Poveži se s nama

Središnja Bosna

Molba za građane Novog Travnika!

Objavljeno

Od utorka, 02.04.2024godine nastavlja se izvođenje radova na rekonstrukciji glavne gradske prometnice od raskrsnice Caffe “Star” i Caffe pizzeria “Milano” do kružnog toka (kod zgrade nekadašnje pekare).

Zbog izvođenja radova u funkciji neće biti parking prostori ispred poslovnog objekta Caffe pizzeria „Milano“ pa sve do kružnog toka.

Molimo građane da izmjeste svoja vozila iz ove zone na druge dostupne parkinge.

Molimo za strpljenje i razumijevanje!

Oglas

Oglas

Društvo

Travnik: Bogat program na Danima otvorenih vrata Sveučilišta “Vitez”

Objavljeno

Piše

Od 16. do 26. travnja 2024. godine u tijeku su Dani otvorenih vrata Sveučilišta “Vitez” u Travniku. Svaki dan od 11 do 15 sati, osim nedjelje i ponedjeljka možete posjetiti Sveučilište.

Za vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata:

poslušajte zanimljiva predavanja i učestvujte u radionicama;
predbilježite se za upis i ostvarite posebne pogodnosti za upis na jedan od fakulteta Sveučilišta u akademskoj 2024./2025. godini, na sva tri ciklusa studija;
razgovarajte sa predstavnicima 4 fakulteta Sveučilišta, te sa studentima;
sudjelujte u humanitarnoj akciji prikupljanja knjiga za pacijente u bolnicama.

Oglas

Raspored aktivnosti:

17. 4. u 11 sati – predavanje “Uzroci, pojave i oblici vršnjačkog nasilja”, prof.dr.sc. Adnan Pirić;
18. 4. u 11 sati – interaktivno predavanje “AI MLADI GENIJI: otkrijte tajne umjetne inteligencije. Tips & Tricks za početnike.”, Admir Sivro i Amra Mujanović;
19. 4. u 13 sati – predavanje “Mladi i ovisnost: razumijevanje prevencija i intervencija”, doc.dr.sc. Marijan Marjanović;
25. 4. u 11 sati – radionica “Prijave za posao i intervjui – Šta poslodavci očekuju od kandidata? Zanimanja budućnosti.”, doc.dr.sc. Tanja Gavrić, mr. Lejla Tatarević-Ščetić.
23. 4. – uručenje prikupljenih knjiga pacijentima u bolnicama, povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige i autorskih prava.

Informirajte se o:

– fakultetima i studijskim programima,
– akreditaciji i reakreditaciji Sveučilišta,
– priznatim i nostrificiranim diplomama u inozemstvu,
– naknadama za troškove studija i uvjetima plaćanja,
– mogućnosti prelaska sa drugih visokoškolskih institucija,
– mogućnostima koje nude vannastavne aktivnosti i Erasmus+ program za studente Sveučilišta.

Oglas

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila i telefona:
upis@unvi.edu.ba
±387 30 509 750

Nastavi čitati

Društvo

Crveni križ općine Travnik: Održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne i srednje škole

Objavljeno

Piše

U organizaciji Crvenog križa općine Travnik danas je u prostorijama OŠ “Travnik” održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne i srednje škole u općini Travnik.

Bravo mladi spašavatelji,  rezultati su nas oduševili, navode iz Crvenog križa općine Travnik.

U kategoriji srednjih škola, ekipa mladih Crvenog križa općine Travnik osvojila je zasluženu pobjedu, dok su drugo i treće mjesto ponosno odnijeli timovi Mješovite srednje škole Travnik.

Oglas

U kategoriji osnovnih škola, prvo mjesto s ponosom nosi OŠ Turbe, dok su drugo i treće mjesto osvojile OŠ Kalibunar i OŠ Travnik.

Hvala svim volonterima i sudionicima na njihovom trudu i predanosti, te posebno želimo zahvaliti OŠ Travnik na srdačnom gostoprimstvu. Ova natjecanja ne samo što razvijaju vještine spašavanja već i jačaju duh timskog rada i solidarnosti među mladima. Ponosni smo na svakog sudionika koji je pokazao hrabrost i spremnost da pomogne drugima u nevolji. Posebno hvala našim vrijednim volonterima koji su se brinuli za glatki tijek natjecanja i pružili podršku svim ekipama. Čestitke još jednom svim pobjednicima i sudionicima! Vaš doprinos čini razliku u našim zajednicama, navode Organizatori.

