Turističko naselje “Čardaci” ; Nastavlja s ulaganjem u turističke sadržaje – otvara se Fitness centar “Plavi mačak” (FOTO)

1208

Etno selo “Čardaci” – Vitez pored dosadašnje iznimne turističke ponude (Restoran “kod Mlina”Vodeni park “Ribica” – VitezEtno Selo “Čardaci”Pivnica “kod Crnog Mačka”, wellnes &spa centra, otvora i fitness centar „Plavi Mačak“ koji predstavlja nastavak strategije ulaganja u zdravstvene i rekreacijske sadržaje turističkog centra. Čak i ako niste sportski tip i fitness entuzijast, teško ćete ostati ravnodušni na dizajn i trud uložen u svaki dio prostora od 900 kvadrata.

U interijeru koji prati dizajnersku priču etno sela dominiraju drvo i metal, a svaki dio prostora poštuje sadržaj kojemu je namijenjen. Moderni prostor osmišljen je u suradnji sa sportskim stručnjacima i trenerima, pa su u svakoj zoni postavljene sprave, oprema i podovi prilagođeni posebnim vrstama treninga.

Od ulaznih vrata dolazi se najprije do Health caffea gdje se članovi mogu opustiti i družiti prije i poslije vježbanja, ali i osvježiti različitim vrstama niskokaloričnih napitaka, proteinskih shakeova i ostalih preparata koji nadopunjuju kvalitetan trening.

Fitness centar podijeljen je u tri zone za treniranje, ovisno o programu i tipu treninga koji preferirate, a u njemu istovremeno može trenirati pedeset ljudi. Opremljen je s više od 50 različitih sprava te popratnim rekvizitima za treniranje, a dugi stakleni zid pruža pogled na cijeli kompleks Etno sela „Čardaci“.
U funkcionalnoj sali smješteni su kavez za funkcionalni trening, užad za penjanje, švedske ljestve, utezi te ostale sprave i rekviziti potrebni za vježbanje, a ova je zona namijenjena grupnim treninzima s trenerima. Kombinirana sala osmišljena je za potrebe različitih aktivnosti, od treniranja plesa do rada s fizioterapeutom. Pored standardne opreme za grupne treninge, ova zona sadrži i sve rekvizite za rad s osobama koje imaju zakrivljenje kralježnice ili skoliozu.

Fitness centar „Plavi Mačak“ osigurao je svojim članovima i posebne pogodnosti za korištenje spa oaze (relaks zona, hidromasažni bazen, turska kupelj i finska sauna) u spa centru „Čardaci“, a na raspolaganju su im i različite vrste masaža, te zdravstvenih i opuštajućih tretmana.

Nakon obilaska može se zaključiti da je ova teretana prilagođena iskusnim vježbačima koji će u njoj pronaći sve sadržaje za kvalitetan trening, ali i apsolutnim početnicima koji se za savjete mogu u svakom trenutku obratiti jednom od trenera.

Ukratko, opravdanja za nevježbanje sve je manje, a moderni prostor fitness centra „Plavi Mačak“ sigurno će vas motivirati da počnete redovno voditi brigu o svom zdravlju i formi.