Održan seminar na temu ”Upravljanje ljudskim potencijalima”

31

U organizaciji Terenskog ureda OESS Travnik, Misije u Bosni i Hercegovini dana 29.10.2013.godine, u Franšiznom centru BiH održan je trening o upravljanju ljudskim potencijalima.

 

Trening je organiziran u suradnji sa predstavnicima općine Vitez (Općinski načelnik, Predsjednik OV Vitez, pomoćnici načelnika i direktori javnih ustanova i poduzeća općine Vitez) u sklopu programa OESS-a “Potpora demokratskom upravljanju”. Teme su usmjerene na nekoliko ključnih aspekata upravljanja ljudskim potencijalima, uključujući: analizu interne organizacije, stručno usavršavanje, godišnje ocjenjivanje rada, komuniciranje i disciplinski postupak.
Trening je vodio stručnjak u oblasti upravljanja ljudskim potencijalima, koji je naglasio posebnu potrebu da JLS kontinuirano vrše analizu interne organizacije u cilju uspostave efektivnog mehanizma upravljanja ljudskim resursima i uspostave Odjeljenja za razvojne projekte i predpristupne integracije sa svrhom poboljšanja pružanja usluga građanima i razvoja lokalne zajednice.