Nastavi čitati

Društvo

Nastavlja se “Travnik Talks” uz glazbenika i skladatelja Nikšu Bratoša

Objavljeno

Piše

U srijedu, 24. travnja 2024. godine u 17:30 Travnik će biti domaćin trećem izdanju “Travnik Talks” – serije inspirativnih razgovora s uspješnim sugrađanima. Nakon Adnana Hadžića i dr. Adnana Šatrovića poseban gost ovog događaja bit će Nikša Bratoš, poznati skladatelj i glazbenik.

Ova serija razgovora ima cilj predstaviti lokalne junake koji su svoje karijere gradili na tragu uspjeha upravo u rodnom Travniku. Primarni cilj Travnik Talks-a je da djeluje motivirajuće na mlade, zbog kojih se i ovakvi razgovori.

Travnik Talks organizira Općina Travnik i Povjerenstvo za mlade i ravnopravnost spolova, uz partnerstvo JU Centar za kulturu Općine Travnik.

Oglas

Nikša Bratoš

Nikša Bratoš rođen je 1959. godine u Travniku, gdje završava osnovnu školu i gimnaziju. U glazbenoj školi svira violinu i klarinet. Tijekom školovanja aktivno svira u gradskom kamernom orkestru i gradskom puhačkom orkestru. 1978. upisuje elektrotehnički fakultet u Sarajevu, gdje je i diplomirao 1983.

Premda se glazbenom produkcijom bavi od 1980. godine, radio je kao računalni inžinjer u “Energoinvestu” do 1985. godine, kad se definitivno opredjeljuje za glazbu i počinje raditi kao studijski glazbenik, aranžer i glazbeni producent.
1989. godine seli u Zagreb gdje i danas živi.

U razdoblju do 1989. godine aktivno se bavi glazbom u kulturno-umjetničkim društvima i rock sastavima od kojih su poznatiji Cod, Valentino i Crvena Jabuka.

Oglas

Sudjelovao je kao glazbenik, skladatelj, aranžer ili glazbeni producent na preko dvije stotine diskografskih izdanja.

Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, “The Bond”, Zagrebački solisti, Zlatan Stipišić Gibonni, Zdravko Čolić, Đorđe Balašević, Toše Proeski, Damir Urban, Kemal Monteno, Petar Grašo, Tereza Kesovija, Severina, Massimo Savić, Jura Stublić, Goran Karan, Boris Novković, Miroslav Škoro, Marko Perković Thompson, Tony Cetinski, Maya Sar, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Silente, Pađen bend, Teška industrija i mnogi drugi.

Kao glazbenik, aranžer i glazbeni producent radio je glazbu za filmove, zatim niz skladbi za dobrotvorne svrhe, glazbu za kazališne predstave, glazbene špice za Hrvatski Radio i HTV. Kao glazbeni producent potpisuje i prvi hrvatski DVD (Gibonni – “Milennium koncert”), a potom još brojna live DVD izdanja.

Oglas

U želji da se podigne razina kvalitete produkcije živih nastupa glazbenika na Hrvatskoj televiziji 2004. godine formira orkestar i produkcijski tim s kojim radi brojne emisije (“Studio 10”, “Ples sa zvijezdama”, “Zvijezde pjevaju”, “Evergreen”, “Volim Hrvatsku”, “The Voice”, “A-strana”) te brojne festivale (Split, Zagrebfest, Pjesma Mediterana).

Radio je kao glavni glazbeni producent završne priredbe dodjele hrvatske glazbene nagrade “Porin” u periodu 1998. – 2002. te 2008.-2018. godine, te kao glazbeni producent mnogih humanitarnih akcija (“Dajmo da čuju”, “A bebe”, “Vukovar”, “Hrvatska pomaže” itd…).

Višestruki je dobitnik glazbene nagrade “Porin”, nagrađivan u kategorijama aranžmana, produkcije zabavne, pop i klasične glazbe, tonskih snimaka i kategoriji albuma godine.

Član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

Oglas

Od 2002. godine je član Glavnog odbora HGU.

Od 2006. godine je član Predsjedništva HGU, a od 2010. – 2014. bio je predsjednik Glavnog odbora HGU.

Od 2008. godine predaje na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, na katedri za oblikovanje zvuka, a od 2014. godine predaje i na MPA.

Od 2015. godine je stalni član pratećeg benda Zlatana Stipišića Gibonnija.

