Valentin Plavčić: Cilj je biti među deset

32

-- Oglas ---

NK Vitez je opstanak u društvu najboljih bh. timova osigurao u posljednjem kolu BH Telecom Premijer lige, a rezultati koji su se “poklopili” ekipi Valentina Plavčića odgovarali su usprkos porazu u posljednjem kolu na gostovanju kod Travnika.

Ipak, za sezonu koja počinje 25. srpnja Plavčić zajedno sa svojim suradnicima ima već jasno postavljen cilj. 

“Cilj nam je narednu sezonu završiti među prvih deset kako bi Vitez i sljedeće sezone igrao u Premijer ligi. Rekonstrukcija ekipe je napravljena. Neki su igrači otišli, neki su došli, a mislim da će u narednim danima biti još dolazaka. Mislim da ćemo uz jedna dobar rad i dobru atmosferu uspjeti da se kondicijski, ali i tehničko-taktički, pripremimo za narednu sezonu gdje bi na domaćem terenu mi trebali biti ti koji će voditi glavnu riječ, a u gostima se prilagođavat protivničkoj ekipi”, rekao je Valentin Plavčić, še stručnog štaba NK Vitez u uvodu svog obraćanja prisutnim medijima pred početak priprema.

Vitez je planirao šest utakmica tokom priprema, a četiri će sasvim sigurno biti s premijerligašima, dok će dva duela biti s članovima Prve lige FBiH. Do 23. lipnja Vitežani će se pripremati na svom stadionu, a trenirati će jednom dnevno. (Sportsport.ba)