Potpisan ugovor projekta šetnica u Novom Travniku

337

Jučer je potpisan ugovor o izvođenju radova na projektu šetnica u Novom Travniku koji financira Omladinska Banka i Fondacija Mozaik.

Neformalna grupa mladih u sastavu: Marijan Marjanović, Nikola Vuković, Stjepan Andrijašević i Sanja Marjanović odlučili su obnoviti poznato šetaliste Novotravničana u naselju Bare pored rijeke Jaglenice.

Kako nam je kazao voditelj projekta Marijan Marjanović cilj projekta je urediti šetnicu i obnoviti klupe, odnosno vratiti joj nekadašnji sjaj. Ovime pokazujemo da se uz volju trud i rad sve može.

Zamislite kada bismo mogli aplicirati na velike projekte prekogranične suradnje IPA projekte i druge koji bi našoj Općini omogućili brži razvoj na svim poljima.

Ovim putem želim se zahvaliti poduzeću Rovokop i vlasniku Ivanu Aniću, MZ Bare i predsjednici Blaženki Adžaip, firmi Vuković d.o.o, poduzeću Vilenica čistoća, te svim građanima koji su sudjelovali u dosadašnjim akcijama uređenja šetnice, kazao je Marjanović.
U narednom periodu očekuje se postavljanje klupa gdje su nekada bile, sadnju stabala i ukrasnog bilja te čišćenje i finalno uređenje same šetnice.

Projekat će biti realiziran do kraja kolovoza a učesnici pozivaju sve koji mogu pomoći da se uključe u njegovu realizaciju.