Oglas

Nastavi čitati

Središnja Bosna

U Travniku počinje serijska proizvodnja prvog bh. električnog vozila!

Objavljeno

Piše

Kompanija GS Holding GmbH iz Regensburga u Njemačkoj jedan je od trenutno najvažnijih i najaktivnijih investitora u Bosni i Hercegovini, piše BiznisInfo.ba.

Većinski su vlasnici firme “GS-Tvornica mašina Travnik”, odnosno GS-TMT koja je jedna od tehnološki najnaprednijih tvornica u BiH.

Travnička firma se, prvenstveno, bavi proizvodnjom i ugradnjom industrijskih komponenti u složene proizvode prema zahtjevima i potrebama kupaca.

No, ono što je trenutno najvažnije, jeste proizvodnja prvog električnog dostavnog vozila koje je izrađeno u ovoj tvornici – EVO.

Oglas

EVO je novo električno dostavno vozilo koje je osmislio, razvio i proizveo GS-TMT zajedno s vanjskim saradnicima i dobavljačima.

Prema podacima iz ove kompanije, EVO je novi “igrač” na tržištu čija je serijska proizvodnja predviđena za 2024. godinu. Glavni naglasak bit će na njemačkom tržištu, ali namjera je biti zastupljeniji i u regiji.

Prema ranijim najavama iz kompanije, vozilo će se moći vidjeti i na ulicama bh. gradova, i to početkom 2025. godine.

EVO vozilo ima maksimalnu nosivost 300 kg, a može do pređe do 100 kilometara.
Oglas

Prema podacima BiznisInfo.ba, GS-TMT je u 2023. imao impresivne prihode od 65,8 miliona KM i dobit od 5 miliona KM. Broj zaposlenih popeo se na 505, što je četrdesetak više nego godinu ranije, što govori o rastu kompanije.Ova kompanija poznata je i po proizvodnji bicikala Ruff Cycles.No, tu nije kraj. Riječ je o istom njemačkom investitoru koji uskoro otvara fabriku u Prozoru-Rami, koja je već izgrađena. Isti Holding, naime, vlasnik je firme GS-Rama.Nova tvornica u Prozoru-Rami

Tvornica “GS-Rama” će u svojim počecima prije svega raditi dijelove za firmu Liebherr, a nakon potpune realizacije isporuke narudžbi, tvornica će krenuti s radom za Knorr-Bremse i za Njemačke željeznice.

Nakon toga uslijedit će drugi projekti, ovisno o radnoj snazi. Tvornica bi na početku trebala biti dom za 100 radnika, a u punom kapacitetu za njih 250 do 300.Ulaganja u “GS-Rama” su ogromna, iznos koji se spominje je i preko 40 miliona KM, a očekuje se i širenje kompleksa.

Oglas

Nastavi čitati

Društvo

Vitez: U nedjelju tradicionalni pohod “Pješačenjem do zdravlja”

Objavljeno

Piše

HPD Vitez u suradnji s Ekološkom udrugom “Kremenik” s ponosom najavljuje tradicionalni “Pohod: Pješačenjem do zdravlja”, koji će se održati u nedjelju, 21. travnja 2024. godine. Ovaj nezaobilazni događaj za ljubitelje prirode, djecu, planinarke, planinare i šetače privući će brojne sudionike koji žele istražiti prirodne ljepote okolice Viteza.

Polazak je zakazan s gradskog trga u Vitezu u 9,00 sati, a ruta će voditi kroz slikovite predjele Brizjaka sve do planinarskog doma u Zaselju. Sudionici će imati priliku doživjeti prekrasnu prirodu i istovremeno potaknuti svoje tjelesno zdravlje kroz aktivno pješačenje.

No, ovo nije samo pješačenje!

Organizatori su pripremili bogat program aktivnosti za sve uzraste. Domaćini će, kao i svake godine, prirediti sportske igre za djecu, pružajući im priliku za zabavu i druženje na otvorenom.

Oglas

Naravno, za sve sudionike bit će osiguran planinarski ručak kako bi se nadoknadila energija nakon pješačenja. Osim toga, očekuju vas i neke uzbudljive nagrade koje su pripremljene za najbolje sudionike.

Organizatori pozivaju sve sudionike da prilagode svoju odjeću i opremu vremenskim uvjetima te da se pridržavaju uputa vodiča. Važno je napomenuti da se pješačenje odvija na osobnu odgovornost svakog pojedinca.

