Udruženim snagamo u prevenciji ovisnosti – poručuju roditelji učenika O.Š “Novi Travnik”

35

-- Oglas ---

Nakon uspješno održane radionice u Osnovnoj školi „dr. Boris Ćorić“ u Kreševo u sklopu projekta „Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje“, u utorak, 2. veljače održan je i susret za roditelje učenika Osnovne škole „Novi Travnik“ u Novom Travniku.

Na samome početku sve prisutne pozdravila je Ivana Klačar koja se zahvalila vjeroučiteljici Ireni Pranjić na pozivu i otvorenosti za suradnju s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ te roditeljima predstavila projekt. Predstavljajući projekt roditeljima je predstavljen i prvi regionalni ured za mlade Vrhbosanske nadbiskupije sa sjedištem u Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“ u Travniku koji učenicima Osnovne škole u Novom Travniku te ostalim mladim s područja županije Središnja Bosna pruža priliku za aktivnijim sudjelovanjem u mnogobrojnim aktivnostima koje realizira Centar za mlade „Ivan Pavao II.“

Nakon predstavljanja projekta, radionica na kojima će sudjelovati učenici Osnovne škole „Novi Travnik“ prisutne roditelje pozdravio je i Josip Milanović, koji je predstavio petodnevni ljetni „Offline“ kamp na kojem će djeca bez interneta raditi na socijalizaciji kroz društvene, kreativne, zabavne i duhovne sadržaje. Na samom kraju prisutnim roditelja zahvalio je na dobrodošlici i pokazatelju da jedino udruženim snagama možemo raditi za dobro onih na kojima svijet ostaje.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ još jednom zahvaljuje vjeroučiteljici Ireni Pranjić na gostoprimstvu i dobrodošlici.

Projekt podržao World Vision./mladicentar.org