Olmo na putu povratka u Barcelonu

24
Soccer Football - 2019 UEFA European Under-21 Championship - Final - Spain v Germany - Dacia Arena, Udine, Italy - June 30, 2019 Germany's Nadiem Amiri in action with Spain's Dani Olmo REUTERS/Alberto Lingria

Kako javlja katalonski list Mundo Deportivo, desna ruka sportskog direktora Barcelone, Ramon Planes u utorak je gledao utakmicu mladih repezentacija Španjolske i Crne Gore, a razlog njegovo dolaska bio je samo jedan – Dani Olmo.

Dogodilo se da je imao itekako što vidjeti, najbolji Dinamov igrač zabio je dva gola nakon samo osam minuta igre, točnije u 3. i 9., te tako s ta dva gola direktno svojoj reprezentaciji donio pobjedu od 2:0.

Planes je svjestan situacije. Olmo želi nastaviti karijeru u jačem klubu i ligi, Dinamo nije našao kupca za novce koje traži za njega, igrač ima ugovor do 2021. i nećka se da produži novi pod, za ovdašnje pojmove, basnoslovnim uvjetima.

Mediji špekuliraju s tim da Barcelona želi Olma nazad već na zimu, a što će se do tada dogoditi i hoće li produžiti ugovor, kao i namjerava li katalonski div mečirati potraživanja iz Maksimira, ostaje da vidimo.