- oglas -

POZNATA GLUMICA OVISNA O SEKSU: ‘Žonglirala sam s više muškaraca odjednom, ali ni to nije bilo najgore…

Pročitajte i ovo

Plenković o Raspudiću: Neće valjda prvi dan zaplakati!

Hrvatski premijer Andrej Plenković u Zadru je komentirao međusobne napade između Gordana Jandrokovića i Nine Raspudića.‘Nisam ja primijetio da...

Mušić: Neće Čavara odgovoriti Dodiku kada ovaj kaže da je «trebalo streljati sve na Bleiburgu»

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Edin Mušić ocijenio je sramotnim otvoreno pismo koje je predsjednik...

TV show u kojem se 15 muškaraca natječe da ovoj ženi naprave dijete

Čak 15 muškaraca natječu se tko će napraviti dijete 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom showu Labor of Love.Show vodi Kristin...
- Advertisement -
Kada je konačno shvatila koliko je zapravo usamljena i koliki je kaos stvorila u svojoj glavi i životu, odlučila je podvući crtu i prijaviti se na program odvikavanja

Američka glumica Brianne Davis-Gantt otvoreno je progovorila o svojoj ovisnosti o ljubavi i seksu. Njezino eksperimentiranje s muškarcima započelo je još u dobi od 13 godina, ali dno je dotaknula znatno kasnije.

“Voljela sam imati više partnera odjednom, pogotovo ako su živjeli u različitim gradovima i nikada ne bi uspjeli naletjeti jedan na drugoga. Obično sam jednoga imala i u Los Angelesu. Više partnera u isto vrijeme držalo me opreznom, jer je žongliranje lažima veliki dio ovisnosti o seksu i ljubavi”, započela je svoju ispovijest za Huff Post.

Najveća fantazija bila joj je, kaže, sposobnost spajanja osobnosti trojice, pa čak i četvorice muškaraca da bi dobila onoga savršenog. Svaki od partnera imao je nešto što joj je odgovaralo i trebalo da bi se osjećala bolje.

“Osjećala sam emocionalnu sigurnost od jednoga, financijsku sigurnost od drugoga, seksualnu kemiju s trećim i dobru staromodnu vibru ‘najboljeg prijatelja’ s nekom budalom. Bili su poput vrata koja se okreću, sve što mi je u tom trenutku trebalo da bih se osjećala ispunjeno”, objasnila je.

‘Bilo je to kao kod alkoholizma’

“Vaš trenutak ‘dna’ jest onaj kada se cijeli svijet ruši oko vas, gledate sav taj užasan nered koji ste napravilii i razmišljate u sebi: ‘Sr**e, napravila sam svu ovu dramu i sada moram shvatiti kako se izvući iz katastrofe od života koji sam stvorila”, opisala je Davis-Gantt.

Ona je do te točke došla u trenutku kada je shvatila da ima velik problem i da mora krenuti na anonimne susrete seksualnih i ljubavnih ovisnika. Taj se program sastoji od 12 koraka.

“Bilo je to kao kod alkoholizma, jednostavno nisam mogla prestati, bila sam ovisnica. Osim što je sve to bilo moralno pogrešno i okrutno prema drugom ljudskom biću, sve to vrijeme zapravo nikomu nisam bila dostupna. Nikad ih nisam gledala kao ljude kakvi jesu, već kao ljude koje sam željela vidjeti”, ispričala je glumica i prisjetila se jedne neugodne situacije.

Muškarce je koristila kao drogu

Naime, dvojica muškaraca s kojima se viđala u isto vrijeme, susrela su se i tražili od nje objašnjenje. Sve što im je tada mogla reći bilo je ponavljanje koliko joj je žao, iako, priznaje, to nije uistinu mislila. Ali nije imala pametnije rješenje…

“To je mogao biti trenutak u kojemu sam trebala shvatiti da sam zabrljala, ali ne. Umjesto toga, ja sam se osjećala kao da lebdim izvan tijela i gledam na cijelu tu situaciju kao na neku sapunicu. Zapitala sam se nedostaje li meni neki gen zbog kojega ne marim za druge, zbog kojega sam hladna kuja. Bila sam tako ukočena, poželjela sam umrijeti. Povrijedila sam dvije osobe koje to nisu zaslužile. Zašto sam takva?”, konstantno se pitala.

