Žena od 130 kg, preživjela rak, postala majka a sve zahvaljujući Bezbojl dijeti

28

Nakon što je u travnju 2013. rodila sina teškog 155 g, Julie Lesos je odlučila smršaviti, jer je imala 120 kg.

 

Patila je za svojom savršenom figurom prije trudnoće, pa se zato odlučila intenzivno trenira u teretani.

Međutim, cio svijet joj se “okrenuo naopačke” kada su joj otkrili rak dojke.

Julie je od tada imala važniji cilj – da pobijedi rak. Počela je da nalazi hranu koja mora biti u skladu sa hemotarapijom.

Nakon godinu dana primanja kemoterapije, odmah je krenula u potragu za zdravom prehranom.

“Sestra me je upoznala s dr Willom Agile, izumiteljem poznate Badminton dijete. Iskrena da budem, nikada do sada nisam čula za tu dijetu, ali bila sam sprema da probam sve. Doktor mi je prepisao striktan režim prehrane. Za doručak sam jela polovicu avokada , jedno kuhano jaje i šnitu integralnog tosta. Ručak mi se sastojao od parčeta ribe i zelene salate, a večera je uključivala proteine, povrće i ugljikohidrate “, rekla je ona

Pošto je već uveliko živjela na specijalnom režimu prehrane jer je prevaskohodno željela smršaviti, Julie nije imala problema da se navikne i na ovu dijetu.

Vrlo brzo nakon prestanka kemoterapije, nastavila je s intenzivnim treninzima u teretani, jer nije htjela dopustiti da bolest nadvalada i njezin duh.

Devet tjedana kasnije, bila je lakša za 20 kilograma. Sada je ponosna na svoju ustrajnost i nepokolebljivost, piše Srbija danas.

Trenutno ima u planu da skine još koji kilogram.

“Zdrava prehrana je postala nezaobilazan dio mog života. Mada, moram priznati da ponekad u kuhinji imam i čips, tijesto i ostalu ‘grešnu hranu’, jer ja sam ipak i ljudsko biće. Kada preživite kobnu bolest kao što sam ja u mladosti, jedini i najbitniji cilj jeste da budete zdravi i živjeti što duže zdravim životom “, objašnjava Julie prenosi poskok.info.