Nevjerovatan dobitak: Uplatio jednu, a dobio 100.000 KM

5871

Jedan gospodin iz Živinica jučer je postao bogatiji za sto tisuća KM.

Gospodin je ostvario san o tome kako za 1KM osvojiti 100.000 KM. Z.Č. iz Živinica uplatio je 1 KM na bingo u kladionici BH Play, a u roku pet minuta izvučen je jackpot na njegove brojeve.

Z. Č. nije neki poseban kladioničar, ali voli da se kladi kada ima vremena. To radi već nekih 10-ak godina.

Kada je ugledao jackpot u iznosu malo preko 100.000,00 KM vjerovao je da će ga baš on dobiti i zato se kladio.

Na six4win-u je izabrao slučajnih 7 brojeva koji su se kasnije ispostavili kao dobitna kombinacija za 100.002,35 KM. Rekao je da je za naše uslove to ogroman novac, ali se u trenutku kada je čuo da je dobitnik osjećao potpuno normalno i smireno.

Ostali prisutni u kladionici nisu mogli da vjeruju da je baš on dobitnik nagrade jackpot na izvlačenju bingo kuglica six4win i bili su u nevjerici da će biti isplaćen.

Novac koji je dobio, isplaćen je u cijelosti krajnje korektno od odgovornih lica u sportskim kladionicama BH Play, i potrošit će ga na školovanje potomaka. Nastavit će da se kladi u sportskim kladionicama BH Play kao i do sada.

Svim ljudima je poručio da ne mogu ni očekivati dobitak ukoliko ne okušaju sreću u sportskim kladionicama BH Play, jer će tamo naći najbolju ponudu, ljubazno osoblje, korektnu i brzu isplatu, i sve ono najbolje što jedan kladioničar može da poželi.

Valja napomenuti kako je država Bosna i Hercegovina profitirala na ovom dobitku i uzela je 10 000 KM poreza, a gdinu iz Živinica na osobni račun kladionica BH play isplatila je dobitak od 90 000 KM.