Žena Ace Lukasa u vezi s slavnim košarkašem

201

Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti.

U medijima u posljednjih nekoliko dana uveliko se špekulira o razvodu poznatog bračnog para, pjevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, piše Alo.

Kako piše Informer, Sonja je već mjesecima u tajnoj vezi sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, bivšim mužem jedne od najljepših žena na svijetu, Adrijane Lime.

– Sonja i Marko se poznaju godinama, ali su tek prije nekoliko mjeseci počeli da se druže i zajedno izlaze. U početku ih je vezivalo samo prijateljstvo, ali su vremenom počele da se javljaju obostrane emocije. Bezazleni flert je prerastao u jedan lijep odnos pun povjerenja i sve ono što Sonja nije imala s Acom”, ispričao je za “Informer” dobro obaviješten izvor.

Navodno je Sonja upravo zbog Jarića odlučila da stavi točku na brak s Lukasom, a ona je prije nekoliko dana s kćerkom napustila zemlju, dok je pjevač ostao u Beogradu.

Inače, Lukas i Sonja već neko vrijeme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ne pojavljuju se zajedno ni u javnosti. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/skandal-zena-ace-lukasa-u-vezi-s-slavnim-kosarkasem/118300#sthash.BXog8PZC.dpuf