Rasplesani mladi fratar postao hit na internetu

47

Rasplesani fratar, koji se odazvao “Hodu za život” u Zagrebu, postao je hit na društvenim mrežama. Veseli fratar je u kratkom vremenskom roku svojim plesom oduševio mnoge. 

Kad braniš život izgledaš ovako!

Kad činiš dobro, radostan si. Kad braniš život sretan si jer i sam si živ, a još si sretniji ako možeš izboriti tu sreću za one koji nemaju pravo glasa. To je sve. Život je sve!

Hrvatska je vesela, radosna, miroljubiva, a to pokazuje i fratar koji radošću oduševljava Hrvatsku! Pogledajte kako pleše i uveselite si dan! Bravo za Hrvatsku, bravo za nerođene, bravo za obitelj. Organizatori javljaju da je na Hodu za život preko nevjerojatnih 15 tisuća ljudi! To je je tako kad Bog djeluje u ljudima!

Inače, u subotu, 21. svibnja 2016., održan je prvi Nacionalni Hod za život. Pod geslom „Za život, obitelj i Hrvatsku“ hodalo se od Trga kralja Tomislava do Trga bana Jelačića.

Hod je organizirala građanska inicijativa „Hod za život“ koju čine brojni pokreti, udruge poput SKAC-a, U ime obitelji, Molitvene zajednice Srce Isusovo, Neokatekumenski put te brojne obitelji i pojedinci.