Vitez i Široki Brijeg podijelili bodove

26

-- Oglas ---

U okviru 17. kola BHT Premijer lige Vitez je na svom terenu odigrao neriješeno protiv ekipe Širokog Brijega. Oba pogotka postignuta su u prvih desetak minuta susreta. Vitez je u 7 minutu poveo preko Velibora Đurića, dok je samo 3 minute poslije na 1:1 poravnao Kresinger.

Nakon utakmice održana je tiskovna konferencija, na kojoj su se prisutnima obratili treneri obje momčadi koji su se složili da je neriješen rezultat bio najrealniji ishod današnjeg susreta.

Na ovako teškom terenu niti jedna ekipa nije mogla igrati tako da su pogodci postignuti iz jedinih mogućih situacija, katastrofalne pogreške i prekida. Po meni su ovo bili uvjeti protiv nogometa, protiv nas, protiv ekipe Viteza i protiv svih gledatelja koji su došli. Mislim da je realan rezultat 1:1 i čestitam kolegi Karačiću i Vitezu na zasluženo osvojenom bodu”, rekao je Slaven Musa, trener gostiju.

Izuzetno bitna utakmica za nas, protiv jako kvalitetnog protivnika kao što je nogometni klub Široki Brijeg jer znamo s kakvim kadrom raspolaže. Mislim da smo mi u dobrom trenutku postigli zgoditak. Nažalost, prerano smo ga i primili, nakon samo tri minute, što nas je, na neki način, bacilo u nervozu. Smatram da smo u prvom dijelu mi kvalitetnije i bolje djelovali, međutim, u drugom dijelu je to bio Široki. No, zbog teškog terena, ali i izuzetno čvrste moje ekipe rezultat je ostao neriješen. Ovim putem čestitam mojim igračima, a Širokom Brijegu želim puno uspjeha u daljem natjecanju”, izjavio je strateg Vitežana, Branko Karačić.

Vitez: Tirić, Jurić, Muminović, Pezo, Livančić, Vidović (Stanić), Pilipović, Barišić, Kapetan, Anastasov (Jusufbašić), Đurić (Kantar).

Široki Brijeg: Soldo, Pandža (Marković), Barišić, Krstanović, Baraban (Crnov), Landeka, Ćorluka, Kožulj, Goodness (Buhač), Bralić, Kresinger.

Žuti kartoni: Vidović, Jurić (Vitez), Kožulj, Baraban (Široki Brijeg).