Severina i Igor se razvode, pjevačica se viđa s hrvatskim moćnikom?

440

Hrvatska pjevačica Severina Kojić već izvjesno vrijeme planira da se razvede od Igora Kojića jer se tajno viđa s jednim hrvatskim moćnikom, navodi Srpski telegraf. Naime, kako za ovaj medij tvrdi izvor iz Hrvatske blizak pjevačici, Kebina snajka uživa pored deset godina starijeg biznismena iz Splita koji ima veze i s politikom.

– Severina i Igor već duže vrijeme imaju krizu u braku, jer se pjevačica tajno viđa s jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim u tamošnjim krugovima. Pjevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa s Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude sretna s moćnim Splićaninom, međutim i sama zna kakav bi to odjek imalo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba non-stop na usluzi, prati je na nastupima, s kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj sve što može. Svakako bi naišla na osudu što ga je varala i na kraju ostavila – otkriva sugovornik iz Hrvatske.

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronijela vijest da se Severina Kojić žestoko zamjerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na obiteljskom slavlju u Loznici. Navodno, pjevač se tada smrtno naljutio što ga Seve nije ispoštovala, pišu mediji u Srbiji.

– Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na “njenom nivou”, pa da zato izbjegava njegovu obitelj. Nakon toga Seve nije kročila nogom ni u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi – tvrde upućeni.

Budući da se u medijima sve češće mogu pročitati vijesti da je brak Severine i Igora u velikoj krizi i da se razvode, hrvatska pjevačica odgovorila je na te glasine tako što je s fanovima podijelila fotografije iz rodnog Splita na kojima se ljubi sa svojim mužem.

 

Dnevnik.ba