Novi Travnik: Strujni kabel pao sa bandere na ulicu kojom djeca prolaze u školu, iz općine i Elektroprivrede poručili da nisu nadležni!?

225

Zabrinuti građani upozorili su da je nakon rušenja stabla u centru grada iza radnika lokalnog komunalnog poduzeća na ulici ostao kabel za koji ne znaju je li pod naponom, sve uredno prijavili svim relevantnim ustanovama i poduzećima, no dobili su odgovor kako sasvim moguće opasni strujni kabel nije – ničija nadležnost.

Naime, kako nam je kazala slušateljica Nikolina, osobno je upozorila Općinu i Elektroprivredu HZHB da je na ulici kojom u školu svaki dan prolazi stotine djece moguće opasan strujni kabel.

Naprije su mi komunalci rekli da to nije njihov posao da sklone, a potom i iz općine i Elektroprivrede jasno stavili do znanja da neće ništa poduzeti jer također nije njihova nadležnost. Onda tko treba ukloniti taj kabal ili da čekamo da se nešto, ne dao Bog, dogodi?, kazala je slušateljica.

Zaista, na slikama koje nam je poslala vidi se kako djeca diraju kabel za koji je za sada samo jasno da je pao sa električnog stupa.

 

Drukčiji.ba