Održana 10. sjednica ŽO HDZ BiH ŽSB

23

-- Oglas ---

Dana,  23. kolovoza  2016. godine u Vitezu   održana je  10. redovita sjednica Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna  u proširenom sazivu s ministrima  u  Vladi KSB imenovanim na prijedlog HDZ BiH i predsjednicima OO HDZ BiH u ŽSB.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Nikola Grubešić. Razgovaralo se o aktualnom političkom stanju u BiH,  naglaskom na  stanje u Županiji Središnja Bosna. Dok je posebna točka dnevnog reda bila izvješće  predsjednika općinskih odbora HDZ BiH u ŽSB,  koji su članove ŽO i dužnosnike HDZ BiH upoznali o do sada završenim aktivnostima za Lokalne izbore 2016. god., onima koje su u tijeku  ali  i problemima s kojima se susreću u svojim lokalnim zajednicama.

Nakon analiziranja rada stranke na terenu, Županijski odbor je dao maksimalnu potporu područjima kojima je pomoć u izbornom procesu potrebna.

Županijski odbor HDZ BiH ŽSB  je na svojoj jučerašnjoj sjednici dao potporu listi HDZ RH na prijevremenim Izborima za zastupnike u Hrvatski Sabor, a posebice kandidatima XI izborne jedinice među kojima su kandidati iz ŽSB,  te upućuje poziv biračima za  aktivnu i prethodnu registraciju  koju je moguće izvršiti do srijede 31. kolovoza 2016. godine.