Pokušaj ubojstva: Pucano na bivšeg policajca

574

Bivši policajac iz Trebinja Darko Gurović, ostao je neozlijeđen, nakon što je, za sada nepoznato lice, pucalo na njega u Hercegnovskoj ulici u Trebinju. Pucnjava se dogodila tri sata iza ponoći u Hercegnovskoj ulici, u kojoj stanuje Gurović. Gurovića je, kako saznaju “Nezavisne”, do stambene zgrade u Hercegnovskoj ulici u kojoj živi, dovezao prijatelj, a kada je izlazio iz automobila nepoznati počiniltelj je zapucao.

Od ozljede su ga, najvjerojatnije, sačuvali okolni automobili na parkingu zgrade, jer su na jednom vozilu marke FIAT i jednom golfu ostale rupe od metaka. O svemu će se naknadno izjasniti Okružno javno tužiteljstvo u Trebinju.

U policiji je samo potvrđeno da je očevid okončan, da je djelo okarakterizirano kao ubojstvo u pokušaju, te da će se o svemu naknadno izjasniti. Gurović, koji je nekada bio pripadnik tadašnjeg Centra javne bezbjednosti Trebinje, bio je osuđivan zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga prije dvije godine kada je pred Tužiteljstvom BiH sporazumno priznao krivicu za ovo kazneno djelo.