- oglas -

COCOPAT SUMMER 2022 Kolekcija

Pročitajte i ovo

Poljski hodočasnici opljačkani u Mostaru, ostali bez osam tisuća eura

Foto: STIPO MARčINKOVIć Dok su u Hrvatskoj mnogi još pod dojmom teške prometne nezgode s 12 poginulih u kojoj je...

Šutnja, odugovlačenje, prikrivena ljutnja… Ovo je 8 osobina pasivno agresivne osobe

Kad pasivno agresivna osoba odluči potisnuti svoju ljutnju, koliko god ih puta upitate što nije u redu, neće vam...

BiH izveze kilogram mesa, uveze osam, najviše se kupuje svinjetina

Za sedam mjeseci ove godine u BiH je uvezeno meso vrijedno više od 262,5 milijuna KM, dok je izvoz...
- Advertisement -

 

- Advertisement -

COCOPAT SUMMER 2022


Iva, Marijana, Sara

 

Cocopat je bosanskohercegovački brend ručno rađenih torbica, a proizvodnja se nalazi u srcu BiH – u Busovači. Na čelu brenda se nalaze 4 žene; majka Marijana sa svoje tri kćerke – Patricia, Iva i Sara.

Cocopat je proširio svoj asortiman ljetnom kolekcijom od 5 modela. 

Kolekcija je inspirirana mediteranom i ovjekovječena fotografijama unutar zidina starog grada u Dubrovniku, a u nastavku slijedi nešto više o novim modelima.

 

MODEL NIKA

Nika je ime grčkog porijekla, božica pobjede i trijumfa, upravo tim smo se vodili kad smo kreirali ime ovom upečatljivom ”tote bag” modelu. Model Nika će definitivno odnijeti sve pobjede ljetne kolekcije. Izrađujemo je u dvije boje; konjak i bež. Platno u kombinaciji sa kožom te općepoznato; dva načina nošenja sa dodatkom nesesera. Ovaj model krase sitni detalji koji su zakačeni na ručku, a u sklopu tih detalja i kožna pločica sa mogućnosti izvezenih inicijala.

 

MODEL TALIJA

Talija je jedna od 9 muza, Zeusova kći, boginja glazbe, pjesme i plesa. Ovaj model je stvoren za sve odvažne dame, a možete birati između 4 boje: crna, bež, mint i svijetlo roza. Unutrašnjost torbe je pravi pogodak, uz dvije zasebne pregrade, nalazi se i mini neseser u sklopu torbe, tako da sve potrebštine budu na svom mjestu. Vanjski dio torbe krasi naš logo/znak te posjeduje skriveno magnetno zatvaranje. Model ima kratku kožnu ručku te dugi podesivi remen za moguće nošenje preko tijela.

 

 

MODEL SARA

Ime Sara na arapskom jeziku znači ”ona koja donosi sreću gledateljima; vesela i radosna”. Baš kao i naša Sara! : ) Vjerujemo da će ovaj model nositi sve trendsetterice, kako zbog svog zanimljivog oblika, tako i zbog prostranosti i funkcionalnosti. Ova pufnasta torba će biti dovoljna za sve sitnice koje ti trebaju pri ruci. Uz kratku kožnu ručku, dodali smo i zlatni lanac te naš novi logo/znak. Model izrađujemo u 4 boje: crna, zlatna, bijela te boja svijetlog konjaka. Sve bolja od bolje!

 

MODEL ASJA

Asja se u Islamu smatra ”jednom od 4 najveće žene svih vremena”. Našu Asju smo obukli u 4 boje, a kao stvorena je da upotpuni sve vaše poslovne kombinacije. Ova torba čvrstog oblika ima dvije pragrade unutar torbe, a daje mogućnost nošenja na kratkoj ručki ili na dugom podesivom remenu. Krasi je naš logo/znak i džepić sa resicama te posjeduje skriveno magnetno zatvaranje.

 

MODEL KLARA

Klara – ”ona koja donosi svjetlost i toplinu”, baš kao i naša nova ”pufnasta” torbica! Ovo ljeto nosit ćemo je svugdje; na kavu, na ručak, pri večernjim i formalnim događajima. Uklapa se baš uz sve. Dolazi u 4 boje; pink, tirkizna, narančasta i mint. Krasi je naš logo/znak, a za nošenje ima kratku ručku i dugi lanac koji možete nositi preko ramena/tijela. Ma pravi je bombon : )

 

COCOPAT možete pronaći ovdje:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/cocopatbags/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/cocopat_official/

 

Najnovije vijesti

Poljski hodočasnici opljačkani u Mostaru, ostali bez osam tisuća eura

Foto: STIPO MARčINKOVIć Dok su u Hrvatskoj mnogi još pod dojmom teške prometne nezgode s 12 poginulih u kojoj je...

Šutnja, odugovlačenje, prikrivena ljutnja… Ovo je 8 osobina pasivno agresivne osobe

Kad pasivno agresivna osoba odluči potisnuti svoju ljutnju, koliko god ih puta upitate što nije u redu, neće vam se nipošto otvoriti. Oni se nikada...

BiH izveze kilogram mesa, uveze osam, najviše se kupuje svinjetina

Za sedam mjeseci ove godine u BiH je uvezeno meso vrijedno više od 262,5 milijuna KM, dok je izvoz u istom periodu jedva premašio...

SUBOTA: BBrothers u Ex Pontu

U subotu 13.08. opet nam dolaze dobri znanci, duo BBrothers. Garancija su dobre atmosfere i zabave, a za vrhunsku hranu i kvalitetno piće ćemo...

Odigrane prve utakmice malonogometnog turnira “Putićevo 2022”

Odigrane su prve utakmice malonogometnog turnira Putićevo 2022. Rezultati prvog dana turnira: MNK Putićevo 5 : 1 Mladež HDZ BiH Novi Travnik Gradina 969 2: 4 Šantići MLM...

Povezane vijesti