🎯 Registracijom na platformi #SnagaLokalnog pristupićete svim informacijama i kontaktima potrebnim za razvoj lokalne zajednice.

📌 Uočavate problem u svojoj lokalnoj zajednici, imate ideju kako biste ga riješili ali smatrate da priču do kraja ne možete realizovati sami? Dobra vijest je da i ne morate sami!

👉 Posjetite stranicu www.snagalokalnog.ba i povežite se sa ostalim organizacijama, institucijama i pojedincima koji žele pokrenuti priču razvoja u svojim lokalnim zajednicama. 👇

✅ Stranica povezuje pojedince i organizacije različitih profila i stručnosti, koji bi udruženim finansiranjem, znanjem i vještinama partnerski radili na otklanjanju konkretnih problema.

✅ Projektni ili poslovni partneri mogu se pronaći putem baze korisnika, koja funkcioniše na način da ukoliko imate ideju, pretraživanjem baze korisnika možete pronaći sličnu organizaciju, instituciju ili preduzeće koje odgovara vašem profilu, odnosno partnera koji vam može pomoći u njenoj realizaciji.

🎯 Stranica vam omogućava da pronađete i donatore, pregledate i pristupite pozivima za projekte i edukacije, kao i da razmijenite ideje i primjere dobre prakse iz svojih lokalnih zajednica.

  1. 📢 Djelujmo zajedno, budimo pokretači pozitivnih društvenih promjena.