- oglas -

Dječija kolica – najvažnije upute prilikom kupnje

Pročitajte i ovo

TANI GAZ- Balašević Tribute Band u Kiseljaku!

U subotu nas u sklopu "Adventa u Kiseljaku by Sky Cola" očekuje prava glazbena poslastica. Riječ je o nastupu...

Hit predstava “Kako i zašto ubiti muža” večeras gostuje u Kaknju, sutra u Novom Travniku

Hit predstava "Kako i zašto ubiti muža" - odigrat će se večeras u Kaknju, 02.12.2021. godine u Domu kulture...

Dom zdravlja Novi Travnik: Stiglo cjepivo protiv gripe

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike KSB/SBK osiguralo je cjepivo protiv gripe,45 doza za zaštitu zdravstvenih djelatnika i 118 doza...
- Advertisement -

Očekivanje da beba stigne na svijet, za buduće roditelje je period ispunjen radošću. Međutim, budući mama i tata, pa i šira obitelj, imaju puno toga za obaviti i nabaviti, za relativno kratko vrijeme. Dječija kolica su, sasvim sigurno, na vrhu tog spiska za kupnju

- Advertisement -

 

Kolica su jedna od najskupljih kupovina kada je u pitanju početna oprema za bebe

 

Postoji na stotine ponuda u rasponu od 100 pa sve do 2000 eura. Većina roditelja provodi sate i sate istražujući kako bi pronašli najbolja kolica. U želji da vam pomognemo, sastavili smo ovu tražilicu dječijih kolica, koja vas vodi do odgovarajućih kolica, samo na osnovu odgovora na nekoliko pitanja.

 

Dakle, pratite nas dalje:

  • Obična, sportska ili kombinovana kolica? Klasična kolica su upotrebljiva samo u prvih 6 – 9 mjeseci bebina života. Tada će vam trebati kolica u kojima dijete može sjediti. Možete prvo kupiti klasična, pa onda i sportska kolica, ili se odlučiti za kombinovana kolica sa košarom za najraniji period i sjedalom za kasnije, koje vrlo lako mijenjate po potrebi. To je model 2 u 1. Varijanta sa auto-sjedalicom, uz košaru i sjedalo, je 3 u 1. Savjetujemo kupnju kombi-kolica jer su troškovi daleko manji kao i prostor koji zauzimaju. Također ne morate brinuti o kupnji kolica dva puta.
  • Za 1 ili 2 djece? Ako imate i nešto starije dijete, ili očekujete blizance, postoji riješenje i za to. Odlučićete se za dupla kolica za djecu različite dobi ili ona za blizance.
  • Vozno područje. Mali točkovi i lako upravljanje su potrebni za vožnju gradskim ulicama. U prirodi i na terenu izvan gradske sredine, po neasfaltiranim putevima, točkovi bi trebali biti veći i napunjeni zrakom, kako bi bolje apsorbirali potrese. Međutim, presudno je to gdje provodite većinu vremena. Svakako nećete zbog povremene šetnje u prirodi kupovati posebno dizajnirana kolica.
  • Podesiva ručka. Osobe koje će voziti bebu u dječijim kolicima, vjerovatno i očekivano su različite visine. Ukoliko ručka kolica nije podesiva, moguće je da niti jedan član obitelji neće moći ugodno i sigurno da gura kolica, što može biti čak i opasno.
  • Težina i sklopivost kolica. Ukoliko morate svaki dan vući kolica do 4. kata, njihova težina i lakoća sklapanja i rasklapanja su veoma važni, zato ne zaboravite i to provjeriti.
  • Veličina prtljažnika. Izmjerite prtljažnik vašeg automobila i potražite dimenzije sklopljenih kolica u opisu proizvođača, kako biste se uvjerili da izabrana kolica odgovaraju vašem prtljažniku.
  • Cijena.Većinu roditelja brine cijena solidnih kolica. Možete ih pronaći u rasponu od 500 do 800 eura, i među njima ima zaista dobrih modela.

 

Najbolja dječija kolica na Stiftung Warentest-u, već dvije godine zaredom su Hauck Saturn R Duoset sa cijenom od samo oko 300 eura!

 

Za kraj ćemo vam otkriti da jeftina kolica mogu biti veoma dobra, ali se to ne odnosi na sve marke i modele. Isto tako ni skupa kolica nisu uvijek odlična. Čitajte recenzije i iskustva drugih, onda iz udobnosti vašeg doma pregledajte ponudu i cijene dječijih kolica na jeftinije.hr gdje ste uvijek dobrodošli.

Najnovije vijesti

TANI GAZ- Balašević Tribute Band u Kiseljaku!

U subotu nas u sklopu "Adventa u Kiseljaku by Sky Cola" očekuje prava glazbena poslastica. Riječ je o nastupu...

Hit predstava “Kako i zašto ubiti muža” večeras gostuje u Kaknju, sutra u Novom Travniku

Hit predstava "Kako i zašto ubiti muža" - odigrat će se večeras u Kaknju, 02.12.2021. godine u Domu kulture sa početkom u 19:30.Komedija o...

Dom zdravlja Novi Travnik: Stiglo cjepivo protiv gripe

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike KSB/SBK osiguralo je cjepivo protiv gripe,45 doza za zaštitu zdravstvenih djelatnika i 118 doza cjepiva za zaštitu rizičnih skupina...

“Da Njemačka ostaje bez ljudi kao što je to slučaj u BiH, Bundestag bi vječito zasjedao”

Demografi godinama upozoravaju da BiH nestaje, ekonomski analitičari brojkama objašnjavaju što se događa, novinari ispisuju tisuće i tisuće novinskih stranica da skrenu pozornost na...

Fenomenalni Antetokounmpo postigao 40 poena, double-double učinici Jokića i Dončića

Košarkaši Milwaukee Bucksa savladali su na svom parketu Charlotte Hornets rezultatom 127:125 uz još jednu fenomenalnu partiju Giannis Antetokounmpa.U napetom i do kraja neizvjesnom...

Povezane vijesti