Priču o Milijani i Milojku prate i Britanci: Ne mogu se načuditi

107

Britanski mediji nisu propustili ni Milijanino tuširanje s ljubavnikom, kad ju je Milojko izvukao van i rekao da može raditi što želi jer ga više ne zanima…

Odnos između Milijane Božić (21) i njezinog supruga Milojka Božića (74) ne prati samo regija već su za njih doznali i britanski mediji. Posljednja njihova objava tiče se njihovog razvoda nakon što je Milijana prevarila supruga s, kako su britanski mediji napisali, ‘drugim umirovljenikom’.

Spomenuli su srpski reality show ‘Parovi’ u kojem se Milijana ljubila s Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60), dok je Milojko s kojim je u braku bio u istoj prostoriji. Nisu propustili ni Milijanino tuširanje s ljubavnikom, kad ju je Milojko izvukao van i rekao da može raditi što želi jer ga više ne zanima.

Britanskim medijima očito je tema Milijane i Milojka vrlo zanimljiva budući da su naveli još nekoliko muškaraca s kojima se Milijana spetljala, iako je u braku s Milojkom. Spomenuli su i Milojkovog starijeg rođaka s kojim se Milijana fotografirala gola u krevetu.

Njihovi čitatelji ne mogu se načuditi ovoj kombinaciji i njihovim potezima pred TV kamerama.  – Ovo je potpuno ponižavajuće. Naši realityji su sje*ani, ali ovo je ipak previše – potužio se jedan od čitatelja portala.

24sata.hr