Pozivamo sve ljubitelje prirode, djecu, planinarke, planinare i šetače na tradicionalni “pohod” Pješačenjem do zdravlja“.

Oglas

Nastavi čitati

Politika

Sazvana 41. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna

Objavljeno

Piše

Za četvrtak, 18. travanj 2024. godine sazvana je 41. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna.

Sjednica će početi u 9 sati, a predložen je sljedeći dnevni red:

 1. Zapisnik sa 40. sjednice Vlade Kantona Središnja Bosna – tajnik Vlade
 2. Prijedlog zakona o korištenju, upravljanju i održavanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade – Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova
 3. Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o osnutku Službe za zapošljavanje Kantona Središnja Bosna – Služba za zapošljavanje
 4. Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o utvrđivanju Liste lijekova koji se mogu propisivati i izdavati na teret sredstava obveznog zdravstvenog osiguranja Zavoda za zdravstveno osiguranje Kantona Središnja Bosna – Ministarstvo zdravstva i socijalne politike
 5. Godišnje izvješće Odjela za unutarnju reviziju za 2023. godinu – Ministarstvo financija
 6. Prijedlog odluke o izvršenju neplaniranih sredstava u Proračunu Kantona Središnja Bosna za 2024. godinu (OŠ „Travnik“ Travnik) – Ministarstvo financija
 7. Prijedlog odluke o izvršenju neplaniranih sredstava u Proračunu Kantona Središnja Bosna za 2024. godinu (SŠ „Kreševo“ Kreševo) – Ministarstvo financija
 8. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za nabavu kontejnera – Ministarstvo unutarnjih poslova
 9. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava Tekuće pričuve za OGŠ „Jakova Gotovca“ Novi Travnik – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 10. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za nabavu medicinske opreme za potrebe MSŠ „Gimnazija Bugojno“, Bugojno – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 11. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za nabavu računala za potrebe MSTŠ „Travnik“, Travnik – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 12. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za nabavu štampača i usisavača za potrebe „Prva osnovna škola“, Bugojno – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 13. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za usluge nadzora i priključka električne energije za potrebe OŠ „Ivan Goran Kovačić“, Fojnica – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 14. Prijedlog odluke o raspodjeli sredstava za sufinanciranje odgojno-obrazovne djelatnosti javnih škola na području KSB/SBK kojima nije osnivač Kanton – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 15. Prijedlog odluka o izdvajanju sredstava za nabavu školskog namještaja za potrebe škola – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
  a) za OŠ „Jajce-Krušćica“, Jajce
  b) za OŠ „Kaćuni“, Kaćuni
  c) za OŠ „Gornji Vakuf“, Gornji Vakuf – Uskoplje
  d) za „Druga osnovna škola Bugojno“, Bugojno
  e) MSŠ „Donji Vakuf“, Donji Vakuf
  f) SSŠ „Bugojno“, Bugojno
  g) MSŠ „Gornji Vakuf“, Gornji Vakuf – Uskoplje
  h) STŠ „Bugojno“, Bugojno
 16. Prijedlog odluke o izdvajanju sredstava za nabavu projektora i elektronske opreme – Ured za javne nabave
 17. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti osnovnim školama za raspisivanje natječaja za popunu upražnjenih radnih mjesta (2 x) – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 18. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti osnovnim školama za zaključivanje ugovora o djelu za obavljanje poslova upražnjenih radnih mjesta – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 19. Prijedlog odluka o davanju suglasnosti za nabavu roba i usluga za potrebe pravosudnih institucija – Ministarstvo pravosuđa i uprave
 • a) za nabavu uređaja za evidentiranje prisustva i kontrolu radnog vremena u Općinskom sudu u Bugojnu
 • b) za nabavu stola za skener uređaj u Kantonalnom tužiteljstvu Travnik
 • c) za nabavu ormara u registru Općinskog suda u Travniku
 1. Prijedlog odluka o davanju suglasnosti za nabavu roba i usluga za potrebe MUP-a – Ministarstvo unutarnjih poslova
  a) za funkcionalnu podršku aplikaciji Kadrovske evidencije
  b) za izradu metalne podkonstrukcije i ventilacije
  c) za nabavu opreme za policiju
  e) za nabavu posteljine za pritvorske jedinice
  d) za nabavu opreme za krim policiju
 2. Prijedlog zaključaka o davanju suglasnosti za nabavu roba i usluga za potrebe MUP-a – Ministarstvo unutarnjih poslova
  a) za nabavu motocikla
  b) za nabavu kancelarijskog namještaja
  c) za nabavu električne energije
 3. Prijedlog zaključaka o davanju suglasnosti za nabavu roba i usluga za potrebe škola – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 • a) za izradu glavnog projekta za OŠ „Dubravica“ Vitez – Preočica
 • b) za izvođenje radova na uređenju dvorišta SŠ „Uskoplje“ Gornji Vakuf – Uskoplje i OŠ „Uskoplje“ Gornji Vakuf – Uskoplje
 • c) za usluge prijevoza učenika osnovnih škola sa područja Općine Jajce
 • d) za usluge prijevoza učenika osnovnih škola sa područja Općina Gornji Vakuf – Uskoplje i Donji Vakuf
 • e) za usluge prijevoza učenika osnovnih škola sa područja Općine Bugojno
 • f) za usluge prijevoza učenika osnovnih škola sa područja Općine Vitez
 1. Prijedlog zaključaka o davanju suglasnosti za nabavu stolica – Kantonalni zavod za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu kulturno-povijesnog naslijeđa
 2. Suglasnost za nabavu roba i usluga za potrebe škola (2 x) – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 3. Suglasnost za zaključivanje ugovora o djelu za potrebe Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa
 4. Suglasnost za popunu upražnjenih radnih mjesta u Ministarstvu gospodarstva – Ministarstvo gospodarstva
 5. Izvješće Općine Busovača o utrošku doniranih sredstava za oblast civilne zaštite – Kantonalna uprava za civilnu zaštitu

