Ove nedjelje održavanje završne manifestacije – turnir u mini odbojci 3 protiv 3

76

Odbojkaški klub Victory i Općina Novi Travnik uspješno sprovode projekat po LOD metodologiji.
Planirana aktivnost u sklopu realizacije projekta “Promocija zdravih životnih stilova kroz zabavnu školu odbojke” je održavanje završne manifestacije – turnira u mini odbojci 3 protiv 3 za polaznike zabavne škole odbojke, učenike osnovnih škola u kojima je rađena prezentacija i klubove iz Bosne i Hercegovine koji će svojim dolaskom uveličati manifestaciju i doprinijeti da realizacija projekta zaživi na znatno širem području.
Očekuje se učešće preko 200 mladih odbojkaška koji će igrati u pet takmičarskih kategorija po uzrastu i na više odbojkaških mreža.
U ovom projektu očekujemo veliki broj učesnika i onih koji će u ulozi posmatrača i navijača doći i podržati realizaciju projekta vrlo važnog u odgoju i obrazovanju naše djece koja će dobiti ispravnu sliku zdravog života kroz edukaciju i sport što im daje manje slobodnog vremena koje je vrlo često među osnovnim uslovima ulaska djece u ovisnosti.
Turnir se održava u Sportskoj dvorani Novi Travnik u nedjelju 03.11.2019. s početkom u 10 sati. Prijave su još uvijek otvorene i svi su pozvani!
okvictory2009@hotmail.com