- oglas -

Boris Becker jadikuje zbog grozne zatvorske hrane nakon što je dobio prve obroke

Pročitajte i ovo

VIDEO: Recept za lažni burek od kukuruznih pahuljica poharao internet

IMAMO recept koji je trenutno totalni hit, a možete ga pronaći na ovom linku. Za pripremu su vam potrebni svježi...

Džejla Ramović zapjevala svjetski hit: “Nestvarno, kapa dolje”

Popularna bh. pjevačica Džejla Ramović ponovo je pokazala da je jedan od najboljih vokala regije. Ramović je oduševila publiku u...

Danas imenovanje novog Vijeća ministara, evo tko su predloženi ministri i njihovi zamjenici

Za danas u 12 sati sazvana je žurna sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na kojoj bi trebalo biti...
- Advertisement -

Osramoćeni teniski šampion Boris Becker jadikuje zbog grozne hrane u svom zatvoru nakon što su mu kao prvi obrok iza rešetaka servirali usoljenu govedinu.

- Advertisement -

Pali idol, poznat po svojoj ljubavi prema kubanskim cigarama, finim vinima i otmjenim restoranima, također se požalio na male porcije koje su podijeljene.

Ima džeparac od samo 10 funti sedmično, a prijateljima je rekao da dopunjava obroke kupujući čokoladu, kekse i banane iz zatvorske kantine.

Becker (54), čija je omiljena hrana vani bio odrezak od fileta i jastoga, smješten je u ćeliji od šest kvadratnih metara i zaključan je od 20:00 sati svake večeri do 7:00 ujutro narednog dana.

Rečeno mu je da će ostati sam u svojoj ćeliji, za razliku od većine drugih zatvorenika koji je dijele te da će vjerovatno biti prebačen u blaži zatvor za nekoliko sedmica.

Bivši osvajač Wimbledona također teško spava zbog stalne buke noću i smrada zloglasnog zatvora Wandsworth u jugozapadnom Londonu.

Becker je prošle sedmice osuđen na dvije i po godine zatvora zbog skrivanja 2,5 miliona funti nakon što je proglasio bankrot.

“Teško mu je, a najgora stvar od svega je hrana. Ne može vjerovati koliko je loše i kako su male porcije. Jedan od njegovih prvih obroka bila je usoljena govedina, što nije bilo dobro. Ali morat će se naviknuti na to. Također je šokiran nedostatkom higijene u zatvoru jer je tako pretrpan. Uvjeti su mizerni, gotovo nehumani. U ćelijama može postati hladno, a dnevnog svjetla gotovo da nema. Sve je to veliki šok za njegov sistem, ali čini se da se s njim postupa u redu”, rekao je izvor za The Sun.

Prvog posjetitelja imao je u petak kada mu je stigla djevojka Lilian de Carvalho Monteiro.

Odnijela mu je predmete, uključujući radne čizme i odjeću u Puminoj torbici.

Becker, koji će vjerovatno služiti 15 mjeseci zatvora, nije pokazao kajanje kada je osuđen na krunskom sudu u Southwarku.

Mogao bi biti deportovan kad bude pušten.

Centralna.ba

Najnovije vijesti

VIDEO: Recept za lažni burek od kukuruznih pahuljica poharao internet

IMAMO recept koji je trenutno totalni hit, a možete ga pronaći na ovom linku. Za pripremu su vam potrebni svježi...

Džejla Ramović zapjevala svjetski hit: “Nestvarno, kapa dolje”

Popularna bh. pjevačica Džejla Ramović ponovo je pokazala da je jedan od najboljih vokala regije. Ramović je oduševila publiku u show-u "Nikad nije kasno", gdje...

Danas imenovanje novog Vijeća ministara, evo tko su predloženi ministri i njihovi zamjenici

Za danas u 12 sati sazvana je žurna sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na kojoj bi trebalo biti izabrano novo Vijeće ministara. Vladajuća...

KREDITNA PREVARA ROMA IZ VITEZA: U Općinskom sudu Travnik uskoro veliko suđenje, predložena čak 64 svjedoka

Kantonalno tužilaštvo Srednjobosanskog kantona podiglo je optužnicu protiv 1. D.J. zbog izvršenog produženog krivičnog djela nesavjestan rad u službi iz člana 387. stav 1. u vezi...

Rusija: Ako SAD pošalje tenkove, to je očita provokacija

MOGUĆE isporuke borbenih tenkova od strane Washingtona Ukrajini bit će "još jedna očita provokacija" protiv Rusije, izjavio je u srijedu Anatolij Antonov, ruski veleposlanik...

Povezane vijesti