Skandal u Španjolskoj: Real bi mogao ostati bez tri naslova

99

Realov košarkaš priznao je da je platio 35.000 eura menadžeru za lažnu putovnicu koju je, kako tvrdi, dobio od nekoga iz Reala da bi klubu otvorio mjesto za još jednog stranca.

Marcus Slaughter (32) igrao je u Realu do 2015. godine, a godinu ranije dobio je putovnicu Ekvatorijalne Gvineje pa više nije bio stranac što je Realu otvorilo mjesto za još jedno strano pojačanje. No zbog načina na koji je američki košarkaš dobio putovnicu, a tvrdi da je platio za izradu lažne, Real bi mogao ostati bez tri titule!

Real je u toj sezono osvojio španjolsko prvenstvo i kup ispred Barcelone te Euroligu pobjedom protiv Olympiakosa u finalu. Slaughter koji danas igra za Darušafaku svjedočio je na španjolskom sudu o tome kako je dobio putovnicu Ekvatorijalne Gvineje priznavši da je platio 35.000 eura svom menadžeru za lažnu putovnicu koju je, kako tvrdi, dobio on nekoga iz Reala. Španjolci pišu kako je Slaughter ovim svjedočenjem stavio Real u jako nezgodnu poziciju.

U isto vrijeme, Barcelona i Olympiakos slave, jer Real je u finalu prvenstva i kupa nadigrao Katalonce, a isto je ponovio u finalu Eurolige protiv grčkog kluba.