TRAGEDIJA u BIH: Haris je u 14 sati diplomirao, a sat vremena kasnije – poginuo

816

Haris Kahrimanović (26) poginuo je u ponedjeljak u stravičnoj prometnoj nesreći u Orahovici Donjoj kod Gračanice u BiH. Golfom 5 podletio je pod cisternu i poginuo na mjestu.

Kako javlja portal Doznajemo.comHaris je u 14 sati majci Hanifi poslao SMS da je diplomirao na fakultetu u Tuzli i poručio joj da tu večer namjerava proslaviti s društvom. Poginuo je iza 15 sati. Nije uspio ni stići do rodnog Stjepan Polja.

U Stjepan Polju, gračaničkom naselju, velik broj mještana došao je na sprovod mladića. Mještani tvrde da ne pamte toliki broj ljudi na jednoj sahrani. Pred kućom žalosti stigle su stotine ljudi, a bolnu tišinu presijecali su jecaji Harisovih najbližih. Oca Sejada, koji je jedva stajao na nogama, nitko nije mogao utješiti. On je u Hrvatskoj osnovao građevinsku firmu, obrazovao djecu kojoj je posvetio cijeli život. Uplakane majka Hanifa i djevojka Sabina milovale su Harisov lijes.

– Dragi Allah je tako htio. Uzeo ga je k sebi. Za petak, 3. studeni, bilo je zakazano vjenčanje, ali nije bilo suđeno. Sudbina nije htjela da djevojka Sabina na ruku stavi vjenčani prsten. Umjesto svadbe i proslave diplome, sada ga sahranjuju – rekla je susjeda ožalošćene obitelji.