Nastavi čitati

Servisne informacije

Na ovim mjestima u SBK danas možete očekivati radarske kontrole

Objavljeno

Piše

U prilogu je lista radarskih kontrola za 17.travnja

1. SREDNJOBOSANSKI KANTON

PS TRAVNIK

Oglas

08:30 do 10:30 sati Kanare
12:00 do 14:00 sati Donje Putićevo
16:30 do 18:30 sati Nova Bila
20:00 do 21:30 sati Dolac na Lašvi

PS VITEZ

07:00 do 09:00 sati M-5 Ahmići
09:00 do 11:00 sati ulica Lašvanska
12:00 do 13:00 sati Bila-cesta prema bolnici Nova Bila
13:00 do 14:00 sati lokalna cesta PC 96 II, Krčevine

PS FOJNICA

Oglas

08:00 do 10:00 sati ulica Bosanska
10:30 do 12:30 sati Gojevići
12:40 do 14:40 sati Nadbare

PS BUGOJNO

13:00 do 14:30 sati ulica Slobode (GUMA)
15:00 do 16:30 sati ulica Armije BiH (škola)
17:00 do 18:30 sati Bugojno-Kupres, Poriče
19:00 do 20:30 sati Bugojno-Gornji Vakuf/Uskoplje, Gračanica

PS DONJI VAKUF

Oglas

10:00 do 11:00 sati Torlakovac
12:00 do 13:00 sati ulica 770 Slbbr.
14:00 do 15:00 sati Babin Potok
16:15 do 17:15 sati Barice

PS GORNJI VAKUF/USKOPLJE

08:00 do 09:30 sati Dražev Dolac
10:00 do 11:30 sati Humac
16:00 do 17:30 sati ulica Vrbaska
19:00 do 20:30 sati ulica Vrbaska

PS BUSOVAČA

Oglas

09:00 do 10:30 sati Lugovi
10:30 do 12:00 sati Gavrine kuće
13:00 do 14:00 sati ulica 1.mart/ožujak (skretanje za naselje Luka)
14:00 do 15:00 sati Polje
15:00 do 16:00 sati ulica N.Š.Zrinski (kod ug.ob.KIM)

PS KISELJAK

09:00 do 10:00 sati Draževići
10:30 do 11:30 sati Potkraj
12:30 do 13:30 sati Polje Višnjica
14:00 do 15:00 sati Lug

PS KREŠEVO

Oglas

09:30 do 11:00 sati Volujak
20:00 do 23:30 sati Resnik

PS NOVI TRAVNIK

07:30 do 08:30 sati M-16.4 Rastovci
09:00 do 10:00 sati M-16.4 V.Dom
11:00 do 12:00 sati R-439 Trenica, OŠ
13:00 do 14:30 sati M-16.4 Vodovod, OŠ

Oglas

Nastavi čitati

BiH

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara na Podravkinoj večeri u Mostaru

Objavljeno

Piše

U sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru održana je tradicionalna Podravkina večera, koju su organizirali Podravka i Koprivničko-križevačka županija. Svečana večer, koja se održava svake godine na otvaranju sajma, okupila je gotovo dvjesto uzvanika iz gospodarskog i političkog života.

Predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara, istaknula je značaj dugogodišnje suradnje: “Čestitam na predivnoj večeri koja već više od dva desetljeća predstavlja mjesto susreta i suradnje. Ova tradicija je prilika za jačanje veza između naših gospodarstava i izlazak na treća tržišta. Zahvaljujem Vladi Republike Hrvatske i premijeru Andreju Plenkoviću na snažnoj podršci.”

Bradara je također pohvalila organizatore sajma, naglašavajući njihov doprinos regionalnom povezivanju: “Čestitam Mostarskom sajmu na čelu s direktoricom Dalfinom Bošnjak na 25. jubileju. Vi ste primjer kako suradnja gospodarstva i politike može unaprijediti život naše zajednice.”

Na večeri su govorili župan Koprivničko-križevačke županije, Darko Koren, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore, Dragan Kovačević, kao i predsjednica Uprave Podravke d.d., Martina Dalić.

Oglas

 

 

 

 

Oglas

 

Nastavi čitati

Gospodarstvo

Raletova rakija i likeri na “Mostarskom sajmu” oduševila brojne političare

Objavljeno

Piše

Novotravnički OPG “Rale” obitelj Barnjak, proizvođač je rakija i likera, od kojih je najpoznatija Raletova viljamovka.

U sklopu međunarodnog “Mostarskog sajma” u sklopu štanda Ministarstva gospodarstva SBK i Privredne komore SBK nalazi se i štand Raletove rakije i likera.

Na ovaj veoma zanimljivi štand svratili su i brojni političari, da uz čašicu rakije i likera dogovore nove investicije, a naravno sve je lakše i brže se dogovara uz čašicu viljamovke..

Ne bi nas začudilo da su Dodik i Vučić pitali Raleta za recept, a više informacija i kontakt telefon za narudžbe je 063 799 782.

Oglas

 

Nastavi čitati

Najnovije vijesti

Društvoprije 1 sat

Travnik: Bogat program na Danima otvorenih vrata Sveučilišta “Vitez”

Od 16. do 26. travnja 2024. godine u tijeku su Dani otvorenih vrata Sveučilišta “Vitez” u Travniku. Svaki dan od 11...

Društvoprije 1 sat

Crveni križ općine Travnik: Održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne i srednje škole

U organizaciji Crvenog križa općine Travnik danas je u prostorijama OŠ “Travnik” održano natjecanje iz programa pružanja prve pomoći za osnovne...

Društvoprije 1 sat

Nastavlja se “Travnik Talks” uz glazbenika i skladatelja Nikšu Bratoša

U srijedu, 24. travnja 2024. godine u 17:30 Travnik će biti domaćin trećem izdanju “Travnik Talks” – serije inspirativnih razgovora s...

Društvoprije 2 sata

XI. izborna jedinica: HDZ-u tri mandata, Radoje za sad najbolji!

Državno izborno povjerenstvo u 21:45 objavilo je rezultate za XI. Izbornu jedinicu, a za sada HDZ osvaja sva tri mandata....

Sportprije 2 sata

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Zrinjskog plasirali su se u finale Kupa BiH nakon što su uzvratnom susretu polufinala na svom terenu svladali Slogu...

Promoprije 2 sata

Pridruži se Viber platformi Brza Pošta 1323

Brza Pošta 1323 sada pruža još bolje iskustvo svojim korisnicima putem Viber platforme! Od sada, naša usluga je dostupna i...

Društvoprije 2 sata

HDZ pomeo konkurenciju,oporba u šoku!

Državno izborno povjerenstvo (DIP) u 21 sat objavio je prve rezultate današnjih parlamentarnih izbora.Prema njima, HDZ je pomeo konkurenciju.Nakon 25...

BiHprije 6 sati

Dok druge općine zatvaraju škole i vrtiće načelnik općine Prozor/Rama uredio potpuno novu zgradu za vrtić

Mališani iz vrtića “Ciciban” jučer su s odgojiteljicama (tetama) i ostalim osobljem proveli posljednji dan u staroj zgradi vrtića. Posljednji...

Oglas
Oglas
LM