Muškarci koji čiste i tepaju mnogo češće imaju seks sa partnericom

130

Less Parrot, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex” u svojoj knjizi govori o muško-ženskim odnosima te dijeli savjete kako ih učiniti još boljim.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

On naglašava kako muškarci koji pomažu ženama u kućnim obavezama češće imaju seks, u odnosu na one koji to ne rade.

 

Također dodaje kako se ugađanjem i tepanjem samo povećava ženina želja i požuda, te kako nije potrebno biti pjesnik i izmišljati nove stvari, nego jednostavno otvoreno govoriti partnerici kako vam znači, popravlja dan i slično.

 

“Važno je da prije njenog tijela dotaknete njenu dušu. Možete se poigrati sa mirisnim svijećama, pismima i sličnim stvarima”, napisao je Parrot.

 

On također savjetuje kako razgovorom možete još lakše doprijeti do partnerice. Budite otvoreni i pitajte je za stvari koje biste inače očekivali da sama shvati ili uradi.

 

“Moguće je da se vaše želje neće uvijek podudarati, ali je važno da pustite da to ne utječe na vaš brak. To je normalno i može se desiti s vremena na vrijeme”, napisao je. Naime, ukoliko vas ona odbije nemojte joj dobacivati ružne komentare, potrudite se razgovarati sa njom o njenoj seksualnoj želji kako bi se što bolje uskladili i popravili odnos.