ŽSB: Dvije teške prometne nezgode, jedna osoba smrtno stradala!

19

Dvije prometne nezgode u dva dana, jedno lice smrtno stradalo, više teško povrijeđenih.

-- Oglas ---

 Rano jutros, oko 01,00 sati, prijavljeno je Policijskoj stanici Travnik da je  Z.S., rođen 1963. godine, na lokalitetu Višnjevska planina–Tribljevine, općina Travnik, upravljajući teretnim vozilom STEYR, bez registarskih oznaka, sletio sa šumskog puta u provaliju i smrtno stradao, dok je suvozač V.S. zadobio lakše tjelesne ozljede i prebačen je u bolnicu Travnik. Očevid je obavio inspektor Odjela kriminalističke policije  Policijske uprave  Travnik. Istraga je u tijeku.

Dan ranije, u mjestu Rastovci, općina Novi Travnik dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali  vozač B.S. iz Novog Travnika s vozilom marke  Golf 2, registarskih oznaka 166-A-502 i vozač K.Č. iz Novog Travnika s vozilom  marke Golf 2, registarskih oznaka M98-J-434.

U pomenutoj nezgodi, tri osobe su zadobila teže tjelesne ozljede, od kojih je B.S. u komatoznom stanju i nalazi se na CUM-u Koševo u Sarajevu. Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave  Travnik. Istraga je u tijeku.