- oglas -

Zašto je Ronaldo onako ljutito sklonio Coca-Colu? Njegov sin to dobro zna

Pročitajte i ovo

Ukupni dug Bosne i Hercegovine gotovo 13 milijardi KM

Javni dug Bosne i Hercegovine na dan 30. lipnja ove godine dosegao je gotovo 13 milijardi maraka, navodi se...

HDZ1990 BUSOVAČA: HDZ Busovača bez problema pregovara s “Komšićevim” DF-om, a izbjegava razgovarati s hrvatskim udrugama i hrvatskim političkim strankama

Iz ureda za informiranje HDZ1990 stiglo je i priopćenje OO HDZ1990 Busovača na našu jučerašnju objavu dokumenta iz kojeg...

Zemlje širom svijeta vape za vozačima

Plaće vozača u europskim zemljama iznose oko 2.500 tisuća eura u prosjeku, i mogu dosezati i do 4.000. Pritom...
- Advertisement -

Cristiano Junior dobro zna što tata misli o Coca-Coli. Sad zna i cijeli svijet.

Cristiano Ronaldo jučer je po tko zna koji put u životu postao viralni hit, ali ovaj put ne zbog spektakularnoga gola ili neke samo njemu svojstvene reakcije na travnjaku, nego zbog poteza na press-konferenciji uoči današnje utakmice s Mađarskom, prenosi Index.hr.

- Advertisement -

Kad je stigao na svoje mjesto za stolom, zatekao je dvije bočice Coca-Cole. Mrko ih je pogledao i odmah sklonio u stranu. Zatim je odnekud izvukao bočicu vode, podignuo je i strogo poručio: “Pijte vodu!”

Nije ga bilo briga što je Coca-Cola jedan od glavnih poslovnih partnera FIFA-e i, na primjer, službeni pokrovitelj njene službene ljestvice reprezentacija, ili što je “službeno bezalkoholno piće Eura”. Ronaldo nikad nije krio averziju prema gaziranim pićima. Zapravo, gotovo bilo kakvoj tekućini osim obične vode i prirodnih sokova.

Zdrava prehrana i stroga briga o vlastitom tijelu glavni su razlog zašto je Ronaldo i s 36 godina jedan od najboljih svjetskih nogometaša, odnosno zašto je fizički na razini desetak godina mlađih sportaša.

Kad je prije tri godine prelazio u Juventus, liječnici su na pregledima ostali u šoku i ustvrdili da ima tijelo 23-godišnjaka. Osim što koristi krioterapijsku komoru za brži oporavak, redovito pliva i vježba, a glavni uzrok Ronaldove sportske dugovječnosti je prehrana.

Portugalski superstar godinama se drži istog programa. Jede šest puta dnevno u manjim obrocima – doručak, užinu, dva ručka i dvije večere, sve sa što manje masti, a što više proteina.

Za doručak preferira šunku s nemasnim sirom i jogurtom, a nešto kasnije pojede malo tosta od avokada. Za prvi ručak na programu su piletina i salata, a za drugi riba sa salatom, jajima ili maslinama. Za večeru se uglavnom također drži ribe, poput sabljarke ili tune, ali ponekad će pojesti meso. Večeru najčešće pojede u dva dijela.

“Pojest će i komad pizze, ali samo jedanput tjedno i nakon toga će napraviti 500 trbušnjaka”, otkrila je jednom njegova Georgina i rekla da joj ponekad lakne kad ga nema zbog gostovanja jer se tada ona i djeca mogu najesti.

Ronaldo je svjestan što njegova obitelj radi dok ga nema i nije baš sretan zbog toga. Štoviše, nedavno je rekao da zbog toga smatra da njegov sin još nema sve što je potrebno da postane vrhunski nogometaš.

“Ljuti me jer pije Coca-Colu i Fantu, svađam se s njim kad jede čips, krumpiriće i sve to. Čak me i moja mala djeca pogledaju kad jedu čokoladu”, rekao je Cristiano prošle godine.

“Ponekad mu kažem da ode trčati na pokretnu traku, a nakon toga da ode u ledenu kupku da se oporavi za sutra. A on kaže: ‘Tata, jako je hladno, ne želim.’ Ali shvaćam, tek mu je 10 godina. Želim da bude nogometaš, ali neću ga gurati. Samo želim da bude najbolji u onome čime se odluči baviti”, objasnio je Ronaldo.

Cristiano Junior dobro zna što tata misli o Coca-Coli. Sad zna i cijeli svijet.

Centralna.ba

Najnovije vijesti

Ukupni dug Bosne i Hercegovine gotovo 13 milijardi KM

Javni dug Bosne i Hercegovine na dan 30. lipnja ove godine dosegao je gotovo 13 milijardi maraka, navodi se...

HDZ1990 BUSOVAČA: HDZ Busovača bez problema pregovara s “Komšićevim” DF-om, a izbjegava razgovarati s hrvatskim udrugama i hrvatskim političkim strankama

Iz ureda za informiranje HDZ1990 stiglo je i priopćenje OO HDZ1990 Busovača na našu jučerašnju objavu dokumenta iz kojeg je vidljivo kako u najtežim...

Zemlje širom svijeta vape za vozačima

Plaće vozača u europskim zemljama iznose oko 2.500 tisuća eura u prosjeku, i mogu dosezati i do 4.000. Pritom je važno znati da vozači...

Fatalna Sunita ponovo pred Vrhovnim sudom F BiH

U Vrhovnom sudu Federacije BiH je za 29.prosinca zakazan pretres u predmetu protiv Sunite Hindić (23), optužene za ubojstvo Nine Ivankovića (55), mostarskog ugostitelja.Ovu...

Schmidt poslao pismo kolegiju Doma naroda i Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH

Visoki predstavnik Christian Schmidt u pismu poslanom danas kolegijima Doma naroda i Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine pozvao je na formiranja ekspertske...

Povezane vijesti