- oglas -

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO I POLICIJU: Muškarac istovremeno “oženjen” s 20 “žena” – najmlađa ima samo 9 godina!

Pročitajte i ovo

Tragedija u Travniku: Pronađeno beživotno tijelo oca sedmero djece

Policijska stanica Travnik jučer je zaprimila dojavu o pronađenom beživotnom tijelu muške osobe. Naime, PS Travnik obratila se muška osoba,...

Bolne riječi oca ubijenog Almira Raščića za “Avaz”: Ne dao Bog nikome da dijete treba ukopati

Ne dao Bog nikome da dočeka da svoje dijete ukopa, ovo su riječi kojima je počeo svoju ispovijest za...

U Busovači obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika PPN “Ludvig Pavlović”

Danas je udruga nositelja ratnih odličja HVO Busovača u suradnji sa udrugom dragovoljaca Busovača i pripadnicima postrojbe Ludvig Pavlović...
- Advertisement -

Amerikanac Samuel Rappylee Bateman (46) istovremeno je oženjen s 20 “žena”. Mnoge od njih nisu bile ni punoljetne kad su mu postale “žene”. Najmlađa djevojčica imala je samo devet godina.

- Advertisement -

FBI je prije nekoliko dana obavio više detalja o ovom slučaju.

Prema priopćenju FBI-a kojeg prenose američki mediji, Samuel Rappylee Bateman je vođa male skupine mormona koji su se odvojili od svoje glavne crkve. Nastala u SAD-u, zajednica je poznata po dopuštanju poligamnih veza. Muškarac dakle može imati nekoliko žena. Američke Sjedinjene Države dopuštaju takve brakove među Mormonima.

Ali Samuel Rappylee Bateman je ekstreman toliko da ga se odrekao čak i bivši vođa zajednice Warren Jeffs. Policajci koji su u rujnu zaustavili Samuela Rappyleea Bateman na ulici u Flagstaffu u Arizoni šokirali su se kad su u njegovoj prikolici za konje pronašli mlade djevojke i djecu.

Policija je vidjela dječje prste kroz otvor prikolice, a tijekom pregleda u prikolici su pronašli tri djevojčice koje imaju od 11 do 14 godina. U prikolici je bio kauč i kanta koja je služila kao WC.

U automobilu su još bile dvije žene te dvije djevojčice mlađe od 15 godina. Policija je uhitila 46-godišnjaka, ali ga je nedugo zatim ponovno pustila. Bateman se potom vratio u Colorado City. Tamo ga je nekoliko dana kasnije uhitio FBI. Pretpostavljali su kako bi mogao uništiti dokaze što je on i pokušao. Iz policijskog pritvora je obavijestio svoje pratitelje da će obrisati dokumente i podatke, piše između ostalog britanski list “Daily Mail”.

Incest, grupni seks, trgovanje ženama u svrhu seksualnih odnosa

Savezni agenti iz FBI-a preuzimaju istragu i otkrivaju užasne stvari u grupi. Samuel Rappylee Bateman je navodno nudio vlastite kćeri za seks s drugim muškarcima. Čak je jednu kćer sam doveo do muškaraca. Prema dokumentima koje je FBI objavio optužbe uključuju incest, grupni seks između odraslih i maloljetnika i trgovinu djecom u svrhu seksa.

Neki dokumenti daju detaljnije podatke o njegovim postupcima. Navodno je Samuel Rappylee Bateman rekao jednom paru koji je bio zainteresiran za poligamnu strukturu sekte da mu je “nebeski otac” rekao “da je najvrednije što ima vrlina Djevojke”.

Prema optužnici, čak je i gledao muškarce kako imaju seksualne odnose s djevojkama. Najmlađa djevojčica je imala samo 12 godina! Sam Samuel Rappylee Bateman navodno je bio oženjen s 20 “žena”, od kojih je većina mlađa od 15 godina. Najmlađe je još dijete i ima samo devet godina!

Paru u Coloradu je predstavio i svoje supruge. Dovezao se u velikom terencu punom djevojaka i žena i sve im ih predstavio kao svoje supruge.

Batemanovoj sekti navodno pripada oko 50 ljudi. Za svoje sljedbenike sebe naziva “prorokom”.

Nadležni savezni tužitelj rekao je u rujnu da su vlasti odvele neku djecu iz zajednice. Gdje se trenutačno nalaze nije poznato.

Prema podatcima FBI-a, sam B. u početku ne bi trebao biti optužen za zlostavljanje djece već za trgovinu u svrhu seksa. Vjeruje se da je vozio djecu na mjesta u Arizoni, Utahu, Nevadi i Nebraski kako bi drugi sudjelovali u seksualno nedopuštenim radnjama. Nije jasno kada će započeti sudski proces i hoće li biti pridodane druge optužbe, prenosi Fenix-magazin.de.

Centralna.ba

Najnovije vijesti

Tragedija u Travniku: Pronađeno beživotno tijelo oca sedmero djece

Policijska stanica Travnik jučer je zaprimila dojavu o pronađenom beživotnom tijelu muške osobe. Naime, PS Travnik obratila se muška osoba,...

Bolne riječi oca ubijenog Almira Raščića za “Avaz”: Ne dao Bog nikome da dijete treba ukopati

Ne dao Bog nikome da dočeka da svoje dijete ukopa, ovo su riječi kojima je počeo svoju ispovijest za "Avaz" Muhidin Raščić, otac ubijenog...

U Busovači obilježena 30. obljetnica pogibije pripadnika PPN “Ludvig Pavlović”

Danas je udruga nositelja ratnih odličja HVO Busovača u suradnji sa udrugom dragovoljaca Busovača i pripadnicima postrojbe Ludvig Pavlović upali li svijeća na mjestu...

Konaković: Refik Lendo može pokušati zaustaviti život u FBiH, a zna kakva će biti reakcija javnosti

Novoimenovani ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković kazao je, nakon što je imenovan na tu poziciju, da BiH ima mnogo posla u tom sektoru...

Ovo je trenutno najpopularnija pjesma na svijetu: 105 milijuna pregleda na YouTubeu!

Mogu sama sebi kupiti cvijeće Napisati svoje ime u pijesku Pričati sama sa sobom, satima Reći stvari koje ti ne razumiješ Mogu sama sebe odvesti na ples I mogu...

Povezane vijesti