Užas: Rus pojeo djevojku iz BiH!?

16

Pojavljuje se sve više zastrašujućih detalja u slučaju ubojstva Mirele Batanović (20), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koju je u noći između 8. i 9. listopada, u svom stanu, u blizini austrijskog grada Salzbourga, nožem izbo njen dečko Aleksandar (20).

-- Oglas ---

 

Kako danas prenose austrijski mediji, između ostalih i Javni radio-televizijski servis Austrije (ORF), ne radi se samo o okultno-ritualnom ubojstvu, već se sumnja i na kanibalizam!

Naime, prema navodima medija, Aleksandar je nakon ubojstva na tijelu ubijene nožem urezao jedan okultni simbol, a zatim i odsjekao i pojeo neke dijelove Mirelinog tijela.

Državno tužiteljstvo u Salbourgu još nije ni potvrdilo niti demantiralo ove medijske navode, a rezultati psihološkog ispitivanja ubojice, kao ni konačni rezultati obdukcije tijela ubijene još nisu poznati javnosti.

Mirelin ubojica Aleksandar se od 20. listopada nalazi u istražnom zatvoru, a u ponedjeljak će ponovo biti izveden pred istražnog sudca. Sudski proces protiv njega mogao bi početi za tri mjeseca.

Podsjetimo, prema informacijama ORF, ubojica Mirele Batanović je već duže vrijeme provodio na raznim forumima i internet stranicama povezanim s okultizmom i nacizmom.

Kako je ORF ranije naveo, razlog ubojstva nije ljubomora, nego okultni ritual. Iako je ubojica tokom policijskog saslušanja izjavio da je morao ubiti Mirelu, jer ga je prevarila, ORF navodi da to nije istina. Prema njihovim saznanjima na tijelu ubijene je nožem bio urezan jedan okultni simbol. Isti izvori su tada priopćili da je Aleksandar Mirelu prvo silovao, a nakon toga ubio, piše Kurir.

Mirela i Aleksandar su bili u vezi oko godinu i pol dana, a nihovi prijatelji kažu da je bio bolesno ljubomoran. Ubojica je inače porijeklom Rus.

Njih dvoje nikada nisu živjeli zajedno, ali prema riječima onih koji su ih poznavali, bili su nerazdvojni. Međutim u posljednje vrijeme njihov odnos se mnogo promijenio. Prema navodima medija između Mirele i Aleksandra stalno su izbijale žestoke svađe. Posljednja se dogodila nedjelju dana prije ubistva./HMS/