivnu suradnju, koja se odlikuje u razumijevanju i primjeni zakonskih propisa iz oblasti rudarenja ove vrste, kao i bliske suradnje u  našim programima i ciljevima rekultivacije područja koji koristimo- pošumljavanja, zaštite okolih voda te primjene najviših standarda u cilju zaštite okoline- ističe Karić.

Prije nekoliko godina, u sklopu priprema za otvaranje rudnika, u Varešu su inicirali te podržali otvaranje smjera rudarstva u tamošnjoj srednjoj školi. Prošlof su tjedna potpisali i ugovor o suradnji s Fakultetom inženjerstva i prirodnih znanosti Univerziteta u Zenici (bivši Metalurški fakultet-op.a.), kojim su se, između ostalog, obvezali i kako će studente tog fakulteta primati na praksu. Kasnije, u skladu sa potrebama tvrtke, eventualno i zapošljavali.

Oglas

-Naš je cilj da rastemo i razvijamo se zajedno s našom zajednicom, našim okruženjem i svima onima koji mogu doprinijeti održivom rudarenju. Fakultet inženjerstva i prirodnih znanosti u Zenici je, kao obrazovno-znanstvena ustanova, važna institucija u ZDŽ-u i BiH.

Želimo razviti dugoročnu suradnju u cilju unaprijeđenja znanstvenih saznanja iz oblasti rudarenja i zaštite okoliša, ali i pružiti najbolje moguće uvjete za obavljanje stručne prakse studenata. Svi oni će, kada postanu inženjeri, imati priliku obavljati najodgovornije poslove u našoj tvrtci ili zaposliti se na nekom drugom mjestu.

Otvaranje rudarskog smjera u srednoj školi u Varešu prilika je lokalnom stanovištvu da svoju djecu usmjere na specifično obrazovanje, koje je nestalo iz ovog grada te da, putem mogućnosti pronalaska zapolesnja, ostanu u svome gradu i zajednici. Mi ih podržavamo kroz praktičnu nastavu te doniranjem potrebne opreme za odvijanje nastave- napominje Karić.

U otvaranje ovog rudnika već do sada su uložena velika sredstva, a benefite od ovog rudnika očekuju lokalna zajednica, ZDŽ, FBiH i država BiH.

Oglas

-Ukupna dosadašnja investicija iznosi oko 450 milijuna KM. Projekat Vareš je utvrđen  kao projekat sa 25 posto izravnih stranih investicija u BiH u 2022. godini- podvlači Karić.

Već sa učincima iz tekuće,  2024. godine te daljnjim rastom, kako kaže, doprinijet će i suficitu izvoza ZDŽ-a sa stranim zemljama. Naknade, kroz koncesije i plaćanje izravnih, te neizravnih poreza, broje se “u stotinama milijuna KM”.

-Adriatic Metals trenutno ima 255 zaposlenih, od kojih je 73 posto iz lokalne zajednice, odnosno sa područja ZDŽ-a. Zajedno sa svim podizvođačima,  plan je upošljavanje 700 radnika na vrhuncu proizvodnje- najavila je Karić.

Na tu brojku, dodaje, treba dodati i radnike koji će neizravno biti angažirani.

Oglas

Adriatic Metals, od svog osnivanja te dolaska na naše prostore, posluje s velikim brojem domaćih tvrtki, koje su “s nama podijelile pozitivna iskustva i samo riječi hvale”.

Nastavi čitati

BiH

Vlade FBiH dala prethodnu suglasnost za imenovanje članova Uprave Elektroprivreda HZHB

Objavljeno

Piše

Vlada Federacije BiH danas je imenovala Pregovarački tim za vođenje pregovora za potpisivanje Granskog kolektivnog ugovora elektroprivredne djelatnosti u Federaciji BiH u sastavu Jasmina Pašić, predsjednik, te članovi Muamer Ćulum i Sanjin Habul (Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije), Draženka Subašić (Ured premijera FBiH), Ernis Imamović i Aida Kovačević (Federalno ministarstvo rada i socijalne politike), Sanel Buljubašić, Amra Ohranović i Sanela Jurišić (JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo), te Vedrana Ćavar i Jelena Bukić (JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar).

