Vitez: Tedi Spalato priredio Božićni koncert za pamćenje

271

Pred prepunom salon kongresne dvorane hotela Central u Vitezu održan je tradicionalni božićni koncert u organizaciji Udruge Poslodavaca Viteza.

Viteški božićni koncert organizira se već deset godina, a  donosi nam božićni ugođaj svim žiteljima općine i njihovim gostima, pa s pravom možemo reći kako je ovaj koncert stekao epitet najtradicionalnijeg božićnog koncerta u Bosni i Hercegovini.

Koncertni program otvorila je mlada viteška nada i supertalent Matea Bošnjak, koja je sa svoje dvije pjesme zaradila veliki pljesak prepune dvorane.

Gost večeri Tedi Spalato oduševio je svojim izvedbama okupljene, a zajedno sa orkestrom pjevao je više od dva sata. Vitežani i njihovi gosti su kao i prethodnih godina pokazali bogatstvo tradicije i kako se čuvaju božićni običaji ovog kraja.

Večerašnjem koncertu prisustvovali su brojni ugledni gosti, a vrijedi istakmuti predsjednika FBiH Marinka Čavaru, veleposlanika republike Hrvatske Ivana Delvechia, koji je prije samog koncerta svim prisutnim ljudima kazao kako se u siječnju 2018.godine otvara konzulat Hrvatske u Vitezu.

Nakon koncerta uslijedila je zakuska u restoranu nhotela Central, a goste je zabavljao band Epicentar.