Nova BH od danas počinje emitiranje programa

399

Bosna i Hercegovina od utorka će imati novu komercijalnu televiziju s nacionalnom frekvencijom koja starta od 14.00 sati pod imenom Nova BH.

Nova BH je članica portfolija grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz te televizije.

Programska i produkcijska ekipa Nova BH strateški je odredio pravac najmlađe komercijalne televizije u BiH s nacionalnom pokrivenošću i želi odgovoriti izazovima koje donosi nova era televizijske industrije.

Uz bogatu programsku shemu za predstojeću sezonu, s vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom, iz Nove BH najavljuju da će u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020., koje će se igrati u 12 europskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitirano na Nova BH.

Novi TV kanal prenosit će i kvalifikacije “Zmajeva” za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a srijedom i najelitnije natjecanje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021.