Dana je i prethodna suglasnost Nadzornom odboru Gospodarskog društva JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za donošenje Odluke o imenovanju izvršnih direktora – članova Uprave ovog gospodarskog društva na mandatno razdoblje od četiri godine, i to Vitomira Dodiga za izvršnog direktora za proizvodnju električne energije, Maria Bandića za izvršnog direktora za distribuciju električne energije, Josipa Čelara za izvršnog direktora za opskrbu električnom energijom, Jelene Bukić za izvršnog direktora za ekonomske poslove, Vedrane Ćavar za izvršnog direktora za pravne poslove i Sonje Sušac za izvršnog direktora za razvoj. Prije toga dana je prethodna suglasnosti Nadzornom odboru za donošenje odluke o razrješenju vršitelja dužnosti izvršnih direktora – članova Uprave radi okončanja natječajne procedure.

Za koordinatora za provođenje Akta o malim i srednjim poduzećima iz Federacije BiH (SBA koordinator) za period 2024-2026. imenuje se Sead Džiho.

Vlada Federacije BiH je donijela Rješenje kojim se Admir Mujanović imenuje za člana Upravnog odbora Agencije za unapređenje stranih investicija u Bosni i Hercegovini – FIPA, na razdoblje od dvije godine.

Oglas

Danas je doneseno rješenje kojim se Željko Škarica imenuje za koordinatora za reformu javne uprave uime Vlade Federacije BiH. Prethodno je razriješen dužnosti dosadašnji koordinator, zbog stjecanja zakonom propisanih uvjeta za odlazak u mirovinu.

Za sudjelovanje u radu i odlučivanju na predstojećim skupštinama gospodarskih društava danas su opunomoćeni Sanela Milavić-Repak (BH Telecom d.d. Sarajevo) i Jasmina Pašić (JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar), priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Nastavi čitati

BiH

Podignuta optužnica: Upućivao psovke i izraze mržnje prema stradaloj djeci hrvatske nacionalnosti u Vitezu

Objavljeno

Piše

Tužiteljica Tužiteljstva Bosne i Hercegovine podigla je optužnicu protiv Samira Nukića (2002.) iz Bihaća koji se tereti za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Optuženi se tereti da je, sredinom prošle godine, za vrijeme obilježavanja tragičnog stradanja osmero djece u Vitezu, koja su 1993. godine ubijena eksplozijom granate na igralištu, nakon posjete visokog predstavnika spomeniku ubijenoj djeci, javnim objavama na društvenoj mreži ‘Meta-Facebook’ sa korisničkog računa sa pripadajućim i identificiranim ID brojem, sa svog mobilnog telefona i svog korisničkog broja, upućivao psovke i izraze mržnje prema stradaloj djeci hrvatske nacionalnosti, da bi nakon upozorenja drugih korisnika društvene mreže, ponovno više puta iznosio psovke i uvrede prema žrtvama.

Na taj način, optuženi je, prema tužbenim navodima, izazvao uznemirenje kod osobe Ivana Garića, koji je jedan od preživjelih, a u spomenutom događaju su mu ubijeni sestra i brat i koji je osnivač udruge posvećene stradanju osmero djece u Vitezu, kao i drugih osoba, kojima je sporni govor mržnje koji je bio dostupan na društvenoj mreži kao i drugim medijima, izazvao uznemirenost i nelagodu prouzročenu navedenim komentarima i izjavama optuženog.

Optuženi se tereti da je javno podstrekao na nasilje ili mržnju usmjerenu protiv grupe osoba s obzirom na njihovu nacionalnu ili etničku pripadnost, čime je počinio kazneno djelo – Izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Oglas

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Nastavi čitati

BiH

Vlada FBiH zatražila od kantonalnih MUP-ova da se obave ljekarski pregledi policijskih službenika

Objavljeno

Piše

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na prijedlog federalnog ministra unutarnjih poslova Rame Isaka, usvojila je zaključak kojim je od kantonalnih ministarstava unutarnjih poslova zatraženo da u najkraćem roku obave ljekarske preglede svih policijskih službenika.

U zaključku je navedeno da se prilikom vršenja ljekarskih pregleda, koji trebaju biti okončani u najkraćem roku, a najduže za tri mjeseca, poseban fokus stavi na pregled psihičkog zdravlja policijskih službenika, prenosi N1.

