Vujović: “Hrvati su bahati, osobito prema susjedima. Ja sam sad “Janez”!”

41

-- Oglas ---

Hrvatska je, kad već moramo podsjećati, posljednju utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj odigrala protiv susjedne Slovenije.

Upravo Slovenija izbornika Veselina Vujovića izvela je fantastičan preokret u završnici utakmice.

Crnogorski stručnjak s klupe slovenske rukometne reprezentacije, Veselin Vujović, bio je velika želja brojnih hrvatskih navijača za preuzimanje klupe hrvatske reprezentacije nakon debakla na SP-u.

Vujović, među ostalim, izvrsno poznaje ovdašnji rukomet i napravio je čuda s momčadi PPD Zagreba u rukometnoj Ligi prvaka, a dobar dio hrvatske reprezentacije čine igrači koje je on trenirao.

Stoga, logično je bilo poželjeti Vuju na klupi Hrvatske, no valjda se tu nešto pita njega pa i Slovence.

I pitalo ga se i odgovor se vjerojatno neće svidjeti hrvatskim navijačima. Slovenija se uznemirila napisima o njegovu odlasku, ali on je sve riješio u razgovoru za RTV Sloveniju.

“Hrvati su u sportu poprilično bahati. Uvjereni su kako su bolji od svih susjeda, a to se posebno odnosi na Slovence. Znam da je hrvatska javnost željela da preuzmem njihovu reprezentaciju, ali to nisu željeli i oni koji o tome odlučuju. Ja sam sad “Janez”. Osjećam se kao “Janez””, rekao je Vujović.