Kao ovisnica o seksu, glumica priznaje da je u svojim trenucima krize muškarce koristila kao drogu. No, i to joj je prestalo biti zabavno. Opsesivno je koketirala i pokušavala biti u središtu pozornosti. Kada bi jedan partner nestao iz njezina života, odmah je tražila novoga. Morala ih je imati nekoliko u isto vrijeme.

Prvi sastanak otvorio joj je oči

“Ta ovisnost govorila mi je da sam nitko i ništa bez muškaraca i njihove pažnje, ljubavi i snage. Nema ništa seksepilno i uzbudljivo u iskorištavanju nekoga drugog kako biste se vi osjećali ‘high’. Previše puta sam to radila i postala sam umorna, izgorjela sam. Postala sam jadna”, priznaje Brianne.

Kada je konačno shvatila koliko je zapravo usamljena i koliki je kaos stvorila u svojoj glavi i životu, odlučila je podvući crtu i prijaviti se na program odvikavanja. Bilo joj je vrlo neugodno na prvom sastanku.

“Sjedila sam u neudobnom metalnom stolcu i u sebi bila goropadna, moj je ego bio izvan kontrole. Razmišljala sam kako svi ti ljudi nisu kao ja. Što ako me netko prepozna? A tada je taj rokerski tip počeo govoriti i dijeliti svoju priču. Šokirala sam se jer je pričao moju priču. Činilo mi se nemogućim imati toliko sličnosti s tim čovjekom. I on je priznao da je o tim anonimnim sastancima najprije imao mišljenje kao o nečemu za nakaze i gubitnike. Nije vjerovao da i on pripada tamo. Čak je rekao da je mislio zbrisati s prvog sastanka, na što sam se glasno nasmijala jer je to i meni proletjelo kroz glavu”, prisjetila se glumica.

‘Ako je njemu uspjelo, može i meni’

A onda je on nastavio o tome kako je već sedam godina “čist” i koliko mu je to promijenilo život nabolje. Rekao je da se napokon osjeća ispunjeno, mirno i sretno. Čak se i oženio i vodi miran obiteljski život, iako je mislio da je to za njega nemoguće.

“Dok je govorio, osjetila sam trenutak mira. Prvi sam put u život nekamo pripadala i nisam bila sama u svojoj borbi. To mi je davalo nadu. Ako je njemu uspjelo, može i meni. To je bilo prije više od deset godina. Još se sjećam njegova lica, spasio mi je život te večeri u onome crkvenom podrumu. Zauvijek ću mu biti zahvalna na autentičnosti i iskrenosti. Sada je moj red pomagati drugima da izađu iz te tame”, zaključila je.

Brianne Davis-Gantt, koju domaća publika poznaje iz hit serije “Lucifer”, danas je u sretnome braku i majka je uskoro dvogodišnjega dječaka. Potpuno je posvećena svojoj obitelji, svojemu programu i sebi.

IZVOR. Net.hr

Najnovije vijesti

Plenković o Raspudiću: Neće valjda prvi dan zaplakati!

Hrvatski premijer Andrej Plenković u Zadru je komentirao međusobne napade između Gordana Jandrokovića i Nine Raspudića.‘Nisam ja primijetio da...

Mušić: Neće Čavara odgovoriti Dodiku kada ovaj kaže da je «trebalo streljati sve na Bleiburgu»

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Edin Mušić ocijenio je sramotnim otvoreno pismo koje je predsjednik FBiH Marinko Čavara uputio “neimenovanim...

TV show u kojem se 15 muškaraca natječe da ovoj ženi naprave dijete

Čak 15 muškaraca natječu se tko će napraviti dijete 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom showu Labor of Love.Show vodi Kristin Davis, najpoznatija po ulozi konzervativne...

HSP BiH traži od HNS-a prekid suradnje s Dodikom nakon njegove izjave o Bleiburgu

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik svojom je izjavom kako je “sve na Bleiburgu trebalo pobiti” potaknuo brojne reakcije u BiH, a iz Hrvatskog narodnog...

TOMAŠEVIĆ O DODIKOVIM IZJAVAMA: Čovjek zanijemi kad čuje takve riječi

Izjava člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika kako je na Bleiburgu “trebalo sve pobiti” vrhunac je bezdušnosti i dokaz potpunog izostanka osjećaja za...

Povezane vijesti