Predstava “Ja mahaluša” 26. veljače u Busovači

22

Sto i trideset sedma izvedba velikog pozorišnog hita „Ja, mahaluša“ igrat će se pred publikom u Busovači, 26. veljače u Kino Theatre u 20 sati. Ovo će biti prvi put da najgledanija predstava u BiH zaigra pred Busovkama i Busovljacima.

-- Oglas ---

„Ja, mahaluša“ je kabare koji je ujedinio sve generacije, različitih zanimanja i statusa, jer, između ostalog, publiku ne dijeli po zvanju, znanju i obrazovanju nego je otvoren za svakoga koji je spreman zabaviti se, a pri tome potpuno otvoriti oči za ono što se zbiva u nama i oko nas.

Scenski život „mahalanja“ i otpočeo je s „Mahalušom“ koja je na muzičko-scenski način ispričala našu realnost koristeći se jezikom žargona, imitacije, pjesme, vica i šale.
Radost ponovnog igranja „Mahaluše“ podijelit će se i pred busovačkom publikom željnom dobre komedije. Bit će to još jedno izvođenje ovog prvog bh. originalnog kabarea koji je dobio naklonost na desetine tisuća poklonika.

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne tačke. Predstava je rađena prema bestseleru Indire Kučuk-Sorguč „Ja, mahaluša“ a glavnu ulogu tumači Nela Đenisijević koja je dosadašnjim izvođenjima pobrala sve simpatije publike. Uz Nelu u predstavi igra Nenad Tešić kao Mr BiH, a oboje plijene svojom izvanrednom komikom i prvoklasnom interpretacijom koju je do sada vidjela publika na tri kontinenta. Samo u prošloj godini ovaj je hit doživio ovacije u Hrvatskoj, Švedskoj, Austriji, Holandiji i Australiji. Za ovu hit komediju uvijek se traži karta više što će, ne sumnjamo, dogoditi se i u Busovači. Dođite na terapiju mahalanja – slogan je ove sjajne komedije koja govori o tome kako to Bosanac vodi ljubav a kako na to reagira smjerna Bosanka.

Cijena ulaznice je 10KM. Karte možete kupiti kod konobara u našem kafiću od četvrtka 19.2., a rezervirati na mail kinotheatre@gmail.com

FB event: http://j.mp/kinojamahalusa