Također, preporučeno je da se ljekarski pregledi policijskih službenika vrše u kantonalnim javnim zdravstvenim ustanovama.

U skladu s tim u budžetu za 2024. godinu planirana su i osigurana sredstva u iznosu od 220.000 KM za ljekarske preglede policijskih službenika Federalne uprave policije Federalnog MUP-a, a koji će početi uskoro.

Oglas

Nastavi čitati

BiH

Vozači, oprez: Udes kod petlje Butile, na terenu i Hitna pomoć

Objavljeno

Piše

Zbog saobraćajne nezgode otežano, preticajnom trakom, saobraća se na autoputu A-1 Jošanica-Butile, prije petlje Butile.

Kako javljaju čitatelji portala Radiosarajevo.ba u nesreći su sudjelovala dva vozila.Na terenu je i Hitna pomoć, a na ovom dijelu je došlo i do manjih saobraćajnih gužvi.

Nastavi čitati

BiH

Predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH Marinko Čavara razgovarao s apostolskim nuncijem u BiH

Objavljeno

Piše

“Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Marinko Čavara danas je razgovarao s apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini, nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom.

Predsjedatelj Čavara upoznao je papskog nuncija s aktualnom političkom situacijom u BiH i nadolazećim aktivnostima s ciljem realiziranja europske agende i ispunjavanja uvjeta za otvaranje pregovora o punopravnom članstvu Bosne i Hercegovine u Europskoj uniji. Predsjedatelj Čavara posebno se, s tim u svezi, zahvalio nadbiskupu Chullikattu na potpori koju Sveta Stolica kontinuirano pruža europskom putu Bosne i Hercegovine, kao i na zalaganju za ravnopravnost svih naroda u Bosni i Hercegovini.

Tijekom susreta bilo je riječi i o odnosima Svete Stolice i Bosne i Hercegovine, s posebnim osvrtom na provedbu Temeljnog ugovora između Svete Stolice i BiH.” (priopćenje iz Ureda predsjedatelja Zastupničkog doma Marinka Čavare)

Nastavi čitati

BiH

Halid Bešlić pred koncert u Brčkom: To je čaršija koja voli muziku

Objavljeno

Piše

Brčko će u naredni utorak, 5. marta, biti muzički centar regiona. Hiljade posjetilaca iz Bosne i Hercegovine, ali i iz Hrvatske i Srbije uživat će u spektaklu legendarnog Halida Bešlića na Trgu mladih.

Koncerti Halida Bešlića su više od koncerata, a on bez problema puni najveće dvorane i stadione širom regiona. Muzika i pjesme su jednostavno njegov život. Spektakl 5. marta se održava povodom 24. godišnjice distrikta Brčko i u organizaciji Vlade Brčko distrikta, a ulaz je besplatan.

“Ja bez tebe ne mogu da živim”, “Miljacka”, “Prvi poljubac”, “Lavanda”, “U meni jesen je”, “Zlatne strune”, “Romanija”, “Dvadesete” samo su neki od hitova Bešlića koje će publika horski pjevati 5. marta.

-Nisam odavno bio u Brčkom. Publika može da očekuje moje najbolje izdanje, najbolje pjesme i dva sata dobre muzike. Pružit ću im kofer mojih hitova. Pjevat ću uz kompletan bend sa vrhunskim stejdžom i produkcijom. Brčko je čaršija koja voli muziku i zna šta je dobra muzika. Prve koncerte imao sam u Domu kulture u Brčkom. Na repertoaru će se naći i pjesma “Dvadesete” koja je posljednjih sedmica doživjela pravu ekspanziju u regionu, posebno u Srbiji. To je jedna lijepa pop pjesma koju su uradili momci iz benda “Okus meda” iz Bihaća. Poslije Brčkog nemam vremena za odmor i 9. marta nastupit ću u Gossau (St. Galen) u Švicarskoj, a publiku će prije mene zagrijati Amar Jašarspahić Gile. Nakon toga slijede koncerti u Varaždinu (13. mart) i Osijeku (16. mart) – kaže Halid Bešlić.

Oglas

Gradonačelnik Brčkog Zijad Nišić sretan je što će na 24. rođendanu distrikta Brčko pjevati Halid Bešlić.

-Halid voli Brčko, Brčko voli Halida. Nije slučajno da je upravo on bio naš izbor da u utorak pjeva u našem gradu. Bešlić je omiljen među svim ljudima i, kada smo saopštili da će pjevati u Brčkom, svi su bili oduševljeni. Svi u našem gradu odbrojavaju dane do spektakla regionalne muzičke zvijezde. Dobrodošli su i svi ljudi dobre volje iz našeg okruženja, ali i iz susjednih država – kaže Zijad Nišić, gradonačelnik Brčkog.

Nastavi čitati

BiH

Danas sastanak stranaka koalicije u Mostaru

Objavljeno

Piše

Danas će se u Mostaru održati sastanak predstavnika političkih stranaka koalicije na razini Bosne i Hercegovine, a domaćin je HDZ.

Lider “Naroda i pravde” Elmedin Konaković izrazio je nadu da će biti napravljen iskorak uzimajući u obzir važnost puta BiH ka EU.

Radne grupe će prije toga podnijeti izvještaj o tome što su uradile u pripremi sastanka i eventualnim dogovorima.

Zakon o sukobu interesa manje je problematičan u ovoj fazi, a kada je riječ o zakonu o sudovima, on može trpjeti modifikacije, ali, kako kaže, ne odustaju od svojih zahtjeva, kazao je Konaković.

Oglas

Lideri SNSD-a, HDZ-a i stranaka “Trojke” iz Federacije BiH koju čine SDP, Narod i pravda i Naša stranka, prethodni sastanak imali su 8.veljače u Sarajevu, prenose mediji.

 

Izvor: BHRT

Oglas

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Društvoprije 55 minuta

Obilježena 32. obljetnica postrojavanja satnije “Sveti Duh” Nova Bila

Danas se navršava 32 godina od osnivanja Satnije “Sveti Duh” Nova Bila, jedne od najstarijih HVO postrojbi na prostorima tadašnje...

BiHprije 1 sat

Čović potvrdio da nije postignut kompromis, Dodik prijetio Schmidtu

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je kako na današnjem sastanku predstavnika stranaka, članova koalicije na državnoj razini nije postignut...

BiHprije 1 sat

Rudnik cinka i olova u Varešu tvrtke Adriatic Metalsa i službeno s radom počinje 5. ožujka

Nakon petogodišnjeg perioda istražnih radova, 5. ožujka će i službeno s radom početi Rudnik cinka i olova u Varešu –...

Crna kronikaprije 5 sati

POČIVAO U MIRU BOŽJEM: Preminuo Ivo Gašić, posljednji ispraćaj u srijedu na groblju Zabilje

Proteklog petka, u 71. godini života, preminuo je Ivo Gašić. Ovaj ugledni Vitežanin ostavio je dubok trag u društvu, svojevremeno...

Sportprije 5 sati

LOKOMOTIVA – OSIJEK 1:0 Lokomotiva s igračem manje prošla u polufinale Kupa

LOKOMOTIVA je u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa. U četvrtfinalu je pobijedila Osijek 1:0, a gol za pobjedu je zabio Robert...

BiHprije 5 sati

Vlade FBiH dala prethodnu suglasnost za imenovanje članova Uprave Elektroprivreda HZHB

Vlada Federacije BiH danas je imenovala Pregovarački tim za vođenje pregovora za potpisivanje Granskog kolektivnog ugovora elektroprivredne djelatnosti u Federaciji...

BiHprije 5 sati

Podignuta optužnica: Upućivao psovke i izraze mržnje prema stradaloj djeci hrvatske nacionalnosti u Vitezu

Tužiteljica Tužiteljstva Bosne i Hercegovine podigla je optužnicu protiv Samira Nukića (2002.) iz Bihaća koji se tereti za izazivanje nacionalne,...

Sportprije 5 sati

‘Rijeka ima igrača za hrvatsku reprezentaciju, nevjerojatno je podcijenjen. Cijena mu je narasla preko noći‘

Dinamo je na Maksimiru s 1:0 svladao Rijeku u susretu 24. kola SuperSport HNL-a. Zagrebačka je momčad bila taman dovoljno...

Oglas
Oglas
LM